Srednja trgovska šola Ljubljana

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Srednja trgovska šola Ljubljana 18.1.2009 14:24
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- kako zahtevna se ti zdi,
- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
PeeKaBoo • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: Srednja trgovska šola Ljubljana 31.5.2009 17:04
Js sm na tej šoli in je ful ful ampk res ful ful u nulo zahteuna.
Na to šolo hodim zato, ker mi je najblizja ^^
Pounuja mi dobre moznosti znanja zato ker so zelo zahtevni. in trgovska ni to kar vsi govorijo da je droga pa kaj js vem use. tega sploh ni :S liers!
Najbolj fajn predmet je matematika še posebej če uči Anica . Če nič ne razumeš ti takoj razlozi, ce v testu kej ne znaš sam dvigneš roko in ti pove polovico odgovora - druga polovica odgovora je pa logična, in komot dobiš pozitiuno.
Najbolj kritičen predmet je športna vzgoja, saj je profesor Hartman zelo strog učitelj, saj so vsi predmeti lahki.. Sam fora je da nas on "sili" tečt celooo šolsko uro, zadnjih 5minut pa igramo kar želimo Wink
Z sošolci se razumemo zelo dobro, če kdo kaj nezna si takoj pomagamo.V razredu zmeraj drzimo skupaj, čeprav nam ni treba kajti se nič ne dogaja. Trgouska je zak00n.
Načrti za naprej..Hm?? Am, ze nekaj časa razmišljam, da grem naprej na FDV.
Ta šola mi je ušeč. Tudi če bi mel priloznost ne bi seu na drugo šolo!!! ZAKON JE.
PROFESORJI so zakon, lče kej ne znaš ti pomagajo po svojih najboljsih močeh!!!

Na tej šoli me nič ne moti, profesori te ne zapišejo čeprav zamudis 10 minut ali največ 20. To mi je ušeć, kajti če vlaku poči guma ali pa če avtobus iztiri nimam neopravičene ure Wink
drgač pa z eno besedo--> CARSKOOOOOO!!! !!! PRIDTE GORRRR
NA TRGOUSKO;)
YO YO,ČAW
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Srednja trgovska šola Ljubljana 1.6.2009 13:30
js ne bi šla nikol na trgovsko ker je kr ena gnila šola k cela razpada...pa še skor sami čefurji so tm.. baje šola je pa čist u izi.
PeeKaBoo • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: Srednja trgovska šola Ljubljana 1.6.2009 17:53
lollipop pravi:
js ne bi šla nikol na trgovsko ker je kr ena gnila šola k cela razpada...pa še skor sami čefurji so tm.. baje šola je pa čist u izi.

ne niso čefurji.
ampk so slovenci, ki so wnbe čefurji. tko da Smile
pa sej usaka sola bo enkrat razpadla Very Happy
ja izi je ^
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Srednja trgovska šola Ljubljana 4.6.2009 18:10
PeeKaBoo pravi:
lollipop pravi:

ne niso čefurji.
ampk so slovenci, ki so wnbe čefurji. tko da Smile
pa sej usaka sola bo enkrat razpadla Very Happy
ja izi je ^

ma kr en folk je tm...hehe
ja to maš pa prou xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.