Varanje• MalaMaja3769
• Od: 26.9.2012
Varanje
17.10.2012 20:50
Kaj je za vas varanje ? Opažam, da vsak gleda na varanje na čisto drugačen način.
Nekaterim je varanje že samo pogovor z drugo osebo, za druge je varanje dobivanje s frendi,... Ne vem več kaj lahko počnem, da moj fant tega ne bi narobe razumel. Tudi ko sem v zvezi, potrebujem svobodo, in ne morem 24 h/dan biti samo z njim, mislit samo nanj, se pogovarjat samo z njim. Potrebujem tudi čas za frendice, frende, in tega moj včasih ne razume najbol. Ljubosumen je že za vsako najmanjšo stvar - pa sploh ne razumem zakaj. Nikol nism naredla kaj narobe (nism ga prevarala al pa kej podobnega). Maybe je razlog v tem, da sem pri fantih ful zaželjena in je zarad tega ful ljubosumn, ampak ker me ful dobr pozna, bi lahk vedu da ne bi nikol mela drugega. Vem, da ima tud on frendice, in me to sploh ne moti, če pa see jaz dobim s katerim frendom, je že vse narobe. Preverja kaj počnem, ves čas me kliče in mi piše smse, govori, naj se mi tist frend (s katerim pač sem se dobila) ne približa na več kot dva metra in podobne. Kaj bi ve naredle s takim fantom ? • 13tamala
• Od: 20.8.2011
Re: Varanje
18.10.2012 5:58
MalaMaja3769 pravi:Kaj je za vas varanje ? Opažam, da vsak gleda na varanje na čisto drugačen način.
Nekaterim je varanje že samo pogovor z drugo osebo, za druge je varanje dobivanje s frendi,... Ne vem več kaj lahko počnem, da moj fant tega ne bi narobe razumel. Tudi ko sem v zvezi, potrebujem svobodo, in ne morem 24 h/dan biti samo z njim, mislit samo nanj, se pogovarjat samo z njim. Potrebujem tudi čas za frendice, frende, in tega moj včasih ne razume najbol. Ljubosumen je že za vsako najmanjšo stvar - pa sploh ne razumem zakaj. Nikol nism naredla kaj narobe (nism ga prevarala al pa kej podobnega). Maybe je razlog v tem, da sem pri fantih ful zaželjena in je zarad tega ful ljubosumn, ampak ker me ful dobr pozna, bi lahk vedu da ne bi nikol mela drugega. Vem, da ima tud on frendice, in me to sploh ne moti, če pa see jaz dobim s katerim frendom, je že vse narobe. Preverja kaj počnem, ves čas me kliče in mi piše smse, govori, naj se mi tist frend (s katerim pač sem se dobila) ne približa na več kot dva metra in podobne. Kaj bi ve naredle s takim fantom ? Varanje je zame, da zabluziš z drugmo... Ja jas bi mu povedala kako se počutim pa da mi ni prou da je tak ljubosumen... Pač pogovorita se GoodLuck:3 • sportnica
• Od: 24.9.2012
18.10.2012 7:19
Glej, ima te rad. Boji se, da bi te zgubu. Sicer ga ne poznam, sam pomoje se boji, sej veš kaku hiter te lahko nekdo zapelje. Morda se je tut hecu se tem, da se ti frend ne sme prbližat več kot dva metra. Recimo men bi blo preveč, če bi ga ena punca poklicala pa mu mu rekal Blažii, pol bi bla že kr fajn ljbosumna, čeprov bi vedla, da me ma rad. Če ga imaš rada, bodi z njim, če ne, ga pusti. Boš vidla kako se bo nadaljevalo. Zej te nisem čist dobr razumela, a si bla ti sama s tem frendom? • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
18.10.2012 8:52
Kaj je zame ŽE varanje? Držanje za roko, božanje.. (pa dobro, saj se opazi kdaj je kaj med njima ali sta samo prijatelja ..)kaj šele kaj več! To pa definitivno zame je varanje. Da z nekom zabluziš, sexaš itd.. tudi da se na samem z nekom dobivaš, ki ni tvoj frend + tega ne poveš svojemu fantu / punci.
Sama nism tako ljubosumna na kolegice od mojega fanta, ker tud sama vse poznam in vem da spoštujejo najino zvezo in da tud fant to spoštuje. Zato gre lahko z njo sam ven pa ne bom nič rekla. Moj fant pa ni tok razumevajoč, vsak tip mu predstavlja grožnjo, ampak se vedno pogovoriva in mu dam vedeti, da mi lahko zaupa. Rečem mu tudi da ga lahko spozna, da bo vidu da ni pač nič itd.. in pol se nekako sprijazne. S tvojim fantom se pa definitivno pogovori. Povej mu, da če ti bo prepovedoval take stvari, da te bo hitreje izgubil kot pa če ti bo zaupal in pustil hoditi ven s frendi. No pa vse v mejah normale. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
18.10.2012 14:22
veza je od takrat naprej, ko se dva ened drugemu ''zaobljubita''. da pač se samo s to osebo poljubljaš in deliš pač svoje telo al romatične trenutke. varanje pa NI, če se družiš tudi s svojimi kolegi, dokler se z njimi ne zapleteš.
na tvojem mestu bi js bla užaljena, če bi me moj fant opazoval kot sokol. mislim....mislim, če mam fanta, ki mi nezaupa...sori...to mi pač ni kul. osebno sploh ne prenesem ljubosumnoti in se mi to zdi otročje, da se obnaša, kot,da si njegova muza. veš kaj bi js nrdila: brcnila bi ga v rit, da bi ga zaznamoval za ves lajf! • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
18.10.2012 21:52
moja prjatlca je mela takega fanta, k je skos mogu zram nje bit, mogu je vedno vedet kje je in kaj dale, s kom je... če ji je kter drug fant kej pisu kak sporočil al pa prek fejsbuka je blo že vse narobe, ka sploh če jo je kter fant po telefonu poklicu.. pač men to deluje že kot obsedenost, ker vsak človek si zasluž mal časa za sebe, ne moreš bit skos z eno osebo in da ti ona zdej nadzoruje lajf...
že ni blo dost, da je men ta njej fant šou ful na živce, sm bla pol enkrat zram njiju, k smo šli na pijačo in jo je en tip po telefonu klicu in ji je on kr telefon iz roke uzeu in se oglasu ter začeu dret... pol je telefon po mizu vrgu in pol je bla polomija, ko se je dru po celi gostilni in sta se seveda na vlko kregala, ampak sta ostala še kr skup.. pač jzt ne bi nikol zdržala v zvezi, če bi me meu fant kot nekega cucka na vrvici, da bi mogu vedet vse kar delam in s kom sm, ko nism z njim... pač ja, da mu poveš, da si s svojimi frendi pa to, to že, ampak da mor vedetčizt, čizt, čizt vse... a-a stari, odpade! pač ne vem, če ga maš res rada ostan z njim, ampak se pogovorta glede tega, ker da more vedet čizt use, to tut ne gre, in ja, razumljivo, da je lubusumn, ampak kar je preveč je pač preveč.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.