Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti

KooKicA • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 17
Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 16.2.2010 18:50
HoiLa usm...jezt mam pa en bLem .. ZaLubLa sm se u enga susoLca..Sam on je bL tak skos use prjema za rit pa joske pa tko... Mam pa eno frendico k je tut vanga pa je tut moja suseda...No in usi na sqLL vejo da je vanga..Nemu je pa ona pu moj mau usec... ProbaLa sm ga puzabt sam ne gre...

zadnic smo pa meL kot 9 klasss pLes in sm sLa jezt BudaLa ke in ker vem da bi ona fuL plesaLa z nemu mu recm da nej gre z no pLesat... in poL po fuL casa k sm ga prepricvaLa da nej gre je su in sta plesala en slowdance...FuL mi je zou da sm to nardiLa....Res je da on nau pusumu sam rada bi bLa z nemu...A nej ga usvajam aL nej ga Pustim frendici???

prosm za ksn mnene pa nasvet k sm ud takrt fuL sLabe voLe pa tko...
pa huaLa usm an...cau***
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 17.2.2010 3:56
beseda LouE v moji besedni skrinjici ne obstaja.

drgač pa. kva se sekiraš, velik maš še pred sabo, velik jih boš še spoznala. zarad enga osnovnošolca, k vid sam joške in rit in kako je hudo šlatat to čez obleke, se je brez veze sekirat Wink
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 6.3.2010 23:52
đabe met tazga tipaa č skoz neki šlata pa tko...a mislš da č bi bla z nemu da bi blo kj drgač? da bi nehu šlatat druge punce?
pomoiie da ne..saaj taki majo to u krvi men vrjemm hehe Smile...no ne pa usi hehe ;P
raaajš ga pust tazga ****ča..pa se ugrej za kšnga tazga k se bo tud on zanimu zate da nau ljubezen sam z ene strani taprava Smile toj moj mišlene nardila boš pa itak tko k boš ti hotla an ;PWink
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 8.3.2010 18:52
hm. ja ane frendica ti bo itak zamerla, če nau tip sam do tebe pršu pa če bo widla da ga prou oswajaš..
drgač pa ja če je tak ****ćEk. je res za đabe da se z njemu trudš, ker se najbrž itak nau pobolšu...
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 9.3.2010 11:24
Bubu, prosim, da umakneš link pod svojimi sporočili...
Lp, uredništvo
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 9.3.2010 13:51
bojana pravi:
Bubu, prosim, da umakneš link pod svojimi sporočili...
Lp, uredništvo

okej, itak ste sami podpis zbrisal -.*. sam res nwm zka spammate , lah bi zs poslal Wink
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 11.3.2010 18:46
TAK FANT SE ŠE DOLGO NEBO ZRESNIL...ZATO JE NAJBOLJE, DA GA POSKUSIŠ POZABITI! Very Happy Crying or Very sad
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 11.3.2010 18:53
nwem..eni se pa zresnijo..recmo en tip..ki je isto delal ko pr teb..vsee dokler nism js prišla..no šele 7.klas sm prišla u naši šoli..in pol mi že prvi dan ta tip reku da sm mu všeč in me prijau za rit pa te..pa sm mu rekla neke nevem kj..pa zdej hodm u 8.klas..in ta tip se je vame zaljubu okoli septembra 8.klasa tko da zej tip samo mene gleda in mene objame in take dela...že 1.leto pa pol ga nism vidla prijeti ta rito drugo punco..do drugim punc se normalno pogovarja pol ko mene vidi se hitr k men pridruž p te.drgač je pa ta tip 9.klas..1leto starejši ja..tk da-če se tist tip vate zaljubi se lahko zresni..čene pa nwm.
športnica • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 9 • Kraj: nogometno igrišče =)
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 11.3.2010 21:55
tak šalabajzr te oa res ni vredn....bv je ker boš samo trpela (če bosta skupi) kr tasga tipak šlata use punce po spisku noče nobena met...an?Smile
pozab na njega,pa si najd enga NORMALNEGA Wink
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 13.3.2010 13:13
ja sej ma mjaw prau...samo problem k se taki tipi težko zaljubijo kr neznajo imet radi!!
ubistvo se ne pustijo za nih je na prvem mestu prijateljstvo nogomet...pa to da majo velik punc da se lahko hvalijo okoli gdo jih je več podru!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 13.3.2010 14:46
frufru pravi:
ja sej ma mjaw prau...samo problem k se taki tipi težko zaljubijo kr neznajo imet radi!!
ubistvo se ne pustijo za nih je na prvem mestu prijateljstvo nogomet...pa to da majo velik punc da se lahko hvalijo okoli gdo jih je več podru!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

važn d mam js srečo ka on se je popravu vsaj u osnovni se je..zdej je šou sredni..nimam pojma al spet vsako otipava al nč več..zdej mi to briga sej tko al tko nsim več v njega Razz
alenkaplos
Re: Zaljubljena sem v fanta, ki rad otipava vse po vrsti 15.8.2010 20:19
Ta je pravi zate ko druge otipava otipavaj pa ti njegove frende

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.