Kako jo vprašati?1 | 2 | >>• lolek000
• Od: 1.10.2009
Kako jo vprašati?
1.10.2009 16:27
Kako jo vprašati za zvezo?
Tist vprašanje "A bi ti hodila z mano?" se mi zdi neumen. Zanima me kako jo naj vprašam oziroma ji nakažem. • 005
• Od: 17.5.2009
Re: Kako jo vprašati?
1.10.2009 16:40
No jes bom povedla kak je pać en mene prašau.!
sma sedela na gugalnici...pa je reko: Katja?? pa ga jes pogledam...pa reče da me more neki prašat. pa jes kr ja vredii, ok. pol je pa en čas gledau stran...pa sn ga jes gledla s tistim pogledom kao kai je narobe. pol pa se obrne k meni, pa reče:ka bi? pa jes kao fora rečem:ja itq. pol pa čez sekundo rečem:kai že.?? pa reče:bi bla moja punca.? pa ga jes gledam pa on mene gleda, pa mu rečem pač ja. in on celi happy. pač tak je on mene prašau. ker npr. če bi me en prašau:ka bi hodla z mano?..pa bi kao biu moi odgovor ne..bi mu rekla:ka ne znaš sam hodit.??sei maš svoje noge.ka te mogoče bolijo?sei si bogi..xD pač...ja hudobna sn.xD That' s ME.<3 upam da sn ti kak pomagala. • fLomaster
• Od: 1.7.2009
1.10.2009 18:08
okj, mene so sicr do zdj zmerm uprašal: bi hodila z mano?
sam je stokrat lepš če ji rečš, da jo maš rad. pa boš pol vidu kku bo reagirala.pa povj ji to tku, da bo vedla, da jo maš rad več kot sam prijatlco • lolek000
1.10.2009 18:21
Aha; hvala za ideje!
• ucauca
• Od: 16.9.2009
1.10.2009 19:46
pač jo na samem prašaš če bi bla tvoja punca al pa če bi hodla s tabo
sj to boš samo enkrat izgovoru mogoče se tebi zdi butasto....nej je pa ušeč....MOGOČE kokr hoč no jst bi ji reku če bi bla moja punca • ijkapa
1.10.2009 23:37
no dobr pč sedela sma na klopci.. zvečer mal pred pounočjo blo.. pa tk ful romantično blo pa sm ji reku: (ime punce) js te mam res ful rad. in rad bi te vprašo če bi bla moja in je vžgalo • lolek000
2.10.2009 7:39
Meni se zdi tudi najbolj primerno "A bi bla moja?".
• ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
5.10.2009 20:06
ma men je to že čisti dougcajt k te tip praša; Ej ja pa sejweš am tist ane ... ABI HODLA ZMANO ?!
po te pa tip po možnosti praša še po msnju alpa kej tazga .. men se zdi fuul romantičn p tko srčkan če reče tip: Sej si očitn opazla da si mi fuul ušeč in to in ne gledam na nobeno drugo tko k nate pa sm te hotu prašat če si kdaj razmišlala da bi bla midva več kt frenda / in si fuul želim met stabo še kej več .. alpa: Ej zlo te mam rd in bi te prašu če bi bla moja punca ? neki tko neusakdanjega k tipi skoz po msnju - abi hodla zmano ?! u žiwo + gledat u učke + prašat kej podobnga k je zgori naveden + SAMA MORTA BIT ! • 005
5.10.2009 23:15
ajnowajmWEIRD pravi:ma men je to že čisti dougcajt k te tip praša; Ej ja pa sejweš am tist ane ... ABI HODLA ZMANO ?!
po te pa tip po možnosti praša še po msnju alpa kej tazga .. men se zdi fuul romantičn p tko srčkan če reče tip: Sej si očitn opazla da si mi fuul ušeč in to in ne gledam na nobeno drugo tko k nate pa sm te hotu prašat če si kdaj razmišlala da bi bla midva več kt frenda / in si fuul želim met stabo še kej več .. alpa: Ej zlo te mam rd in bi te prašu če bi bla moja punca ? neki tko neusakdanjega k tipi skoz po msnju - abi hodla zmano ?! u žiwo + gledat u učke + prašat kej podobnga k je zgori naveden + SAMA MORTA BIT ! jes se čisTo sTrinJaam s Tabo...jes Tuii priSTajaam na Too.!! Smaa že 2.<33 Jeeej.xD • urhvrecic
• Od: 11.5.2009
• Kraj: PREVALE
6.10.2009 17:25
005 pravi:No jes bom povedla kak je pać en mene prašau.!
sma sedela na gugalnici...pa je reko: Katja?? pa ga jes pogledam...pa reče da me more neki prašat. pa jes kr ja vredii, ok. pol je pa en čas gledau stran...pa sn ga jes gledla s tistim pogledom kao kai je narobe. pol pa se obrne k meni, pa reče:ka bi? pa jes kao fora rečem:ja itq. pol pa čez sekundo rečem:kai že.?? pa reče:bi bla moja punca.? pa ga jes gledam pa on mene gleda, pa mu rečem pač ja. in on celi happy. pač tak je on mene prašau. ker npr. če bi me en prašau:ka bi hodla z mano?..pa bi kao biu moi odgovor ne..bi mu rekla:ka ne znaš sam hodit.??sei maš svoje noge.ka te mogoče bolijo?sei si bogi..xD pač...ja hudobna sn.xD That' s ME.<3 upam da sn ti kak pomagala. ti pa bi kr znava zabit sam ka pa če bi invalid baro? a bi se vozva z mano? • carry
• Od: 19.12.2009
20.12.2009 21:42
lolek000 pravi:Kako jo vprašati za zvezo?
Tist vprašanje "A bi ti hodila z mano?" se mi zdi neumen. Zanima me kako jo naj vprašam oziroma ji nakažem. ia no uprašaš jo a bi bla moja punca pa ji daš tak ljubezenski pogled • BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
20.12.2009 22:19
ubistwu je blo pr men pa mojmu tipu tko da je najprej po msnju eni prjatlci k sva se zmenila da ji bo reku da hodva in pol je tko reku pač čepa bi res hodila in ne sam kao in pač sm rekla ja
mi je pa mal debiln ča pač te kšn direkt upraša a bi hodila z mano... sj res lhk sam hod sm tut jz nesramna hF • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
21.12.2009 18:21
kr direkt reč: zdej je pa tk, oženla se boš z menoj _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
22.12.2009 22:13
eh toti moj zdaj, je taki neresni, samose puna smejima skup pa tak. on je pa mene vprašo tak:
on tisto: am.. ke sn že mislo? pa tak ajaaa! jas ono : jaaaaaa! on čist zmedeno kaj zaj? pa jas tak tisto bi, ja ko sem tak vedla ke misli te pa mi je reko: hodla mislim pa sem rekla: hodla nebi ko me noge bolijo, pelala pa bi se pol je pa eniga dougiga lupča dobo pa mir • fLomaster
• Od: 1.7.2009
23.12.2009 19:19
underberg pravi:kr direkt reč: zdej je pa tk, oženla se boš z menoj
eh nee. tko je men zdej en tip reku, da se bom poročila z njim..pa pol da bom pršla k njemu živet pa take.. sej na začetku je smešno pa use,sam zej mi gre pa počas že na živce..tko da tole ni dobra ideja • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
26.2.2010 19:24
miaTHEshoe pravi:eh toti moj zdaj, je taki neresni, samose puna smejima skup pa tak. on je pa mene vprašo tak:
Ž
on tisto: am.. ke sn že mislo? pa tak ajaaa! jas ono : jaaaaaa! on čist zmedeno kaj zaj? pa jas tak tisto bi, ja ko sem tak vedla ke misli te pa mi je reko: hodla mislim pa sem rekla: hodla nebi ko me noge bolijo, pelala pa bi se pol je pa eniga dougiga lupča dobo pa mir HODLLA NEBI KR ME NOGE BOLIJO...Hahahaa...dobr si mu tii too reklaa...xD • Mp3
• Od: 2.10.2009
26.2.2010 23:19
underberg pravi:kr direkt reč: zdej je pa tk, oženla se boš z menoj
haha sam mogo bi še rečt pol : ....pa če ti je prav al pa ne • 005
26.2.2010 23:35
urhvrecic pravi:
005 pravi:
No jes bom povedla kak je pać en mene prašau.!
sma sedela na gugalnici...pa je reko: Katja?? pa ga jes pogledam...pa reče da me more neki prašat. pa jes kr ja vredii, ok. pol je pa en čas gledau stran...pa sn ga jes gledla s tistim pogledom kao kai je narobe. pol pa se obrne k meni, pa reče:ka bi? pa jes kao fora rečem:ja itq. pol pa čez sekundo rečem:kai že.?? pa reče:bi bla moja punca.? pa ga jes gledam pa on mene gleda, pa mu rečem pač ja. in on celi happy. pač tak je on mene prašau. ker npr. če bi me en prašau:ka bi hodla z mano?..pa bi kao biu moi odgovor ne..bi mu rekla:ka ne znaš sam hodit.??sei maš svoje noge.ka te mogoče bolijo?sei si bogi..xD pač...ja hudobna sn.xD That' s ME.<3 upam da sn ti kak pomagala. ti pa bi kr znava zabit sam ka pa če bi invalid baro? a bi se vozva z mano? ja no...xD včiraj me je en prašau..je reko..če bi hodla z njim..pa sn rekla ne..pol mu pa rekla nazaj: ka si mislo da ti bom ja rekla.? pa jes to pol povem enim frendom pa tak..pa reče en izmed njih: ja super si..pol si mu pa še tak grdo noč v srce porinla.xD jes sn se samo smejala.xD • babylove
• Od: 9.5.2009
27.2.2010 9:51
2 tipa sta me samo vprašala druge sm jst sama No pač mal čudno me je vprašal sm ok Imeli smo pač glasbo In smo mogli eno besedilo k se rima napisat In pač on mi napiše na list in mi vrže ... samo zadne 2 kitici so mi v spominu ostale k vedno ko se spominjam se režim No pač pisalo je Dobr veš da te ljubim in da zate bi dal cel svet ... Zdej me zanima če ti zame čutiš isto ??? No in jst mu pol nazaj napišem cool je pol mi tist napiše: ja al ne ??... pol mu napišem: ja sej je dobr jst sm mislila da me je vprašal za kakšna se mi zdi verzija ... pol je zvonilo za odmor ...in smo imeli kosilo ko smo sli na kosilo je prišel nasprot mene sedit ... in pač me: vpraša kaj ja al ne ... pol mu rečem: ja carska ... pol mi reče :ej **** kje si z misli ??? po mu rečem : ja kam bi bila halooo pol mi reče : lahko greva na dvorišče?? .. pol rečem : ja ok greva .. pač greva na dvorišče in swa se usedla na klopco .. gledala sm ga pa je bil čuden ... pol rečem : kaj je narobe ??? pol reče : **** bi hodila z mano ?? pol rečem : misleš bit para ?? pol reče : ja kwa si mislila ?? pol rečem : ja itk in pol sm dobila tko dobr kiss .. To je to • Oet
• Od: 26.5.2010
26.5.2010 21:24
em mene pa zanima kaj nardit ko jo uprašaš in vse ane. pol pa ti ona reče ja in kaj poool ?? • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
26.5.2010 21:42
Oet pravi:em mene pa zanima kaj nardit ko jo uprašaš in vse ane. pol pa ti ona reče ja in kaj poool ??
po ji pa lupčkaa dej pa ji reč da jo maš rad in jo h seb stisn. (: _________________ live for the moment. • scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.5.2010 13:48
mene je tip prašu ko je čaku na vlak k sva se dobila pol k ti reče ja ji pa povej kuk jo maš rad pa jo k seb stisn ne velik sreče • Tiinchha
• Od: 23.1.2010
27.5.2010 19:04
am..pr men je blo tko d me ubistvu ni prašu..reku oz.izpovedu sie je kaj do mene čut..in pol še js kar do njega(ćez kšna 2 tedna..) pol sm ga s prjatlco klicala po telefonu ane..p še ni9sva bla skp..p je reku..a ti mislš d to je? pa js a da neki je? ja..pomoje je..in pol sva pač..bla skp.čist samo od sebe..^.^
probi še ti (: • Fant89
• Od: 17.8.2009
27.5.2010 20:15
Samo od sebe zna trajat, včasih malo preveč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.