Cigareti

buda71 • Od: 23.12.2011 • Prispevkov: 13
Cigareti 15.9.2012 17:39
Živjo

Zanima me če kdo si kdo izmed vas sam zvija cigarete.Sam kadim murrati modre ampak sem se odločil da bi si sam začel zvijati svoje cigarete.Zanima me kateri tobak uporabljate oz. katere komplete kopujete?

Lp. buda7
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: Cigareti 15.9.2012 23:54
jz zdej kupujem cherry tobak. pa pač swan filtre pa modre rizle. to je dost gud, sam se cherrya dost hitr naveličaš Razz
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: Cigareti 12.10.2012 21:10
Opa, jst mam tud cherry pa uno mašinco pa tube za cigarete delat. Maš hitr cigaret narjen - nafilaš tobak pa natakneš tubo (prazen cigaret, kot taprav s filtrom) in potegneš desno, levo in že kadiš. Mašinca stane tam ene 8?, tube so pa ful poceni - 275 tub je 1,40?.Sem vidla to pr frendu in mi je dal za probat, je mel isto cherry in sm se navdušla. Pa fuuuul prišparam.
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: Cigareti 12.10.2012 21:11
Opa, jst mam tud cherry pa uno mašinco pa tube za cigarete delat. Maš hitr cigaret narjen - nafilaš tobak pa natakneš tubo (prazen cigaret, kot taprav s filtrom) in potegneš desno, levo in že kadiš. Mašinca stane tam ene 8?, tube so pa ful poceni - 275 tub je 1,40?.Sem vidla to pr frendu in mi je dal za probat, je mel isto cherry in sm se navdušla. Pa fuuuul prišparam.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.