KAKO GA OSVOJITI ? helphelphelp

tinniemjaw • Od: 2.12.2011 • Prispevkov: 18
KAKO GA OSVOJITI ? helphelphelp 8.10.2012 14:13
pač mi je en tip iz šole všeč, kako naj ga prepričam da mu bom tud jz postala (na videz) pa tud tko kaj nej delam, kaj vm je tipom všeč Very Happy

aja pa kuko nej se prepričam , če sm mu všeč, ker v razredu me ne gleda tko velik (to naj bi biu znak ;o). Smile hvala vm <33
Defonle • Od: 30.9.2012 • Prispevkov: 39
Re: KAKO GA OSVOJITI ? helphelphelp 8.10.2012 16:23
Najučinkovitejše bo, če boš pristopila k njemu. Usi vemo, da je lih to najtežje nardit, sam se pa splača. Če ktera pristop k men sm vedn pozitivno presenečn, čeprou se ne dogaja velikrat. Mam pa js probleme pristopat, k ne vem kko se to vm puncam zdi. Je pa čist lepo, če ga ogovoriš kadar je sam (če čaka sam na bus, magar če dežura) in začneš normaln sproščen pogovor. Use skp uzame nekej minut ;P No, in če je on kej fejst poba, se te bo zapomnu in ga pač pozdraviš na hodniku in bo zagotov tut on tebe.

Tko bi blo to pr men. Če pa kdo kej drugač meni, pa le nej napiše. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.