Pomagajte proosiim! :'( poljubljanje--->• Katia99
• Od: 19.4.2012
Pomagajte proosiim! :'( poljubljanje--->
6.10.2012 20:00
hej. vem da taka tema že obstaja pa vseenno. Prosla bi da če mate kake nasvete kak se dobr poljublja napišete! proooosm vas tiste k bi nakldal da je treba paač probat pa vidiš pa bla bla.... pa če ma kdo kak nasvet kako vadit npr. s roko itd. pa kakšn je biu vaš prvi poljub? hvala za odgovore • OnDarkSide
• Od: 17.9.2012
žvaljenje/francoz
6.10.2012 20:27
ammm predvidevam da tuki mislš predusm žvaljenje, kr poljub sam po sebi ni glih umetnost jst s svojo punco mal mešam francoza pa žvaljenje...pač, kot žvaljenje: z ustncam ji nekak objemam zgornjo ustnco, mal ugriznem, obližem z jezikom...uglaunm use ful nežn...pač, z ustnco stisnem, mrde mal posesam pa to...al pa potegnem da se mal napne ustnca...pol pa kdaj umes jezk potisnem u usta, pa pač do zob, oziroma se sam mal pipnem, pol pa pač bl nagnem glavo, da lohka gre jezk globi u usta pa mal francoza pa pol spet nazaj na žvaljenje..pa ne skos sam zgonja ustnca, ampak kdaj zamenjam na spodnjo ustnco pa isto delam... pač mal menjavaš pa to upam da je kj pomagal...če te zanima kj druzga, napiš P.S. Nism glih profi glede tega, ampak punca prau da mi gre odličn :$ • OnDarkSide
prvi poljub
6.10.2012 20:37
prvi poljub (napisou bom sam za poljub in za žvaljenje) poljub: bla sva na železniški postaji, in sva stala pr stopnicah žvaljenje: je blo pa u parku u Bežigradu, k sva sedela na klopcah pač edn nasprot druzga, in pač..sm ji dau poljub, dva, tri, pol je pa ona začela (sej je rekla da bi rada ona začela, da bo prpaulena al neki)..in mi je pač stisnla ustnco, oziroma jo objela s svojimi pa pač sva tko nadaljevala...prvič sam pol minute, drugič že minuto,...itd... do zdj je biu rekord 10 minut aja, pa še nasvet za med žvaljenje: tipu dj roke okrog vratu al pa okrog pasu al pa pač na hrbt...dost bolš filing je pol nasvet za po žvaljenju(pač za zaključk): tipu stisn al pa rahl ugrizn ustnco pa jo potegn tok stran da ti sama pol zdrsne iz ustnc...pa pol mu dej še en poljub • Katia99
Re: Pomagajte proosiim! :'( poljubljanje--->
7.10.2012 15:50
OnDarSide hvala ti! neveš kok si pomagau! • OnDarkSide
7.10.2012 18:12
amm nizakej amm k ti on porine jezik u usta hoče začet francoskiga • OnDarkSide
7.10.2012 18:15
aja pa k ti on porine jezk, ti odpreš usta • Katia99
8.10.2012 15:22
hvala, ja tisto pa vem:D ne to bo use • OnDarkSide
8.10.2012 17:39
super • norisknofun
• Od: 25.2.2012
9.10.2012 19:04
okej js bi poj pod to temo prašala, kaj vm fantom najbol paše med poljubljanjem? mislm, kaj vam je najbol ušeč če punce z rokam delamo • OnDarkSide
10.10.2012 16:50
hmmm...definitiuno je tut za fanta ful bolši občutek če te punca objame kaj pa pr puncah kj? mislm, sj probou sm že mrsikej med žvaljenjem sam usejn • norisknofun
10.10.2012 19:52
okej men osebno je ful ušeč isto pač če me objame, okol vratu alpa okol pasu, pa dotiki pa to, pa da me prime za rit • OnDarkSide
10.10.2012 20:45
hehe razumm...sm že probou ^_^ mislu sm pač..če je še kj posebnga...drgač sm jst probou k sva ležala u parku in sm ji šou z roko pač mal po trebuhu pa po hrbtu pa gor do modrca skorda...in ja...ni blo nč narobe • norisknofun
10.10.2012 22:35
uff kje bi blo to narobe, če je normalna ji je to ful pasal haha • OnDarkSide
11.10.2012 17:52
no ja to je res • norisknofun
11.10.2012 19:03
uff hehe, poj pa sploh ni dvoma o tem da ji je blo ušeč • OnDarkSide
11.10.2012 19:23
hahahah jap oh glede teh rožc... U pondelk sva bla na meji razhoda sam sva pršla nekak čez...čeprou je blo zame ful težko ampak...je nemorem pustit :$ drgač pa hvala • norisknofun
12.10.2012 20:08
o to pa vrjamem da tut sam čutš hehe ja vsaka zveza ma uzpodne pa padce, pa če sta za skupej bosta tut to skos dala ane haha, hvala ampak nism.. • OnDarkSide
12.10.2012 21:06
uh ja... marsikdaj marsikje :$
jap...je treba dt mrsikej čez u zvezi ah škoda... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.