poklic psihiatra• jaanchy
• Od: 15.8.2012
poklic psihiatra
10.10.2012 22:44
HEJHOJ Kako ste usi?zadnih par dni sm doma (zbolela neki) in med tem k ležim u postli mam zlo velik časa za premišlevt..uglaunm glede na to da me letos čaka upis na sredno šolo, mi gre ceu čs po glavi to, kaj hočm bit u žiulenju. čeprou se sicer zlo nagibam h vegovi, je moj nekak sanjski poklic psihiatr. Mal sm brskala po intrnetu, sam nism najdla usga kar me zaima...No in prosila bi vs če ispounete tole kratko anketo in mi probate kako pomagat... 1.poznate kakšnega psihiatra? 2. Kakšno je njegovo mnenje o poklicu ki ga opraulja (mu je žoi da se je odloču za to) 3. Kakšna je plača? 4. ste že bli gdaj pr psihiatru? Kakšni so vaši utisi? MIslte da vm je pomagal? 5. Še kkšn nasvet, komentar al pa kar koli mogoče? Že unaprej hvala tistim k si boste uzel čs pa odgovoril Čaučai <3* • 13tamala
• Od: 20.8.2011
Re: poklic psihiatra
11.10.2012 13:08
jaanchy pravi:HEJHOJ
Kako ste usi?zadnih par dni sm doma (zbolela neki) in med tem k ležim u postli mam zlo velik časa za premišlevt..uglaunm glede na to da me letos čaka upis na sredno šolo, mi gre ceu čs po glavi to, kaj hočm bit u žiulenju. čeprou se sicer zlo nagibam h vegovi, je moj nekak sanjski poklic psihiatr. Mal sm brskala po intrnetu, sam nism najdla usga kar me zaima...No in prosila bi vs če ispounete tole kratko anketo in mi probate kako pomagat... 1.poznate kakšnega psihiatra? 2. Kakšno je njegovo mnenje o poklicu ki ga opraulja (mu je žoi da se je odloču za to) 3. Kakšna je plača? 4. ste že bli gdaj pr psihiatru? Kakšni so vaši utisi? MIslte da vm je pomagal? 5. Še kkšn nasvet, komentar al pa kar koli mogoče? Že unaprej hvala tistim k si boste uzel čs pa odgovoril Čaučai <3* Ojla. :33.. Tut jas sem bolana neki ja:ss... Drugače pa se tudi jas odločam za ta poklic, glede na to da sem zdaj v 9. ... Pa ti še odgovorim. 1. ja 2. Pravi da mu ni žal, ker je to vedno bil njegov sanjski poklic pa vedno bo. Da mu je v veselje poslušat probleme drugih ter jim pomagat... 3. v Sloveniji okrog 2500 ? kar je vbistvu ful vredi:) glede na razmere.... v tujini pa se plača podvoji. 4. Teden dni sem bila vsak dan pr njemu, ker smo imeli nek projekt spoznavanja poklicov. Moj vtis je res super, sicer moraš met dost potrpežljivosti, pa tut prave besede moraš uporabit... Ne smeš delat predsodkov al pa se norčevat s česar koli. 5. ja če ti je ta poklic ušeč, kar;)):3... Drugače pa mene zanima kako dolgo traja šolanje, če mogoče veš? Huala:3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.