NUjno HelP Pomagi ce mas cajt

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 22.8.2012 20:31
na eni zabavi je biv en fant ko sva se skos spogledovala nikol me ni spustil izpred oci
ko smo sli mim ga je kolega rukno ,da grem mimo pa je samo pogledau no pol so se priblizal s plesom samo je vseeno se samo gledal in ni nic rekel al pa kaj res nikoli me ni izpustil izpred oci in tko nevem zaka mi ni nic reku ? sem cisto zmedena .ali je ali ni to osvajanje ali je samo spogledovanje
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 22.8.2012 22:11
ja mogoče je pa samo sramežljiv? pa ti stop do njega ne Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 22.8.2012 22:14
Očitno si naletela na pravega sramežljivca. Wink
Tako kot je tebi bilo nerodno ga povabiti za ples je bilo tudi njemu. Ni še znanstveno
dokazano , da so fantje bolj pogumni od deklet. Ampak naj ti ne postane nerodno, če si te ogleduje. naj ti to da samo še več pobude za prvi korak. Upaj, da ga boš še kdaj videla in, če se bo še takrat spogledoval s tabo si mu sigurno všeč, če bo že šlatal ostale punce in zanj več ne boš obstaja, te žal moram razočarati z dejstvom, da so zanj dekleta in flirti samo igranje in, da nima resnih namenov. Crying or Very sad
Re: NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 23.8.2012 9:32
SmileOnMyFace pravi:
Očitno si naletela na pravega sramežljivca. Wink
Tako kot je tebi bilo nerodno ga povabiti za ples je bilo tudi njemu. Ni še znanstveno
dokazano , da so fantje bolj pogumni od deklet. Ampak naj ti ne postane nerodno, če si te ogleduje. naj ti to da samo še več pobude za prvi korak. Upaj, da ga boš še kdaj videla in, če se bo še takrat spogledoval s tabo si mu sigurno všeč, če bo že šlatal ostale punce in zanj več ne boš obstaja, te žal moram razočarati z dejstvom, da so zanj dekleta in flirti samo igranje in, da nima resnih namenov. Crying or Very sad

hvala obema Smile potem sva se videla se na eni zabavi pa sva se videla in vse samo sva se tut spogledla pol pa me zgleda ni vec najdu in je njegov kolega morau iskat me ? ko me je pa nasu njegov kolega pa mu je rek je pa on s kolegom povnega se pogovarjau pa tk no res ga nisem razumela ?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 23.8.2012 14:06
Čeprav razumem, se je do zdaj s tabo samo spogledoval. Hej, ti pa si očitno našla 100% sramežljivca. Revež, se je zbal, da bo zamrznil, ko te bo našel, zato je poslal kar kolega. Laughing
Moraš ugotoviti ali je res tako zelo sramežljiv kot izgleda ali s tabo sploh ne namerava imeti prihodnosti. Predlagam ti, da mu pokažeš, da on tudi tebe zanima. Spogleduj se z njim, ali pa največji opravljivki, -za katero veš, da bo povedala vsem- reci, da se ti zdi zelo 'hud tip' ali pa ima nebeški nasmeh, ali kaj podobnega. Potem bodi pozorna na odziv. Wink
Re: NUjno HelP Pomagi ce mas cajt 23.8.2012 14:31
SmileOnMyFace pravi:
Čeprav razumem, se je do zdaj s tabo samo spogledoval. Hej, ti pa si očitno našla 100% sramežljivca. Revež, se je zbal, da bo zamrznil, ko te bo našel, zato je poslal kar kolega. Laughing
Moraš ugotoviti ali je res tako zelo sramežljiv kot izgleda ali s tabo sploh ne namerava imeti prihodnosti. Predlagam ti, da mu pokažeš, da on tudi tebe zanima. Spogleduj se z njim, ali pa največji opravljivki, -za katero veš, da bo povedala vsem- reci, da se ti zdi zelo 'hud tip' ali pa ima nebeški nasmeh, ali kaj podobnega. Potem bodi pozorna na odziv. Wink

vem kako je sramezljivim ampak ko se cez cas opogumijo pol gre Smile ja zgleda da bom res morala na tak nacin probat saj sem ze na to tut postudirala
dej klik zasebc

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.