Počitniško delo

angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Počitniško delo 28.9.2012 20:21
Mene zelo zanima, če sploh obstaja kakšna možnost za počitniško delo, če maš 14 let. Question In če je ta možnost taka da delo opravljaš tudi med krajšimi počitnicami (npr. jesenskimi, zimskimi itd.) in ne le med poletnimi. Question
Idea Pa če obstajajo take službe bi bila zelo vesela odgovora Smile
Re: Počitniško delo 29.9.2012 9:25
15 morš bit:)
[link]
Re: Počitniško delo 29.9.2012 9:26
kolkr jzt vem, moreš bit stara vsaj 15, tko da letos ne bo nič Smile
drugače pa za delo med krajšimi počitnicami ne vem... verjetno se da tut kaj najt, sam ker še nisi 15+ se ti tak sploh ne splača gledat, ker ne boš nič dobla Wink
že tko ni tko izi dobit službo prek študentskega (če misliš kdej prek tega iskat), ker večinoma majo pogoj, da moraš bit študent
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Počitniško delo 29.9.2012 9:37
ja za plačano delo morš bit star 15 let, ampak, če se hočš sam za motit, da nauš zapravila počitnic na compu najd kako delo na prostovoljstvu. js osebno sm prostovoljka in je čist supr Wink
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Počitniško delo 29.9.2012 12:21
15 moreš biti... no,če imaš srečo,ti lahko starši kaj najdejo,če so v kakem podjetju,ali pa če ima oče kaj (npr. moj oče ma d.o.o. podjetje,letos sem delal "na črno",ker je blo bolj malo pa je on plačal iz svojega žepa 3?/h,dolgčas je papirje prelagat),za naslednje leto me bo pa zaposlil kot študenta,torej plača podjetje,upam da ne bom prelagal in skeniral papirje tako kot letos ampak da bom pomagal pri strankah v trgovini Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.