kako ji naj pomagam?• crazyonhorses
• Od: 28.1.2013
kako ji naj pomagam?
29.1.2013 19:36
stara se 14 let imam zelo dobre frendice ki jim vse zaupam. Vendar se zadnje čase ful kregamo nwm kaj nam je ampak nemoremo si pomagat kričimo ena na drugo. Ti prepiri so čim dalje večji.Počutim se res zelo neprijetno kajti jih imam kot za družino, Vendar se mi zdi da jih izgubljam. Danes sva se z eno skregale samo zardi moje bd k je pač zamudila mojo torto in je rajši bila z fantom ki je zares že dolgo v njega vendar jo izkorišča in si to težko priznava. Nezamerim ji zaradi torte ampak ji skušam dopovedat da ta fant ni dober za njo ker jo ima za igračo. Skušam ji samo pomagat . A ravnam prav ? ima kdo kak predlog kako ji naj pomagam? Ker nočem da se joče zaradi tega fanta
• mikipiki
• Od: 21.1.2013
Re: kako ji naj pomagam?
30.1.2013 15:18
crazyonhorses pravi:stara se 14 let imam zelo dobre frendice ki jim vse zaupam. Vendar se zadnje čase ful kregamo nwm kaj nam je ampak nemoremo si pomagat kričimo ena na drugo. Ti prepiri so čim dalje večji.Počutim se res zelo neprijetno kajti jih imam kot za družino, Vendar se mi zdi da jih izgubljam. Danes sva se z eno skregale samo zardi moje bd k je pač zamudila mojo torto in je rajši bila z fantom ki je zares že dolgo v njega vendar jo izkorišča in si to težko priznava. Nezamerim ji zaradi torte ampak ji skušam dopovedat da ta fant ni dober za njo ker jo ima za igračo. Skušam ji samo pomagat . A ravnam prav ? ima kdo kak predlog kako ji naj pomagam? Ker nočem da se joče zaradi tega fanta
Glede fanta, ji nemorš nč pomagat, mogoče teb ni ušeč njej pa je, in praviš da jo izkorišča? če je tpo res bo to že sama ugotovila. • jagodka007
• Od: 18.12.2011
30.1.2013 20:14
ja če ju boš poskušala ločit boš ti izapdla najslabša :/
• TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
31.1.2013 17:03
Draga crazyonhorses!
Prepiri v prijateljstvu so nekaj povsem normalnega; večji kot je krog prijateljstva več je različnih karakterjev in mnenj, zato včasih pride do trenj. S tem ni nič narobe, dokler se v prepiranju držite tega, da vsaka izraža svoje mnenje in govori o svojih občutkih, brez da bi žalila ostale. Če te skrbi to, da se neprestano prepirate, bi mogoče pomagalo da postaneš pozorna na to v kakšnih situacijah se prepirate. Kaj sproži prepir? Kdo ga v določeni situaciji začne in zakaj? Morda bi se morale vse skupaj usesti in se pogovoriti o tem, kaj vas moti. Kar pa se tiče prijateljice in njenega fanta ... več kot to, da ji poveš svoje mnenje, pač ne moreš storiti. Razumem, da je težko gledati prijateljico v nefunkcionalni zvezi, ampak ni tvoja odgovornost, da to rešuješ. Tvoja prijateljica bo sama morala spoznati, da jo fant izkorišča. Ti lahko storiš le to, da ji potem, ko bo to spoznala, nudiš vso podporo. Daj ji vedeti, da lahko računa nate. Želim ti veliko lepih trenutkov s tvojimi prijateljicami. Težave pridejo in grejo, prava prijateljstva pa ostanejo za vedno; morda ravno zaradi težav, ki jih premostite s skupno pomočjo. Lepo te pozdravlja, Ekipa TMM |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.