Sem mu všeč?

Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
Sem mu všeč? 30.9.2012 16:46
Torej ja...en moj sošolec mi je všeč. Ne vem pa ali sm jaz res njemu.
pač use skupaj se je začelo ene 14 dni po začetku pouka. In smo se še spoznaval pa to (1.letnik sm). pol sma se pa začela velik menit pa družit, in enkrat je začel pet eno pesmico in pol naju je ta pesmica nekak "povezala". vedno so mi že neki peresnco jemali, pol včasih se je pr kakmu predmetu če smo bli v drugi učilnci pršu usest k men, nekajkrat mi je že napisal srčka (ampak jih piše tud bivšim sošolkam Sad )potem enkrat me kar neki ignorira in se posveča keri drugi punci pol pa pride k men in me neki objema in kuštra *.* sej je lepo, but i'm jelaus. Embarassed enkrat me je tud po roki popisal, me držal za roko,da bi preveru a mi prsti kej pokaj xD pa z nogami se včasih brcama. kakdaj me tko poboža po licih...dala sem mu že tud namig da mi je všeč, ker me je uprašal kak je moji simpatiji ime in sm povedla njegovo ime. samo kadar se po fejsu menma ni nkol dolg gor, na smse včasih sploh ne odpiše -.-
Kako nej ugotovim????
hvala za pomoč! :**
Evita • Od: 26.11.2009 • Prispevkov: 87
Re: Sem mu všeč? 30.9.2012 20:27
Jaz mislim da je že nekaj na tem, da se toliko giblje okoli tebe .

Poglej si tale članek, pa ti bo vse jasno.

[link]

Upam da sem ti kaj pomagala. Wink
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: Sem mu všeč? 3.10.2012 20:03
nwm kukr tole berem se mi zdi da si mu ful ušeč sam k drugim puncam piše po pa neuem....pumojm se ma za kkšnga mačo tipa sam glede na to da je tut prjazn namore bit. al pa ni za resne zveze, mu jih je več ušeč (da je zmeden) ...
Confused Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.