Vprašanja glede seksa• MalaMaja3769
• Od: 26.9.2012
Vprašanja glede seksa
26.9.2012 15:09
Lp !
Rada bi kakšen nasvet glede seksa iz fantovskih in dekliških misli, izkušenj,... 1. A je možno, da če punca ni dost vzburjena, da njegovega manj čuti kot pa takrat ko je zlo al pa dovolj vzburjena ? Če ni dost vzburjena, res da pride njegov težje not (ali pa sploh ne pride), ampak zdi se mi, da ga takrat manj občutiš - bi še rada slišala kakšno podobno ali pa nasprotujoče mnenje. 2. A fantje zlo radi punco oralno zadovoljujete ? Ali je res s puncami ravno obratno (ne da ne bi hotele, ampak da ne morejo, ker jih je strah, da ne znajo,...) ? 3. Kakšen občutek je, ko fantu kožico premikaš gor in dol (z roko seveda) ? 4. Katere so najboljše tehnike da fanta oralno zadovoljiš (da se večinoma posvečaš kožici ali celemu) ? 5. Kaj je fantom še drugače všeč (če gledamo celo telo) ? 6. Zakaj se fantom zmeri tolk mudi (sam da dobijo čimprej in je punca na pol al pa še tolk ne vzburjena) ? 7. Zakaj fantje tolk radi punce grizete po najobčutljivejših delih (ki niti najmajn niso primerni za grizenje) namesto, da bi bili nežni ? Kakšen smisel ima grizenje, že na začetku predigre, ko punca še ni z mislimi čisto pri stvari - druga stvar je, potem ko si že do dobra vzburjen, potem že paše MAL grizenja in tudi fant mora znati gristi. 8. Zakaj fantje nikoli ne poveste kaj vam je všeč in kaj vam ni (med predigro in samim seksom) in zakaj smo samo punce tiste, ki in če vzdihujemo ? 9. Kaj je tolk dobrega na tem, da punci predlagate da jo hočete od zadaj (je veliko boljših položajev, ko se lahko gledata, ne pa da sta z obrazoma obrnjena stran.) ? Če so vprašanja mal tko nerodno napisana, se opravičujem in lahko še enkrat razložim, kaj sem mislila. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Vprašanja glede seksa
26.9.2012 16:08
Prvo kot prvo je zlo težko tako posploševat ker mamo vsi drugačne okuse, drugačne ideje in želje. Tako da bom jaz odgovoril kako jaz mislim. To pravim zato da ne vzet zdaj mojih besed pa mislit da smo vsi fantje taki.
1. Če je manj vzburjena je tudi potem manj mokra kar oteži in gre težje noter. Če je bolj vzburjena pa mislim da tudi bolj čuti in uživa ker so bom rekel nevroni v bolj vzburjenem stanju in bol zaznavajo držljaje. Samo najboljše da se to vpraša kakšno punco =) 2. Koliko se tiče zadovoljevanja sem jaz čisto za to. Mislim lepo je gledat punco ki uživa in da res veš da uživa mislim vsaj za mene je to vav, rad vidim da nekoga lahko tako ali drugače zadovoljiš in zato je meni oralni super (v smislu fant njej). Je pa tudi dobra stran ker na začetku ko se spuščamo fantje v spolne odnose ne zdržimo tako dolgo in zato če je predigra in malo oralca in tega se sex malo podalša in tudi punca ima kaj več od tega. 3. Zlo težko bi blo opisat mislim isto kot če bi te vprašal kakšen je občutek če te kdo prime/ poboža po ščegetavčku ali če to da prst not? Glavno je da je občutek dober =P 4. Tu bi jaz zlo težko kaj svetoval tehnike. Me pa zanima kako misliš kožico ali celi? Ker ona kožica kaj nam prekriva glavico ima predvsem vlogo zaščite. Večino nevronov oziroma čutil če tako rečem imamo v glavici penisa tako da se je boljše osredotočat na glavico in tudi med drugim na celega =P Pač eksperimentirat pa vprašat svojega fanta kak mu paše. 5. Oprosti ne razumem kaj misliš. 6. Tu ti rečem da smo si fantje različni ker enim je samo do seksa pa da njim pride drugi pa smo ki radi zadovoljimo tudi svojo punco pa malo eksperimentiramo pa to. Tak da tu je res odvisno s kakšnim fantom si. Samo reko bi da fantje ki seksajo samo da njim pride so idijoti pa še sami na sebe samo gledajo... 7. Ne vem zakaj grizejo/grizemo. Na spletu je dosti člankov kaj puncam paše in dosti radovednih fantičev ki želijo vedet kak zadovoljit punco. In dostikrat tudi piše da vam puncam paše rahlo grizenje. S tem da nemreš ti napisat navodil kaj človeku paše in ne in pol vantje mislijo ja tu piše da paše in bomo probali ane? In tako pride to tega grizenja. Je pa tu ena stvar ki bi porsil punce. Fantje smo dostikrat sramežljivi v pojstelji in bi vam bila moška polulacija hvaležna če bi nas malo vodile pri sexu in bi obema blo bolše. Pač fantu povedat kaj paše in kaj ne paše kako naj to naredi kako to. Pač prvi parkrat boš mogla ga malo vodit pol pa bo sex ratal dosti boljši. 8. Tega vprašanja sem se dotaknil na koncu 4. in predvsen na dolgo na koncu 7. odgovora. Toraj da ponovim: fantje smo zelo sramežljivi in se mogoče podzavestno in prikrito bojimo da bomo zavrnjeni ali kaj takega in zato ne vprašamo. Ugotavljam da je vprašanje kaj nam paše in ne kaj vam paše da tega ne vprašamo. Ampak odgovor je skoraj tako enaki. Sramežljivost in strah zavrnitve. Druga stvar pa je da dostikrat ne vemo kaj nam točno paše. Eni vedo en pa ne. Zato je najboljše oziroma vsaj jaz mislim tako, da se par pred seksom vsede pa si pove kaj komu paše kje so meje in se o tem pogovori. Dandanes se seks jemle dosti manj resneje in zato povzroča dosti več škode ki se je sploh ne zavedamo da obstaja. Tako da pomoje je najboljše da se pred pogovori malo in da se med seksom punca mogoče kako proba pozanimat kaj mu paše in pač nekak tak vprašat da bo vedo da lakho pove (ja včasih mate tista tricky vprašanja ko ne vemo ali nas resno sprašujete ali ne zato se včasih tudi kje kaj malo ustrašimo.). Glede vzdihovanja ne vem samo fantje pač ne poživljamo seksa na tak način da bi spuščali ne vem kakšne vzdihljaje pač taki smo in verjami da vsak fant uživa v seksu čeprav se ne zdi. Moška populacija lahko primerja seks s pico: če je dobra je super če pa ni dobra pa je še vedno zlo ok. Pa še to bom kar pod tem vprašanjem napiso, sem se spomno stvari ki lahko kateremu paru koristi: glede pobude na seks pa kdo kdaj hoče in to. Fantje bi tako ali tako dostikrat pač že od nastanka življenja smo moški zgrajeni za razmnoževanje in smo khm vedno pripravljeni. Punce ste pa seveda drugače narete če tako rečem. In dostikrat je da v paru fant bi skos punca pa ne. In ena dobra rešitev je da se pač zmenita da ker fant vedno hoče edino punci ni da bi vsakih 5 min tako da se dogovorita da ko je punci naj reče in predlaga da greta in bo tako za oba vradu. Fantje bomo večinokrat takoj za edino če mamo kakšne probleme v življenju drugače pa punce zmente se tak da rečete ve kdaj pa bota oba super in se nebota gnavla kdaj bi kdaj nebi pa fantje nebodo težili in bodo vedli da kdaj punce hočete da bote takrat rekle. 9. Glej to je zaradi tega ker je ta položaj eden izmed najbol če se tako izrazim reklamiranih na internetu in v drugih stvareh povezanih z erotiko. Pač vsak fant bo rekel da pozna onega navadnega (misionarski) pa onega od zadaj. To pač je tak. In ker je tak reklamiran ga vsak hoče sprobat (če vzameš en banalni primer: če bo na TV-ju 30% reklam za ledeni čaj bo velika verjednost da bodo ljudje ki gledajo reklame želeli probat oz. kupit ta ledeni čaj. Tako pač je). Punce včasih preveč sklepate zakaj fantje delamo nekatere stvari. Zato je eno od najboljših razmerji takšno v katerem si lahko med sabo vse poveta in tako ni sklepanja in teh zadev. Aja pa glede položaja. Erogene točke so pri ženski če rečem na zgornji strani tam nikje pod ščegetavčkom oz. bolj not in druga znamenita G-točka je na spodnji strani nekaj centimetrov pomaknjena v notranjost (ne upam si reč samo koliko se spomnim je tam 5 cm ali več - pri vsaki punci drugačno). To pravim zato ker je penis sam po sebi ukrivljen navzgor in zato lahko lepo stuimulira G-točko če te on od zadaj. Pa še to če fant res hoče od zadaj pa želiš rečmo da sta si bolj blizu se lahko vstanš in se nasloniš na njega pa se lahko če pogledaš nazaj pa on malo nagne glavo poljubljata pa on te lahko še z roko po prsih ali po ščegetavču boža. Zdaj sem se malo razpiso pa kar še kakšno vprašanje postavi pa upam da bo še kdo kaj povedo da nebo samo mojega mnenja =P Pa upam da bo to moje blebletanje komu kaj koristlo xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • MalaMaja3769
26.9.2012 17:02
Pačupa pravi:Prvo kot prvo je zlo težko tako posploševat ker mamo vsi drugačne okuse, drugačne ideje in želje. Tako da bom jaz odgovoril kako jaz mislim. To pravim zato da ne vzet zdaj mojih besed pa mislit da smo vsi fantje taki.
1. Če je manj vzburjena je tudi potem manj mokra kar oteži in gre težje noter. Če je bolj vzburjena pa mislim da tudi bolj čuti in uživa ker so bom rekel nevroni v bolj vzburjenem stanju in bol zaznavajo držljaje. Samo najboljše da se to vpraša kakšno punco =) 2. Koliko se tiče zadovoljevanja sem jaz čisto za to. Mislim lepo je gledat punco ki uživa in da res veš da uživa mislim vsaj za mene je to vav, rad vidim da nekoga lahko tako ali drugače zadovoljiš in zato je meni oralni super (v smislu fant njej). Je pa tudi dobra stran ker na začetku ko se spuščamo fantje v spolne odnose ne zdržimo tako dolgo in zato če je predigra in malo oralca in tega se sex malo podalša in tudi punca ima kaj več od tega. 3. Zlo težko bi blo opisat mislim isto kot če bi te vprašal kakšen je občutek če te kdo prime/ poboža po ščegetavčku ali če to da prst not? Glavno je da je občutek dober =P 4. Tu bi jaz zlo težko kaj svetoval tehnike. Me pa zanima kako misliš kožico ali celi? Ker ona kožica kaj nam prekriva glavico ima predvsem vlogo zaščite. Večino nevronov oziroma čutil če tako rečem imamo v glavici penisa tako da se je boljše osredotočat na glavico in tudi med drugim na celega =P Pač eksperimentirat pa vprašat svojega fanta kak mu paše. 5. Oprosti ne razumem kaj misliš. 6. Tu ti rečem da smo si fantje različni ker enim je samo do seksa pa da njim pride drugi pa smo ki radi zadovoljimo tudi svojo punco pa malo eksperimentiramo pa to. Tak da tu je res odvisno s kakšnim fantom si. Samo reko bi da fantje ki seksajo samo da njim pride so idijoti pa še sami na sebe samo gledajo... 7. Ne vem zakaj grizejo/grizemo. Na spletu je dosti člankov kaj puncam paše in dosti radovednih fantičev ki želijo vedet kak zadovoljit punco. In dostikrat tudi piše da vam puncam paše rahlo grizenje. S tem da nemreš ti napisat navodil kaj človeku paše in ne in pol vantje mislijo ja tu piše da paše in bomo probali ane? In tako pride to tega grizenja. Je pa tu ena stvar ki bi porsil punce. Fantje smo dostikrat sramežljivi v pojstelji in bi vam bila moška polulacija hvaležna če bi nas malo vodile pri sexu in bi obema blo bolše. Pač fantu povedat kaj paše in kaj ne paše kako naj to naredi kako to. Pač prvi parkrat boš mogla ga malo vodit pol pa bo sex ratal dosti boljši. 8. Tega vprašanja sem se dotaknil na koncu 4. in predvsen na dolgo na koncu 7. odgovora. Toraj da ponovim: fantje smo zelo sramežljivi in se mogoče podzavestno in prikrito bojimo da bomo zavrnjeni ali kaj takega in zato ne vprašamo. Ugotavljam da je vprašanje kaj nam paše in ne kaj vam paše da tega ne vprašamo. Ampak odgovor je skoraj tako enaki. Sramežljivost in strah zavrnitve. Druga stvar pa je da dostikrat ne vemo kaj nam točno paše. Eni vedo en pa ne. Zato je najboljše oziroma vsaj jaz mislim tako, da se par pred seksom vsede pa si pove kaj komu paše kje so meje in se o tem pogovori. Dandanes se seks jemle dosti manj resneje in zato povzroča dosti več škode ki se je sploh ne zavedamo da obstaja. Tako da pomoje je najboljše da se pred pogovori malo in da se med seksom punca mogoče kako proba pozanimat kaj mu paše in pač nekak tak vprašat da bo vedo da lakho pove (ja včasih mate tista tricky vprašanja ko ne vemo ali nas resno sprašujete ali ne zato se včasih tudi kje kaj malo ustrašimo.). Glede vzdihovanja ne vem samo fantje pač ne poživljamo seksa na tak način da bi spuščali ne vem kakšne vzdihljaje pač taki smo in verjami da vsak fant uživa v seksu čeprav se ne zdi. Moška populacija lahko primerja seks s pico: če je dobra je super če pa ni dobra pa je še vedno zlo ok. Pa še to bom kar pod tem vprašanjem napiso, sem se spomno stvari ki lahko kateremu paru koristi: glede pobude na seks pa kdo kdaj hoče in to. Fantje bi tako ali tako dostikrat pač že od nastanka življenja smo moški zgrajeni za razmnoževanje in smo khm vedno pripravljeni. Punce ste pa seveda drugače narete če tako rečem. In dostikrat je da v paru fant bi skos punca pa ne. In ena dobra rešitev je da se pač zmenita da ker fant vedno hoče edino punci ni da bi vsakih 5 min tako da se dogovorita da ko je punci naj reče in predlaga da greta in bo tako za oba vradu. Fantje bomo večinokrat takoj za edino če mamo kakšne probleme v življenju drugače pa punce zmente se tak da rečete ve kdaj pa bota oba super in se nebota gnavla kdaj bi kdaj nebi pa fantje nebodo težili in bodo vedli da kdaj punce hočete da bote takrat rekle. 9. Glej to je zaradi tega ker je ta položaj eden izmed najbol če se tako izrazim reklamiranih na internetu in v drugih stvareh povezanih z erotiko. Pač vsak fant bo rekel da pozna onega navadnega (misionarski) pa onega od zadaj. To pač je tak. In ker je tak reklamiran ga vsak hoče sprobat (če vzameš en banalni primer: če bo na TV-ju 30% reklam za ledeni čaj bo velika verjednost da bodo ljudje ki gledajo reklame želeli probat oz. kupit ta ledeni čaj. Tako pač je). Punce včasih preveč sklepate zakaj fantje delamo nekatere stvari. Zato je eno od najboljših razmerji takšno v katerem si lahko med sabo vse poveta in tako ni sklepanja in teh zadev. Aja pa glede položaja. Erogene točke so pri ženski če rečem na zgornji strani tam nikje pod ščegetavčkom oz. bolj not in druga znamenita G-točka je na spodnji strani nekaj centimetrov pomaknjena v notranjost (ne upam si reč samo koliko se spomnim je tam 5 cm ali več - pri vsaki punci drugačno). To pravim zato ker je penis sam po sebi ukrivljen navzgor in zato lahko lepo stuimulira G-točko če te on od zadaj. Pa še to če fant res hoče od zadaj pa želiš rečmo da sta si bolj blizu se lahko vstanš in se nasloniš na njega pa se lahko če pogledaš nazaj pa on malo nagne glavo poljubljata pa on te lahko še z roko po prsih ali po ščegetavču boža. Zdaj sem se malo razpiso pa kar še kakšno vprašanje postavi pa upam da bo še kdo kaj povedo da nebo samo mojega mnenja =P Pa upam da bo to moje blebletanje komu kaj koristlo xD 5. Katere so tiste erogene cone na telesu, kjer fantom še posebej paše poljubljanje/grizenje/sesanje ? 8. Glede te pobude pa tega - to pri nama ne zgleda ravno problem, ker jaz sem vedno pripravljena, on pa tudi in vse se zgodi čisto spontano, s preprostim poljubom,...Ima pa včasih neke čudne izgovore - da ga boli glava, itd, dobr sej mene tud boli glava, pa zato še nisem sitna, da se mi ne ljubi (včasih se po seksu zaradi glavobola še boljše počutiš - manj boli glava, ali pa sploh ne, oz. pozabiš na glavobol,..) Sam neki me še zanima. Bi te motil če bi ti punco oralno zadovoljil, ona pa tebe ne bi (ne bi ti povedla, ampak sklepal bi lahko da še ni pripravljena, ker je v dilemi, da ne bo vedla kaj počet - ne vem drugače razložit) ? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
26.9.2012 17:25
Mene osebno ne bi motilo s tem da priporočam, da mu pač rečeš da še misi pač pripravljena pa da boš ko boš mela dovolj samozavesti in boš prepričana če zmoreš če se tako izrazim. Drugače pa glede tega. Drugače ni to ne vem kaka vlka znanost. Za razliko od puncpri katerih moreš met neki ritem, določen pritisk, določene give z jezikom, prstiintemi zadevami je pri fantih samo gor dol pa je to to. Pri fantih da mu pride je samo gor dol in pol pač hitreje greš bol prej pride pa je to večinamo to pri puncah pa je da ji pride večinoma pomemben ritem. Ponavadi se pri oralcu pri puncah postavi v neki ritem in pač to delaš dokler ji ne pride (ok morašmalo znat kaj delaš in to) in spet pri fantih pa lahko delaš kakor hočeš, in ni treba nekaj znat ker ni to neka kvantumska fizika. Toraj ko boš pripravljena idi samo pač osnovno ne rabiš nekih tehnik. Pač daš ga v usta pa greš z ustnicami gor in dol pa z jezikom lahko ližeš glavico pa poljubljaš lahko pa pač take stvari ni ne vem kaj. Samo prvo da ti nebo tisti bed občutek počakaj ko boš priptavljena. Verjami fant bo v vsakem primeru užival_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • MalaMaja3769
26.9.2012 20:43
Pačupa pravi:Mene osebno ne bi motilo s tem da priporočam, da mu pač rečeš da še misi pač pripravljena pa da boš ko boš mela dovolj samozavesti in boš prepričana če zmoreš če se tako izrazim. Drugače pa glede tega. Drugače ni to ne vem kaka vlka znanost. Za razliko od puncpri katerih moreš met neki ritem, določen pritisk, določene give z jezikom, prstiintemi zadevami je pri fantih samo gor dol pa je to to. Pri fantih da mu pride je samo gor dol in pol pač hitreje greš bol prej pride pa je to večinamo to pri puncah pa je da ji pride večinoma pomemben ritem. Ponavadi se pri oralcu pri puncah postavi v neki ritem in pač to delaš dokler ji ne pride (ok morašmalo znat kaj delaš in to) in spet pri fantih pa lahko delaš kakor hočeš, in ni treba nekaj znat ker ni to neka kvantumska fizika. Toraj ko boš pripravljena idi samo pač osnovno ne rabiš nekih tehnik. Pač daš ga v usta pa greš z ustnicami gor in dol pa z jezikom lahko ližeš glavico pa poljubljaš lahko pa pač take stvari ni ne vem kaj. Samo prvo da ti nebo tisti bed občutek počakaj ko boš priptavljena. Verjami fant bo v vsakem primeru užival
Pačupa najlepša ti hvala za vse nasvete,... • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
26.9.2012 22:40
1. A je možno, da če punca ni dost vzburjena, da njegovega manj čuti kot pa takrat ko je zlo al pa dovolj vzburjena ? Če ni dost vzburjena, res da pride njegov težje not (ali pa sploh ne pride), ampak zdi se mi, da ga takrat manj občutiš - bi še rada slišala kakšno podobno ali pa nasprotujoče mnenje.
Se strinjam s tabo. Sama če nism vzburjena oz. z mislimi pri stvari ne čutim enako kot če sm. Če si preveč vlažna pa mislm, da tud ni preveč dobro. Malo trenja more bit. 2. A fantje zlo radi punco oralno zadovoljujete ? Ali je res s puncami ravno obratno (ne da ne bi hotele, ampak da ne morejo, ker jih je strah, da ne znajo,...) ? Sama oralno nimam kej preveč rada, pa ne da bi me blo strah, ampak mi to preprostno ni všeč. Svojga fanta že na drugačne načine dovolj vzburim in se ne pritožuje. Sicr predvidevam da pogreša oralno, zato se včasih potrudim samo zanj, ni pa to nekaj kar bi delala z užitkom. Kkšni fantje se boste zgražal, samo jst si ne morm pomagat. Niti nevem kaj je vzrok temu, da mi to ni preveč ušeč. 3. Kakšen občutek je, ko fantu kožico premikaš gor in dol (z roko seveda) ? Kakšn občutek je to fantom nevem, ker nism fnt, verjetno jim sede. 4. Katere so najboljše tehnike da fanta oralno zadovoljiš (da se večinoma posvečaš kožici ali celemu) ? Glavica je najbolj občutljiva. Jezik + usta + roke. S tem je moj fant več kot zadovoljen ( če se že spravim to delat 5. Kaj je fantom še drugače všeč (če gledamo celo telo) ? Bradavičke, vrat, ušesa.. 6. Zakaj se fantom zmeri tolk mudi (sam da dobijo čimprej in je punca na pol al pa še tolk ne vzburjena) ? No če se fantu preveč mudi, že preveč samo nase gleda. Mislm pa, da niso vsi taki. 7. Zakaj fantje tolk radi punce grizete po najobčutljivejših delih (ki niti najmajn niso primerni za grizenje) namesto, da bi bili nežni ? Kakšen smisel ima grizenje, že na začetku predigre, ko punca še ni z mislimi čisto pri stvari - druga stvar je, potem ko si že do dobra vzburjen, potem že paše MAL grizenja in tudi fant mora znati gristi. Am ja to je pa spet odvisno od punce a ni? Men je ful ušeč, če me grize. 8. Zakaj fantje nikoli ne poveste kaj vam je všeč in kaj vam ni (med predigro in samim seksom) in zakaj smo samo punce tiste, ki in če vzdihujemo ? Mogoče si samo naletela na take fante, ki so bolj tihi. Ampak fantje znajo bit še kako glasni in poredni med sexom. Mogoče samo nisi naletela še na pravega. Če ti povem po resnici, midva z mojim sva bla na začetku tud vsa prestrašena in nisva nič vzdihvala itd, čeprov nama je pasal. Ampak s časom, več sva vedla o naju, o sexu itd.. bolš nama je blo in tud glasnejša sva postala. 9. Kaj je tolk dobrega na tem, da punci predlagate da jo hočete od zadaj (je veliko boljših položajev, ko se lahko gledata, ne pa da sta z obrazoma obrnjena stran.) ? Meni osebno so ti položaji od zadaj boljši, pa sm punca. Mislim, da je to spet odvisno od posameznika. Malo menajta poze, da bo obema všeč. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
27.9.2012 15:32
MalaMaja3769 pravi:1. A je možno, da če punca ni dost vzburjena, da njegovega manj čuti kot pa takrat ko je zlo al pa dovolj vzburjena ? Če ni dost vzburjena, res da pride njegov težje not (ali pa sploh ne pride), ampak zdi se mi, da ga takrat manj občutiš - bi še rada slišala kakšno podobno ali pa nasprotujoče mnenje. ~men se zdi da lih obratno. če si ful uzburjen ne čutš. usaj js. da sm pa premau se mi pa ne dogaja več. če sm pa tko srednje mi pa ubistvu še najbl paše ker pač ja. bl čutš. 2. A fantje zlo radi punco oralno zadovoljujete ? Ali je res s puncami ravno obratno (ne da ne bi hotele, ampak da ne morejo, ker jih je strah, da ne znajo,...) ? ~men se zdi da moj to čist rd dela.. mislm tko. ni mu problem in ja. mislm da si misl nekak tko k pačupa. ~js sm na začetku pač mislla da pač ne znam in nism. zdej mi je pa to kul isto iz tega vidika k vem kok uživa. 3. Kakšen občutek je, ko fantu kožico premikaš gor in dol (z roko seveda) ? ~dunno 4. Katere so najboljše tehnike da fanta oralno zadovoljiš (da se večinoma posvečaš kožici ali celemu) ? ~če se 'posvečaš kožici' mojga tipa to boli. mislm tko.. pomoje tko k tebe recimo če se dotaknš ščegetaučka samga. k ni prekrit s kožo. mene to boli recimo. pač tko ne da boli boli, ampak je tak čudn neprijetn filing. nevem no. drgač pa mojmu paše tko.. globji k je, bol je. 5. Kaj je fantom še drugače všeč (če gledamo celo telo) ? ~pomoje od usazga posameznika odvisn 6. Zakaj se fantom zmeri tolk mudi (sam da dobijo čimprej in je punca na pol al pa še tolk ne vzburjena) ? ~pr men je blo tko, pa sm mu prou rekla da nej misl tut mau name in je reku da pač ni vidu. in zdej je ful bolš in ja.. 7. Zakaj fantje tolk radi punce grizete po najobčutljivejših delih (ki niti najmajn niso primerni za grizenje) namesto, da bi bili nežni ? Kakšen smisel ima grizenje, že na začetku predigre, ko punca še ni z mislimi čisto pri stvari - druga stvar je, potem ko si že do dobra vzburjen, potem že paše MAL grizenja in tudi fant mora znati gristi. ~na začetku predigre men tko rahlo paše mogoče na vrat al pa kej. med seksom pa kamorkol. mene to prej kukr mot, zlo uzburja in mi res ful paše. 8. Zakaj fantje nikoli ne poveste kaj vam je všeč in kaj vam ni (med predigro in samim seksom) in zakaj smo samo punce tiste, ki in če vzdihujemo ? ~don't kno bout you. moj pove. 9. Kaj je tolk dobrega na tem, da punci predlagate da jo hočete od zadaj (je veliko boljših položajev, ko se lahko gledata, ne pa da sta z obrazoma obrnjena stran.) ? ~pomoje tut to. pač asociacija na neko erotiko in use. anal nism probala in me neki ne vleče, sam da se pa obrnm in me pač ne u rit, mi pa najbol paše. pa sej se ne rabš skos gledat. sej se kdaj tut čist tesno objamš in se ne morš gledat. odvisn a ti paše bol ljubeč seks al pa ne. tut zato je pomembna 'komunikacija' med seksom. pač če ti ne paše, ne delaš (: • MalaMaja3769
30.9.2012 14:02
Hvala evica5...Kakšna je razlika med ženskim in moškim orgazmom (pač v tem smislu kdo prej in lažje doživi orgazem) ? Kaj se dogaja s telesom pri ženski in moškem, ko doživita orgazem ?
• SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
30.9.2012 14:16
No sej večino odg. je enakih in se strinjam s tem. Drugače pa kot sm opazla te teži problem fanta zadovolit z blow job.om. Če ti po pravici povem... Men je bil to največji problem eveer!
Sam zdej ko sem dala to čez ni večjih problemov. Men se je bolj kot ne, obračalo v želodcu. Ker mi okus ni bil všeč, ker me je blo strah da bo končal v mojih ustih ( ker mi en namreč je in sem dobesedno bruhala - pomoje bol zaradi psihe kot pa okusa...) drugače pa niti ni problem tehnike. Če ne pejdi pa porniče gledat pa si poglej kaj dekleta delajo. Drugače pa ko boš pripravljena , boš. Predlagam pa ti da gre on prej pod tuš ker je pol isto kokr če bi kožo lizala. Drugače pa samo pazi na to da ga ne ugrizneeš Lahko mi pa na zasebna sporočila pošlješ še kakšne vprašanja če te zanima |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.