ali sem mu všeč :)

tinniemjaw • Od: 2.12.2011 • Prispevkov: 18
ali sem mu všeč :) 1.10.2012 14:02
vem da je telih tem ful, sam pomagejte Smile v razredu imam sošolca , ki mi je res všeč ampak nevem če sem njemu. kaj menite: velikrat me poboža po laseh pa tko, poj se pa zave, da ga vsi gledajo pa se stran obrne Sad pa npr. če mam kkšne verižce alpa kej me tko pros poj jih pa nos pa se vsem pohvala pa tko.. pa zgleda mal lubosumn k kkšnga tipa tko lepo pogledam.. pa recmo dans k je košarko špilov sm ga gledala pa on tko vid da ga gledam in žogo kr nekam **** pa tko... a sm mu vsaj mal všeč? kaj naj nardim? Smile

aja problem je pa to, da nekatere punce tud nanga palijo pa zdej nevm kaj narest, ker sm ful lubosumna Embarassed hvala vm Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ali sem mu všeč :) 1.10.2012 14:11
ja js mislm da si mu všeč Very Happy je vsaj zadost da se začneta mal pogovarjat, pa se prepričaš da si mu res všeč.. pa je Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: ali sem mu všeč :) 1.10.2012 14:13
če se samo do tebe tko obnaša, si mu všeč šVery Happy ampak mu je nerodno in znaš ga zmesti Wink š
in naj te nč ne re ljubosumje - dokler si ti edina v njegovih očeh in ostalih niti ne opazi, se nimaš česa bat Very Happy
tinniemjaw • Od: 2.12.2011 • Prispevkov: 18
Re: ali sem mu všeč :) 1.10.2012 14:19
mislm full se pogovarjava že tko od prej, samo mam občutk na čase da so mu tud druge všeč Smile kaj naj nardim/mu namignem da mi je on všeč Smile aja pa v kakšni priložnosti ga objamem/poljubim Smile

pa vidiva se samo v šoli ;o
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: ali sem mu všeč :) 1.10.2012 14:52
ahaaaaa....Wink no, definitivno mu morš namignit, da ti je všeč Wink
in na tvojem mestu, se mu ne bi kar vrgla okoli vratu in ga cmoknila na usta...mislim....Wink rajš pust, da čas naredi svoje Wink Very Happy drgač ga pa lahka v pravem trenutku se dotakneš, al mu položiš roko na njegovo, al whatever...če fant ni butast, bo vidu, da mu daješ znake )
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: ali sem mu všeč :) 2.10.2012 15:37
Pa ti je fajn tud za pogovarjat? Podobno razmišljata? Vaju kej skupnega interesira? Povej mu to Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.