STARE SANJE• Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
STARE SANJE
31.5.2009 12:44
dolgo sem premišljevala pa sem se odločla da še vas uprašam za mnenje kr še sama ne vem ka nej naredim
no uglavnem js sem bla celo otroštvo u enga tipa res vedno sma bla skupi kot frenda sam js sem vedn čutla neki več.Bla sma soseda zato sma res skos tičala skupi negovi pa moji starši so naju vedn zafrkaval kao da je neki med nama nikol mu nisem upala povedat nisem vedla kaj si misli o men kot kej druzga ne kot prjatlco.(use so ble nore na njega) čez čas sem se js preselila in malo pred tem sem mu povedala kaj čutim in takrat je res biu zalublen u eno mojo sošolko. od takrat sta minile 2 leti inše vedno sva dobra prjatla videvama se kar pogosto ker mamo tam še vedno hišo in sem med vikendi in počitnicami vedno dol pri atiju ki živi u hiši on je teto mojo sošolko prebolu ker je ugotovu kaka je in da je bla z njim sam zato kej ni hotla bit sama haha ja zej pa je on ugotoviu da mu res velik pumenm in me noče zgubit tut rad bi biu z mano prosu me je nej mu takoj puvem ka čutm ker se je to pred leti ku mu nisem povedala slabo končal zej pa ne vem ka nej narediom obdržim res zlooo dobrga prjatla al pa nej bobm z njim sam veze se vedno enkrat končajo prjateljstvo pa nikol.!!!??? nej uresničim kar sem si vedno želela ??? prosim pomagite mi tnx • dari
• Od: 8.3.2009
Re: STARE SANJE
31.5.2009 12:48
dobra zveza se tudi lahko ne konča...
in če se že konča sta lahko še vedno prijatelja potem.... ko pač ugotovita da ne moreta met tesnejše zveze.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.