proooosm povejte :)

loren1 • Od: 29.8.2012 • Prispevkov: 7
proooosm povejte :) 29.8.2012 20:07
stara sm 15 in me zanima če je moj pounoleten fant ( 28 ) pedofil ali ne? eni praujo da pač je do 15 leta še pedofilstvo nekateri pa da je do 16 leta. pa me zanima zdej do kerga leta? Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 20:43
a si se zatipkala al je res 28 str?

mogoče s sexom bi še počakala mal da ne bo kdo kej začel.. drugač pa a res misliš da bo deloval s tok starejšim tipom?
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 20:51
ja ne vem če bo to bomo še vidl Wink ja usi praujo da je ful čudnu (pač par k jih ve) ampak jst mislm da bi bla lohk srečna skupej
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 21:10
sej, je čudno Very Happy stara si 15 let, pri the letih ima velik folka lepe misli, ampak velik jih ni realnih.

raje pozabi na to pa si najdi kakšnega drugega, mlajšega Wink on ti lahko ostane dober prijatelj. v bistvu je tak bolj očetovska figura kot figura fanta, res Wink

pazi samo da ni tak da bi se hotel posexat in pustit.
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 21:21
ja tut to usi praujo ja.. a pol je res najbolš da pozabm al kaj? Sad
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 21:26
najbolje, ja Smile sam ne bod žalostna Wink sej je ogromn tipov s katerimi se boš sigurn dobr razumela. najbolš pa prej še al odrast, da spoznaš vse opcije v lajfu in se odločiš kaj si zares želiš.
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 21:27
a hoče to vajino razmerje prikrit, ker jih tok mal ve? loh da je pedofil al pa ne. na naši šoli je tut en 30letni učitl hodu z eno (je že doug ni več na naši šoli) in se je nekak zvedl med nami. drugi učitli pa nemorjo nč dokazat tko da... Rolling Eyes mislm da sta si bla ušeč in nemorm rečt, da je to pedofilija. za vaju pa nevem...
Re: proooosm povejte :) 29.8.2012 21:38
slovenc79:da nebi bla žalosta? uf težka bo ja, kr ga mam res ful ful rada in vrjamm da se to čudno sliš zrt razlike u letih...
bl00dyhell: ne ne ve tok mal ludi zrt tega ampak pač na splošno za to da ga nebi kdo prjavu al pa kej lej nikol se ne ve,pač zrt varnosti .. nočm d zrt mene kej ****...
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: proooosm povejte :) 30.8.2012 9:24
ni ti ga treba pustit,sploh ne. Če maš ti zares rada njega in on ZARES rad tebe je vse ok-ej. leta niso pomembna. če je pa s tabo sam zarad seksa ga čim prej pust.
Re: proooosm povejte :) 30.8.2012 10:04
ne mislm da ni z mano sam zart sexa ker če bi biu bi to zdaunej že naredu.. uprašou me je že sam sm rekla da ne, da bi še počakala pa ni nč komplicerou al pa kej... aja pa hvala usem 3 res Very Happy
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: proooosm povejte :) 30.8.2012 13:41
Ne vem, kaj takim tipom ni jasno. Saj bi ti lahko skoraj bil oče. Shocked
In ne razumem niti, zakaj se tako mladim puncam zdi fino met tooolko starejše tipe??
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: proooosm povejte :) 30.8.2012 22:01
Pa kaj takoj obsojate folk. Lej če se mata rada, probita. Morš vedt, da veliko tvegaš, ampak če se ti zdi vredno, zakaj pa ne. Jst ti ne očitam ničesar. Mam kolegico, katera starša sta se spoznala k je bla njena mtka stara 12 let, fotr pa 24, in že od takrat sta skupaj in še vedno sta.
Veliko takih zgodb proprade res je, samo lej nova izkušnja. Nekaj se boš iz tega sigurno naučila, sploh pa ni rečeno da se bo sploh končal, oz. da se bo slabo končal.
Jst ti predlagam, da se prepustiš in boš videla sproti kako pa kaj.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: proooosm povejte :) 31.8.2012 0:47
sliš se rahlo ... čudn sori. in po zakonu mislm da je pedofil sam če ga ne prjavš je use u najlepšem redu načeloma. je pa še vedno čudn sori. me res zanima zakaj se njemu to zdi tok fajn..
Re: proooosm povejte :) 31.8.2012 0:53
+ kok časa sta skp?
Re: proooosm povejte :) 31.8.2012 9:41
ja nekaterim je čudno drugim s5 ne, to sm se že navadla ja Razz ... drugače bo 3 mesce...
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: proooosm povejte :) 5.9.2012 11:47
Wow, a res? A sta se že dala dol? A zna pa to? Wink

Ma, če se teb ne zdi, pol je vse kul glede let pa nej te to ne preganja. A starši vejo zanga?
Re: proooosm povejte :) 12.9.2012 18:16
ne nisva se še dol dala.. pa tut bol kokr razmišlam se mi zdi da ga jst sam overam pri teh letih bi si lohk člouk že familijo začeu delat pa ženo iskat kar pač jst ne morm bit... sej mi je res ful ful težko ga pustit ampak upam d si bo najdu fajn ženo da bosta srečna....+ ne ne vejo zanga... fotr bi me ubu..
slovenc69 • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 2
Re: proooosm povejte :) 13.9.2012 17:29
mislm da mate vi usi nal zgrešen razmišlanje o tem kaj pomeni biti pedofil .. hmm
glej če te on u nč ne sil ... ti nč ne grozi .. si z njemu zto kr ga map rada .. pa un s tabo zto kr te ma rd pol ne vidm tle uvire ...
pedofilstvo je k vidiš kšnga starga tipa ukol šole hodit ... pa podkupuje tiste male deklice 9-10 stare in jih zvleče h seb dam in jih tm brez da bi one vedle kaj to je prsil u sploni odnos ... to je pedofilstvo .. zto prosim nehite že s temi bolani k je tip stari 5 -6 let stari k ste vi pa že kr štejete za pedofilstvo Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: proooosm povejte :) 13.9.2012 21:19
za to se pa me dekleta lahka zahvalimo svojim staršem: ''pedofili to...pedofili ono....pedofili na netu...pedofili za vogalom...''
bolj, ko jih poslušam, bolj se mi dozdeva, da, če bi vse kar pravijo blo res...bi bli vsi moški pedofili Laughing
grem stavit, da 20 let nazaj ni blo tko Confused ok....sej vem...varnost pa to...ampak...neki je pa že tumač Wink
pedofil ni tisti, ki spi z mladim dekletom...pedofil je tisti, ki otroka prisili v spolni odnos Exclamation
naša družba je šla že čist čez mejo Rolling Eyes
Re: proooosm povejte :) 14.9.2012 18:09
pedofil je tisti ki sexa z otrokom ki še ni zrel za spolnost. po zakonih je to 15 let. otroci so pač ranljivi za zlorabo, niti prisilit jih ni treba ker se jih da pač pregovorit da to počnejo.

pedofilija je neki drugega kot posilstvo. pedofilija je vzburjenje ob misli da nekdo sexa z otrokom, ki se ne zaveda točno kaj spolnost je. pedofilov je velik, velik je tudi takih ki se bremzajo in sami poiščejo pomoč. eni pa se ne znajo kontrolirat in zlorabljajo.

če 25 let star sexa s 12 letnico je to pedofilija, pa rečete lahko karkol. 12 letnica pač še ni zrela za spolni odnos in se ne zaveda odgovornosti pri tem.

če sta stara 28 in 15 let, sicer sexata mislim da lahko legalno, ampak tuki ni to glavni problem..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.