NUUUJNO POMAGIITE ,CE LE MORETE• bela
• Od: 5.5.2012
NUUUJNO POMAGIITE ,CE LE MORETE
24.7.2012 11:34
Živijo
Ali ste morda bili pri tistih ljudeh ,ko se te samo dotaknejo tam ,ko te nekaj boli pa te kr odzravijo mislim,da te pol ne boli vec ste ze meli opravka z njimi prosim povejte • superskuna
• Od: 6.6.2012
Re: NUUUJNO POMAGIITE ,CE LE MORETE
24.7.2012 16:37
I must say Hermione Granger is a pretty good healer. but she uses her wand so that doesn't count...
in ce mene uprasas to ne obstaja • bela
25.7.2012 8:57
superskuna pravi:I must say Hermione Granger is a pretty good healer. but she uses her wand so that doesn't count...
in ce mene uprasas to ne obstaja hm...zakaj pa te je blo po tv enkrat torej to obsstaja samo nevem,če so naslovi od teh ljudi • najcica
• Od: 8.1.2012
...
25.7.2012 9:56
Za to kar si ti napisala še nisem slišala, mam pa soseda, ki ima neke posebne terapije. Pač vsi bolniki al kak se jim pač reče xD se zberejo v enem njegovem prostoru in ko si na vrsti stopiš na sredino. On okoli tebe neke potem maha, nevem, kakih 10, 15 minut in to je to. Am.. ja pa večkrat morš it na to, sam nevem če pa pomaga hahah xD Jas temu neja glih verjamem, sam ma pa kr vlko gužvo pa povpraševanje...
• superskuna
• Od: 6.6.2012
25.7.2012 12:44
bela pravi:
superskuna pravi:
I must say Hermione Granger is a pretty good healer. but she uses her wand so that doesn't count...
in ce mene uprasas to ne obstaja hm...zakaj pa te je blo po tv enkrat torej to obsstaja samo nevem,če so naslovi od teh ljudi nevem nevem, js uglaunem u to ne vrjamem. pomoje je to sam natolcvanje... • Timo3113
• Od: 22.2.2011
25.7.2012 14:08
verjetno mislite alternativno medicino-bioenergetike in to? če pobrskaš po internetu za tem,se da hitro najdit mnogo o tem,je pa stvar posameznika,koliko temu vrjame... jaz osebno ne preveč,starejša generacija,torej babice,dedki itd. (vsaj po mojih izkušnjah) pa temu bolj vrjamejo,vsa meni se tako zdi...
• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
25.7.2012 17:22
jst mislm da je to bl tko no ...odvisno od posameznika kok to kj vrjameš
Sam če pa tko gledaš da bi si res neki ful bolan ..bi pomoje usak človek naredu use da bi ozdravel pa tut če nwm kdo tm polaga roke nate pa skače okol tebe ?...moje mnenje....drgač mam pa eno znanko ko je rekla da je mela neki ene težave pa je šla tut na nekej tazga pa ji je baje čist pomagal...sam newem lej :d _________________ NO RISK NO FUN^^ • Luciiika
• Od: 5.4.2010
25.7.2012 21:52
kar se tiče tistega ki je napisala Najcica je to čist totalno resnično.jst ko sm bla majhna sm bla ful bolna in je tak terapevt hodu k men in me zdraviu s temi terapijami.in sm ozdravela.tko da ja..ni use kar se čudn sliš ne resnično;).
• bela
27.7.2012 9:46
Luciiika pravi:kar se tiče tistega ki je napisala Najcica je to čist totalno resnično.jst ko sm bla majhna sm bla ful bolna in je tak terapevt hodu k men in me zdraviu s temi terapijami.in sm ozdravela.tko da ja..ni use kar se čudn sliš ne resnično;).
Hvala vam vsem pa le ni tako čudno kot se je nekaterim zdelo res pa je odvisno od posameznika • bela
Re: ...
27.7.2012 9:47
najcica pravi:Za to kar si ti napisala še nisem slišala, mam pa soseda, ki ima neke posebne terapije. Pač vsi bolniki al kak se jim pač reče xD se zberejo v enem njegovem prostoru in ko si na vrsti stopiš na sredino. On okoli tebe neke potem maha, nevem, kakih 10, 15 minut in to je to. Am.. ja pa večkrat morš it na to, sam nevem če pa pomaga hahah xD Jas temu neja glih verjamem, sam ma pa kr vlko gužvo pa povpraševanje...
Ka mi lahko kaj več na zasebca napišeš ? • bela
27.7.2012 9:48
Timo3113 pravi:verjetno mislite alternativno medicino-bioenergetike in to? če pobrskaš po internetu za tem,se da hitro najdit mnogo o tem,je pa stvar posameznika,koliko temu vrjame... jaz osebno ne preveč,starejša generacija,torej babice,dedki itd. (vsaj po mojih izkušnjah) pa temu bolj vrjamejo,vsa meni se tako zdi...
a tko se temu prav strokovno reče ? • la-joie
• Od: 26.4.2009
27.7.2012 10:00
Obstaja več metod terapije z energijo, bioenergetika, reiki (to je polaganje rok). Te stvari dejansko pomagajo, človek je energetsko bitje s svojim poljem, celice nihajo na svojih frekvencah, sej to je znanstveno dokazano.
• bela
27.7.2012 13:44
la-joie pravi:Obstaja več metod terapije z energijo, bioenergetika, reiki (to je polaganje rok). Te stvari dejansko pomagajo, človek je energetsko bitje s svojim poljem, celice nihajo na svojih frekvencah, sej to je znanstveno dokazano.
če ne se ti ljudje ne bi ukvarjali s tem ma kdo morda izkušnje ? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
23.8.2012 20:39
Da zdraviš z dotikom?? žal nemogoče...če ste slučajno že to doživeli, se vse to dogaja samo v vaši psihi! Še celo bolečina.....zakaj nastane bolečina? Saj te ne začne noga boleti, ker se ti je zlomila kost - kost nima ničesar z bolečino. Bolečino povzroči psiha, um, ali kakor že hočete.
zakaj nas začne boleti gleženj, ko že dolgo časa sedimo v čudnem položaju= Ker se um dolgočasi. Znantveno dokazano.....vse je samo v naših glavah Torej, zdravilne roke....samo v naši domišljiji |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.