ne zastopm ga ?! :D pomoč bi rabla :/• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
ne zastopm ga ?! :D pomoč bi rabla :/
14.9.2012 22:52
no uglavn všeč mi je en tip in zj nwm kva je fora --- > skos me gleda...k ga jst pogledam pa se stran obrne pa tko, pa nwm občutk mam ko da me skoos v oči gleda pa pol kr tko ene par sekund direkt v ustnce ?!....druga fora pa je da k ga kj vprašam tko ful kratko pa jedrnato odgovori ...pa nikol ne pristop sam od sebe do mene alpakj :/ pa tko smo bli v družbi zadnjič in jst tko grem pol domov ...in pač se poslovim in on edini ne odzdravi nazaj ampak gledou je pa u mojo smer...pa npr k se jst s svojmu best frendam tm ****( pač objemam alpa me on skos zgečka) čist resen rata...no uglavn nevem a je kj možnosti da sm mu všeč ? ! kr se res tko vede dost čudn:D FAJNSEMEJTE _________________ NO RISK NO FUN^^ • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ne zastopm ga ?! :D pomoč bi rabla :/
14.9.2012 23:47
sigurn si mu všeč • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
15.9.2012 19:54
čist enak je v dvomih kot ti klasika kot prvo: očitno je, da postane ljubosumen, kot se ti zabavaš s svojim kolegom. zate je pač to samo prijateljstvo...ampak on pa to vidi iz čist iz drugačne luči - zaljubljeni hitr postanejo ljubosumni. kr pa si rekla, da ne odzdravi...je mogoč, da je mal zmeden. ne ve, kaj čuti do tebe in kako to...bla bla bla....sej veš...klasika jst ti predlagam, da mu pokažeš, da ti je všeč in mu pol daš čas, da vse uredi v svoji glavi. ne rečt: ''hej, vem, da si zatrapan vame in se me bojiš uprašat, ampak kr sm dobra oseba, ti bom dala čas.'' • BrokenNikica
• Od: 15.9.2012
15.9.2012 20:18
Ziher si mu ušeč samo nezna ti to izkazovati ali pa ga je strah.. Kaj če bi se mu ti prebliala pa ti začela pogovor?.. Mogoče se sprosti in dojame da on tebi tudi neki pomen in zbere pogum ter ti pove Če ti je všeč se potrudi za njega Uživaj • yourlove
15.9.2012 23:17
mah nwm če sm mu lih všeč :/ ful mešane signale pošilja?!
bom probala še mal k njemu pristopt pa tko.... hvala usm za odgovore.....and keep writing people(LOH ŠE KJ NAPIŠETE JA) ! f.a.k ugotavljam da sm res že dost očitna pomoje bi še slep pogruntov za kaj se gre...ampak on pa kr nč v družbi punc je res kr mal sramežljiv ....opažam da pr kkšni k je res luštna kr utihne tko da nwm fsm! :* _________________ NO RISK NO FUN^^ • mito123
• Od: 19.3.2012
16.9.2012 10:36
ja mckn ga bl u druzbo uzamte pa ga skos nekaj sprasuj pa bo pol stekel pogovor malo tezje Love a bi loh uprasu iz kerga konca si? • bela
• Od: 5.5.2012
16.9.2012 13:03
mito123 pravi:ja mckn ga bl u druzbo uzamte pa ga skos nekaj sprasuj pa bo pol stekel pogovor malo tezje
Love a bi loh uprasu iz kerga konca si? Ja js tut mislim,da sta si vsec samo ko se oba nekako bojita kdo bi prvi pristopu al pa kdo bi prvi povedo ,da se mata rada. Jst mam en podoben problem.En tip tko na fuul hudi zadnic s kolegicami odzuni cisto nepreicakovano on pa s kolegi nikoli prej zadnic pa tko no nevem ka si naj predstavljam ali mislim.No ga tko en mejncken opazujem in se je pogovarjav pa kr pogled k mni uhajal.No je biv pa trenutek ko sma se oba pogledala takrat je pa hitr se obrno k kolegom in se jim nasmejaval ter za tem se enkrat pogledau in kr pogovarjal dalje .... HELP • yourlove
16.9.2012 20:56
mito123 pravi:ja mckn ga bl u druzbo uzamte pa ga skos nekaj sprasuj pa bo pol stekel pogovor malo tezje
Love a bi loh uprasu iz kerga konca si? em iz gorenjskega konca sm _________________ NO RISK NO FUN^^ • mito123
• Od: 19.3.2012
16.9.2012 22:43
yourlove pravi:
mito123 pravi:
ja mckn ga bl u druzbo uzamte pa ga skos nekaj sprasuj pa bo pol stekel pogovor malo tezje
Love a bi loh uprasu iz kerga konca si? em iz gorenjskega konca sm ker smo mel tut en problem tak prblizn podoben ;D • 1poncy1
• Od: 26.3.2012
pomagite!
19.9.2012 20:16
Mene zanima kaj pomeni ce te tip enkrat ignorira drugic pa ne npr. Enkrat te pozdravi naslednjic ne, potem recimo po fb ne klepeta s tabo in u zivo pa bolj ko si z njim na 4 oci. Recimo ti x2 udaris z nogo ob tla in potem on ki sedi zraven tebe ponovi za tabo cez 1-3sek. In ko se ubrnes te gleda v oci pa se ti tako lepo smeje. Ko trener kej rece pa tko naprimer ce ne nardiste uredu boste to imeli za nardit se x10 potem pa on rece da te nasmeje in kaj ce nardis x24 narobe? Pol ko delas vajo pa koncas pa hodis nazaj ko si blizu vzporedno z njim pa neki metrov stran rigne. Pol pa ko omenis da se ti mudi stran in si prej zaceu trening sprasuje kam gres? In mu noces povedat on pa se vedno ustraja in sprasuje in potem ti nasteva kaj gres u kino,.. in ko ena umeni kaj gres na zmenek reces ne on pa kaj gres s prijatlom ali pa k prijatlu in mu odgovoris spet ne in potem. Te nekdo uprasa da ce gres u kino? In ti reces da ne gres jutri on pa ti rece pri temu kaj gres u kino s prijatlom ali fantom? Pa veckrat tako gleda samo nisem sigurna ce gleda prau mene pa oci se mi zdijo tako kod da se mu svetijo. Oponasa me pa veckrat in ja na izletu ko smo bli s klubom in smo pol meli en obred sem mogla bit tam prva pa on je biu tam glavni pa se ki sem rekla da bi rada vedla kdaj da grem se neki vn iskat pa me je uprasau koliko casa rabim in tako pa sem rekla da enih 15min. Pa pol mi je reku da naj grem in imam 15 min. Pa tako recimo ko sem ga uprasala za telefonsko mi jo je dau pa sem rekla sej je samo za tko.. in on je reku ja sej tako za treninge pa to. Prosim povejte kaj mislite?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.