SRAMEZLJIVOST Pomoc

mito123 • Od: 19.3.2012 • Prispevkov: 25
SRAMEZLJIVOST Pomoc 21.9.2012 23:13
ziujo js pa rabm pomoc. pc zdej smo se zmenl, da nekam pridm po tel al pa na fb sm cist glasen, ampak problem je pol ko so pa tm 2 punce js pa se 1 dec un je ful neki glasn pa govori js pa sam poslusam k n upam skor d nc rect sam ce me ker kej uprasa drgc pa nc sam gledam-poslusam pa kej tazga tut recm sam ni reakcije ... -.-

Je pa blo k so usi sli pa je ustala sam ena prjatlca not p sm neki zacev mutit pa se je mal smejala sam pa neki malga nazaj rekla ,ampak to ni nic kukr se pogovarjajo z unimi .
je pa res da jih ne poznam veliko casa slaba 2 tedna oni pa vrjetno ze 1-2 leti tako da tudi nimam kaj reci , Ful mi je bed k nvm kuko bi se uklopo not pa da bi kej tazga reku.
-Z mojo sestricno k je isto stara se skos pogovarjava k sva soseda
REs mam problem z sramezljivostjo nevem kako bi to odprau ,Pomoje da me je to obsedlo zaradi tega ker sem toliko ur prezveu na racunalniku Sad

Ce je meu kke take primere pa da je zdej zgubu to sramezlivost nj pove kk mu je ratal Hvala
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 22.9.2012 11:21
kokr sm razbrala si ti ta folk šele spoznal, ne? Cool
torej, upraši se: kva nrdiš ko nekoga šele spoznaš??
ni lahek odgovor, ha? Very Happy no, jst ti predlagam, da jih začneš kej spraševat Very Happy
tisto, kar te zanima o teh dekletih in tko naprej.....Wink
npr: ''kako glasbo kej poslušaš?? ; a kej treniraš?? maš rada klube?? bla bla bla.,...Very Happy
in čist iz njenega vsakega odgovora lahko spelješ totalen dolg pogovor Wink
deli z njimi svoje mnenje, filozofiraj...bla bla bla... Very Happy
vem, da ti bo sprva težko, ampak, pol k boš vidu, da deluje in se boš odprl, bo šlo kot namazano Wink bodi odkrit, odločen,, zaupi vase, svoja mnenja utemelji.... Very Happy če boš neki mrmral...ni čudn , da te pol noben nau resn jemal Razz
kar se tiče compa...ja, to je lahka razlog...predlagam ti, da več časa preživiš zunaj Wink
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 22.9.2012 15:41
SmileOnMyFace pravi:
kokr sm razbrala si ti ta folk šele spoznal, ne? Cool
torej, upraši se: kva nrdiš ko nekoga šele spoznaš??
ni lahek odgovor, ha? Very Happy no, jst ti predlagam, da jih začneš kej spraševat Very Happy
tisto, kar te zanima o teh dekletih in tko naprej.....Wink
npr: ''kako glasbo kej poslušaš?? ; a kej treniraš?? maš rada klube?? bla bla bla.,...Very Happy
in čist iz njenega vsakega odgovora lahko spelješ totalen dolg pogovor Wink
deli z njimi svoje mnenje, filozofiraj...bla bla bla... Very Happy
vem, da ti bo sprva težko, ampak, pol k boš vidu, da deluje in se boš odprl, bo šlo kot namazano Wink bodi odkrit, odločen,, zaupi vase, svoja mnenja utemelji.... Very Happy če boš neki mrmral...ni čudn , da te pol noben nau resn jemal Razz
kar se tiče compa...ja, to je lahka razlog...predlagam ti, da več časa preživiš zunaj Wink

Prblm je da se skos prek fb pogovarjamo tko u zivo sm pa cist mrzu Sad
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 22.9.2012 15:53
ajaaaa....verjetn se tud oni sprašujejo zakva si na netu ful klepetav v živo pa totalka tih. preden greš vn z njimi, magar vadi pred ogledalom..mogoč boš pol bl samozavesten Wink
tvoj problem ni ravno, da si sramežljiv, ampak, da ti mal manjka samozavesti. upam, da ne zvenim pregrobo..sam skušam pomagat:
a je možn, da se na nek bojiš, da boš kej napačnega reku al pa enostavno se ti totalka sprazne glava in ne morš čist nč več ven izustit??
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 22.9.2012 17:05
SmileOnMyFace pravi:
ajaaaa....verjetn se tud oni sprašujejo zakva si na netu ful klepetav v živo pa totalka tih. preden greš vn z njimi, magar vadi pred ogledalom..mogoč boš pol bl samozavesten Wink
tvoj problem ni ravno, da si sramežljiv, ampak, da ti mal manjka samozavesti. upam, da ne zvenim pregrobo..sam skušam pomagat:
a je možn, da se na nek bojiš, da boš kej napačnega reku al pa enostavno se ti totalka sprazne glava in ne morš čist nč več ven izustit??
ja mas prou ja Wink tole bo kr dzal kr je napisan tle... tut to sam poslusam nazaj pa nc pametnga ne znam povedat tko da sm raj skos tih
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 23.9.2012 15:10
ufff, nočm te prestrašit, sam , zdej še js več ne vem, kak pomagat :/
ampak, če te kej miri:; to se dogaja skoraj vsakemu drugemu človeku. tud men Wink
zdej bom govorila iz lastnih izkušenj in upam, da je kej podobno tvojemu primeru: men se to lahka zgodi, ko sm v skupini ljudi, kjer čutim, da so vsi bolj izkušeni, starejši,. popularnejši...da sodijo v nek družbeni krog, kjer se jaz ne najdem. grem stavit, da se ti to ne zgodi, ko govoriš s svojimi najboljšimi kolegi, s svojo punco (če jo maš), s svojimi starši, brati, sestrami...! to se ti pri njih ne dogaja, kr čutiš, kot, da so na tvoji družbeni ravni-ker veš, da če tud boš neki neprimernega izustil te ne bojo takoj meli za bedaka..
Wink upam, da mam prov, kr če nimam....se bom sam še bol zgubila Very Happy
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 23.9.2012 16:42
SmileOnMyFace pravi:
ufff, nočm te prestrašit, sam , zdej še js več ne vem, kak pomagat :/
ampak, če te kej miri:; to se dogaja skoraj vsakemu drugemu človeku. tud men Wink
zdej bom govorila iz lastnih izkušenj in upam, da je kej podobno tvojemu primeru: men se to lahka zgodi, ko sm v skupini ljudi, kjer čutim, da so vsi bolj izkušeni, starejši,. popularnejši...da sodijo v nek družbeni krog, kjer se jaz ne najdem. grem stavit, da se ti to ne zgodi, ko govoriš s svojimi najboljšimi kolegi, s svojo punco (če jo maš), s svojimi starši, brati, sestrami...! to se ti pri njih ne dogaja, kr čutiš, kot, da so na tvoji družbeni ravni-ker veš, da če tud boš neki neprimernega izustil te ne bojo takoj meli za bedaka..
Wink upam, da mam prov, kr če nimam....se bom sam še bol zgubila Very Happy

Tocno :*( med nasimi al pa tem k jih ful dog poznam se zlo zabavamo sam med tisto skupino k sm pa zdej pa mislm da sploh not ne spadam ker uni se tko dobr razumejo vrjt tut zarad tega k sse doug poznajo, je pa res da me je en frend u to upelu tko da ko je frend z mano je ok k sm pa sam pa vem da ne grem vec....
-Je pa smesn k se ga nalijemo se pa skos rezimo takt sm pa monster govorjenja ,tkt skor skos govorim.... enmu al tretmu al pa keri bab neki je ubistvi tkt me bmk... =( problem je k tko nc ne upam govorit =( kdr sm trezen.... Smile
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 23.9.2012 18:34
no, v takem primeru ti priporočam, da si čim več časa pijan Wink, hahaha Very Happy ne, sej te hecam Wink
posluš, tvoje vprašanje je, kako bi se znebil vse te treme in vse sramežljivosti, ampak jst ti bom tkole povedala: če ti je v tej družbi nelagodno, neprijetno in si živčen , jst sploh ne razumem zakuga še vedno vztrajaš pri njih Razz alpa pejt z njimi vn samo ob petkih zvečer Wink
ni problem, da si sramežljiv...problem je le, da ne najdeš skupne teme z njimi Very Happy na tvojem mestu bi se rajši čez teden družila s tistimi, ob katerih mi ni nerodno, une pa prihrani za pijane noči Razz
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 23.9.2012 20:06
hahahahhahahahaaaah Wink)) ,Sej mi ni nelagodno ampak mi je ubistvu fino ,sam ne vem kaj naj sprasujem dons so me klical ce pridm pa sm reku da ne morm da mam obiske p to nvm Wink
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 23.9.2012 21:02
veš kuga...nisi prvi s vsakdanjimi problemi, k mu pomagam..ampak si pa edini, ki mu več sploh ne znam pomagat, hahhaha Very Happy vsakič k pridem na ta forum sam še tko gledam Shocked
hehehe Very Happy resno, sploh te več ne morm pogruntat Wink
ok, zdej pa, da si jst malo olajšam zadevo, da bom vse skup zaštekala Very Happy (kaj tko gledaš, nism einstein Wink )
se pravi: rad se družiš z njimi, zabavaš se z njimi (takrat, ko si tako pijan, da ne vidš dlje od konice svojga nosu Laughing), ampak, ko si v njihovi družbi maš prazno glavo in ne najdeš temo za pogovor - je tko, al sm kej izpustila? heheh Very Happy
ker če je to vse pravilno ti morm čestitat: si najbolj zakompliciran človek na tem planetu Wink
aja pa še neki me zanima: maš res obiske, al si se mal zlagal? Wink niti treba odgovorit na to Very Happy
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 24.9.2012 0:14
resno sm meu obiske Wink pa nism kej zakumpliciran. sam je pa res ne znam nc nazaj povedat pametnga da bi jih nasmejal .
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 24.9.2012 18:07
Pol pa sam rečva, da nisi spreten z besedami, ha? Very Happy sej jst tud nism in večina folka ni Wink
želim si, da bi ti lahka rekla, da mam še en plan kako bi se rešil te svoje 'stvari', pa te morm razočarat, da je moja glava ravno tolk prazna kot tvoja ko si s tem folkom Sad
ampak...če se bom še karkoli spomnla, al pa bom naletela na karkol podobnega, te kontaktiram, ok? Wink
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 24.9.2012 21:18
veš ka je fora, pr men je isto... doma sm js lajk največja carica or whatever, zmeri neki šale zbijam in pač tak se zmer smejejo mojim komentarjem... ko pa pridm u novo družbo, zamrznem, sploh ni ne pride u glavo noben tak smešn komentar... zj sm pa pogruntala, ko spoznam človeka bolje, se ful razživim in sm taka k doma... tko da js sm isto sramežljiva sam pred onimi, ko jih ne poznam. in sm že fulkrat si govorila, naj bom bol zgovorna, pa bul taka, pa mi ni nikol ratal, tku da vem, kak ti je.. sm pa sramežliva samu zto, ker mislm, da me ljudje skus ocenjujejo po zunanjosti. ko me pogledajo, mislm: evo, si že misl kak sm čudna.. tko da ful nimam samospoštovanja.. prvu treba to rešt, predn gremo naprej a ne ((:
Re: SRAMEZLJIVOST Pomoc 25.9.2012 15:01
bubaFreak pravi:
veš ka je fora, pr men je isto... doma sm js lajk največja carica or whatever, zmeri neki šale zbijam in pač tak se zmer smejejo mojim komentarjem... ko pa pridm u novo družbo, zamrznem, sploh ni ne pride u glavo noben tak smešn komentar... zj sm pa pogruntala, ko spoznam človeka bolje, se ful razživim in sm taka k doma... tko da js sm isto sramežljiva sam pred onimi, ko jih ne poznam. in sm že fulkrat si govorila, naj bom bol zgovorna, pa bul taka, pa mi ni nikol ratal, tku da vem, kak ti je.. sm pa sramežliva samu zto, ker mislm, da me ljudje skus ocenjujejo po zunanjosti. ko me pogledajo, mislm: evo, si že misl kak sm čudna.. tko da ful nimam samospoštovanja.. prvu treba to rešt, predn gremo naprej a ne ((:
JA pa se res je Wink tut sam si govorim zdej bo bolje je pa isto sranj*
sMILE ti kr Wink) na zs Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.