Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^

1 | 2 | 3  . . .  14 | 15 | 16 | >>

(vpr. za punce) Ka bi, če nebi blo več fantov na zemlji.?
ubila se.xD
33%
 33%  [ 137 ]
živela naprej..
21%
 21%  [ 88 ]
se zalubla v punco.xD
26%
 26%  [ 107 ]
se sama spremenila v fanTa.xD
2%
 2%  [ 12 ]
nwm...nič mi nebi falilo. xD
15%
 15%  [ 62 ]
Skupaj glasov : 406

005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Tu lahko prašamo fante ka hočemo.^^ 22.1.2010 21:07
Heii. ;D
odpiram temo...kjer lahko vprašamo fante, ka nam srce poželi. ;P
fantje bojo pa itak odgovorli. ;D
tak da kr...z vprašanji na dan. ;P

UžiwaiiTe.˘˘
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 13:54
nima nobena nobenega prašanja.?

čudno.xD
skorpion • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 124
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 18:09
kaj pa te zanima? Razz
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 18:25
mene zanima kaj vam je bolj všeč če punca več govori al manj.. pa kolko je neka meja normale da se vam jo lubi poslušat (:

pa če vam je všeč ko mate punco da greta nekam okoli malo hodit, na sprehod pač da sta sama al v kino?
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 18:43
ja men se dopade če punca dost govori pa to .. Wink

oboje je fajn, včasih je pa bol zanimiv sprehod ja tak kje na samem.. Wink Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 19:12
je bolš ja da je zgovorna, da ni glih treba usake besede vlečt iz nje, ni ji pa treba tut neki u brezveze nakladat...

definitivno je bolš in na sprehod ko pa kino
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 19:12
okeej. love this.
amm. tkole je. obstaja nek fant, ki mi po eni strani posveča ogromn pozornosti (pošilja darila na fb, njegovi frendi praujo da sm mu ušeč, ene 2× sm že bla naribana od njega...dost je takih stvari) po drugi strani pa še nikol ni sam stopu do mene u živo pa se začeu ment. zmerom pridem js. zdej že kak tedn nism. sprašujem se a mu je nerodn al kua mu je.
fante sprašujem: a mam kake možnosti al ne?

[se mi zdi da edin fant lahk to odgovori. ane? xD]
EviiLouKiTTy • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 4
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 19:18
Mene pa zanima če je preueč da je punca 5 let mlajša ud vas?
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 23.1.2010 19:36
am ja če je ži det polnoletn ti pa še ne verjetno nebo s tabo ker ga se skregata al pa ke pa ga posilstva obtožiš tak da to ni glih za tvegat ne.....pa npr če bi hoto met resno zvezo nebo šou si neko šolarko iskat Wink
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 1:11
zanima me...
meu bi punco...s kiro bi pač hodo in biu v njo...itd.
pa bi šla mau skup ven pa tak...pa bi ji skos nakazovau da jo boš pač zalizno (nista se še nikol, odkar sta skup)...
in pol si že ti čisto pred tem da jo zalizneš..pa zavohaš da ji iz ust full smrdi...pač grozn zadah...
pr sebi nimaš nobenga čigumija al pa kakega osvežilnega bonbona...whathever ka bi ji pač ponudo, da nebi več prenašau smrada...
ona bi pa skos full čakala na ta poljub..pa bla cela nora...pa te poleg hotla še sama zaliznit...
ka bi naredo.??

P.S.:na to sn se spounla...ker je podobna situacija..pri moji sošolki.xDD
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 10:33
Mp3 pravi:
am ja če je ži det polnoletn ti pa še ne verjetno nebo s tabo ker ga se skregata al pa ke pa ga posilstva obtožiš tak da to ni glih za tvegat ne.....pa npr če bi hoto met resno zvezo nebo šou si neko šolarko iskat Wink

Na žalost se najdejo tudi taki jadni ljudje, ki so stari 18 let in "hodijo" z 13 letnico
Rolling Eyes
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 12:23
rakun pravi:
Mp3 pravi:

Na žalost se najdejo tudi taki jadni ljudje, ki so stari 18 let in "hodijo" z 13 letnico
Rolling Eyes

ja in zakwa ne bi mogu hodet z 13 če se lubita pol je čist ok
jst sm 15 pa sm že z 20 letnikom hodila in kwa je narobe zdej pa z 23 letnikom hodim Razz Twisted Evil
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 13:35
am ja če je tip 20 tipa 13 jas temu nebi reko več normalno.......sploh za tipa ne....
13 letnica pa itak puberteta pa to Wink
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 15:16
babylove pravi:
rakun pravi:
Mp3 pravi:

Rolling Eyes

jst sm 15 pa sm že z 20 letnikom hodila in kwa je narobe zdej pa z 23 letnikom hodim Razz Twisted Evil

saj ne da nebi mogo, ti tut lahko hodiš z 8 letnikom če ga ljubiš, samo pol se lahko že malo vprašaš oz.zamisliš nad svoje duševne motnje, ker zgleda da se ti zdi čisto normalno da hodiš s 23 letnim glede na to da jih maš ti 15. kaj res misliš da te ma rad, da mu je fajn tako šmrklo gledat pa poslušat? daj nehaj.
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 18:01
Mhm...
Razmerje med fantom in punco je do nekje 3. let....
Nwm...Čudno je, če je velika razlika v starosti...
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 19:38
PorceLan pravi:
babylove pravi:
rakun pravi:
Mp3 pravi:

Rolling Eyes

saj ne da nebi mogo, ti tut lahko hodiš z 8 letnikom če ga ljubiš, samo pol se lahko že malo vprašaš oz.zamisliš nad svoje duševne motnje, ker zgleda da se ti zdi čisto normalno da hodiš s 23 letnim glede na to da jih maš ti 15. kaj res misliš da te ma rad, da mu je fajn tako šmrklo gledat pa poslušat? daj nehaj.

Ja rad me ma oz. lubim me
nism nobena smrkla da ti je jasno...

Very Happy oz 15.5 sm
zakwa me ne bi imel rad aa???
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 19:39
lolek000 pravi:
Mhm...
Razmerje med fantom in punco je do nekje 3. let....
Nwm...Čudno je, če je velika razlika v starosti...

pomojem je tudi nekje do 3 leta razlike še uredu ;D
nwm k če je več je res čudno. že način razmišljanja vsakega posameznika je drugačen
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 19:41
babylove pravi:
PorceLan pravi:
babylove pravi:
rakun pravi:
Mp3 pravi:

Rolling Eyes

Very Happy oz 15.5 sm

kaj se ti ne zdi čudno da hodiš s 23-letnikom. če je njemu res tuk do tebe je očitno zelo otročji. nwm. če si že tuk star mormš mal tut za prihodnost gledat pa si iskat resne zveze. ne pa da s 15-letnicami hodiš.... nwm moje mnenje.
D* • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 32
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 19:49
mene zanima .
Zakaj so vam boLše starejše punce ? pač da je punca starejša od vas . (:
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 20:25
babylove pravi:
PorceLan pravi:
babylove pravi:
rakun pravi:
Mp3 pravi:

Rolling Eyes

Very Happy oz 15.5 sm

nočem bit nesramna samo sem misla da pač poznaš razliko med imeti rad kot osebo (da jo ljubiš), pa jo met rad 2 tedna da se lahko pol dol daš. da ti jas povem: verjetno ma fetiš na mlajše, zakaj pa misliš da si nea najde svojim letom primerne babe? zgleda da si je že nea more poiskat, zakaj? ker verjetno vse starejše vejo kaki kreten je ( s tem mislim da je pripravlen hodit z mlajšimi-pod 18 ) + tega si ti pomoje tak zatreskana v njega (ker je pač starejši) da sploh ne vidiš kaj v resnici hoče, oz.ne vidiš na kaj napeljuje ker vse kaj on naredi je itak da prav (pa ni -boš še vidla). jas sem tut drugač 15 pa nisem misla smrkla kot kaj poniževalno, ampak pač za njega si res smrkla. neka razlika pa ja je med 23 pa 15, se ti ne zdi? drugač ti pa nea mislim težit glede tega, saj boš že sama vidla čez en mesec kak si bla ****.
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 22:43
al mora punca res bit vedno vesela pa se ful smejat pa veliko govorit?
kaj pa potem tiste ki so obratne sploh pogledate pa vprašete če je vse ok?
al ste ''preplehki''da bi take vidli? Confused
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 22:48
cassandra pravi:

am ja...vprašamo....sam ti nemorš kr nekoga ko ga sam vidiš gdaj kr it vprašat kaje narobe ker ti o verjetno ne govoro o svojih težavah ko te sploh pozna ne Wink
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 24.1.2010 22:58
cassandra pravi:

pa tko.....fajn je ce je nasmejana, ne pa tuk d se ti ceu cajt rezi na vse kar reces....pa beda je k vidis, d se za vse kar reces strinja, pa ti pol, ko greta narazn pove use nazaj....

men je carsk ce je punca tko, nasmejana, da sama kej pove, p d tud se u cem ne strinja, d pove kej nazaj.....k pol mam obcutk k da jo je strah, d ce bo kej nazaj povedla, d bota kr narazn sla....
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 25.1.2010 8:37
hey...
ej fantje Very Happy
a je dobr če vam punca pove kaj si misli o vas..pa če ste ji pač fšeč da vam pove..?? (:
lolek000 • Od: 1.10.2009 • Prispevkov: 24
Re: Tu lahko vprašamo fante kar hočemo.^^ 25.1.2010 13:57
vuvu pravi:
hey...
ej fantje Very Happy
a je dobr če vam punca pove kaj si misli o vas..pa če ste ji pač fšeč da vam pove..?? (:

Ja .... Fino je, če so odkriti odnosi.... ne neko skrivanje.... Drugo pa tudi ja... Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.