SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3

nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 1.9.2011 20:39
Čaoo.. ej miljon tem je v katerih govorite kje pa kdaj ste se dal dol.. kakšen je pa se o katere sanjate? ki si ga želite? za ene zlo romantičen za ene pa čiz divji Very Happy tukej se lahk razpišete kolkr hočte.. tukej je še krajša pripowed o enem iz med mojih sansjkih sexow.. :3 če se wam da brt kr.. drugač pa kr z sanjarijami na plan =D

no.. noč.. topla trava.. spodej dekica topla al pa spalka al pa kej.. ležiwa.. opazujeva zvezde.. se skolni nad mano.. nežno poljubljane ki se sprevrže u strast.. z počasnimi gibi me boža po telesu.. me sleče in boža ter poljublja po telesu.. nato se začne nežen in strasten sex :3 počasen in romantičen.. ki lahko preraste v kej divjiga al pa tud ne :3

to je blo neki ful na hitr sam tok da je.. mam pa welik tega čiz v detajle.. no kukrkol.. WI SAM PIŠTTTEEE!!
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 1.9.2011 22:40
glede na to da mam zlo rad adrenalin, mi je potem tud tak sex všeč.
Moj dream sex pa je na letalu Wink
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 2.9.2011 17:01
nancy pravi:
Čaoo.. ej miljon tem je v katerih govorite kje pa kdaj ste se dal dol.. kakšen je pa se o katere sanjate? ki si ga želite? za ene zlo romantičen za ene pa čiz divji Very Happy tukej se lahk razpišete kolkr hočte.. tukej je še krajša pripowed o enem iz med mojih sansjkih sexow.. :3 če se wam da brt kr.. drugač pa kr z sanjarijami na plan =D

no.. noč.. topla trava.. spodej dekica topla al pa spalka al pa kej.. ležiwa.. opazujeva zvezde.. se skolni nad mano.. nežno poljubljane ki se sprevrže u strast.. z počasnimi gibi me boža po telesu.. me sleče in boža ter poljublja po telesu.. nato se začne nežen in strasten sex :3 počasen in romantičen.. ki lahko preraste v kej divjiga al pa tud ne :3

to je blo neki ful na hitr sam tok da je.. mam pa welik tega čiz v detajle.. no kukrkol.. WI SAM PIŠTTTEEE!!

hehe ja neki tacga se je men nardil sam sm rajs rekla da še malpočakawa Wink
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 2.9.2011 18:30
ful pravi:
nancy pravi:

hehe ja neki tacga se je men nardil sam sm rajs rekla da še malpočakawa Wink

ahh to si pa tok želim enkrat.. drugač sm tud bl hardcore.. odvisn od razpoloženja.. sam tkole pa ful bi.. ahjoj :3
bayern • Od: 28.8.2011 • Prispevkov: 4
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 4.9.2011 13:35
nancy pravi:

no to ni slabo Razz sam to je pač romantično Smile no ja to je vsakmu ušeč verjetno Razz sam meni bi blo najboljše na postli Razz
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 15.11.2011 19:34
Js bi strastno in romantično. ziher na kaki plaži pouna luno d svet d se vidjo sence. poljubljanje po celmu telesu nežno slačenje vendar strastno d te vsak dotik vzburi. pa d traja vse skupaj.. in pol v ritmu tk do konca
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 16.11.2011 17:07
na jahti sredi ničesar, samo da je voda vsepovsod pa kaki otok Razz
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 16.11.2011 17:10
na plaži.
KooKicaaa • Od: 15.11.2011 • Prispevkov: 11
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 26.11.2011 17:01
ahjoj.. :3
jz bi pa prodala enkrat u wc kabini. ;D sam da vidm kakšn je to feeling.
sam ene moje frendice praujo, da je najboljš u morju al pa u bazenu.. nevem.. xD
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 26.11.2011 21:55
Prvi pogoje za sanski sex je, da se zgodi z osebo, ki mi res nekaj pomeni.
Kraj pomojem ni ne vem kaj pomemben. V smisli ali je doma ali pa na kakšnem samotnem kraju, ki obema nekaj pomeni. Glavno bi mi bilo to, da bi se zgodil spontano. Nič načrtovanega. In nič kakšnih posebnih stvari ampak, da sma oba zadovoljena in, da se zgodi predvsem iz ljubezni.
Toraj nekaj takega.
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 17.4.2012 0:02
jaz pa obožujem odštekan sex... drugač pa tudi nimam kaj proti romantiki... najbolši trenutkek mi je ta ko imaš kakšno sladko smetano v tubi ali pa sladki greh... ko tako punci namažeš gor pol pa to počasi ližeš dol! drugače pa nisem neki zahtevneš pri sexu! edino želja kar še jo imam probat (BOG ME USLIŠI hahaha) je da bi sexali v grupi tak enih 4 ženske in 4 moški neke vrste swinganje!
TeenGirl • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 28
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 18.4.2012 14:07
Romantičen, nežen, strasten sex..drugače pa je odvisno od tega kateri del meseca je, ker pred menstro sm ponavad bol divja, mam več adrenalina v seb, in mi tud predigra ni tolk pomembna. Bi pa poskusla v avtu, na plaži, v bazenu, na kakem samotnem otoku. Za prvič mi je pa najbl pomembno da bo v postelji, s fantom ki ga bom mela res rada, da bo romantično in nežno, z velik predigre, vnaprej načrtovano, da se mal pripravim...
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 18.4.2012 14:22
Hmm moj sanjski sex bi bil z malce starejšo žensko.. Recimo tam nekje 30-35 let.. Že od nekdaj sem hotel seksat z starejšo žensko oz MILF.. Very Happy
brikca • Od: 5.8.2010 • Prispevkov: 42
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 21.7.2012 15:16
Jooj Mandex kako te zastopim tudi jaz bi želela da bi me kak 30-35 let star moški "nauču" kaj je to sobr sex ;p ma moralo bi bit grobo tako da bi se mu upirala pa da nebi popustiv...
Embarassed Very Happy
jancheey • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 3
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 25.7.2012 22:52
brikca pravi:
Jooj Mandex kako te zastopim tudi jaz bi želela da bi me kak 30-35 let star moški "nauču" kaj je to sobr sex ;p ma moralo bi bit grobo tako da bi se mu upirala pa da nebi popustiv...
Embarassed Very Happy

bla tm probala (starost 32) fenomenalno je blo k točn ve kaj paše pa kako delat z osebo ne neki use na hitr pa sam d dobi in to je to..
drgač pa nancy: probala tele tvoje sanje.. res je užitk in ja defenitiuno more bit oseba k ti neki pomen.. zakon izkušnja ! Smile
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 26.7.2012 21:15
Woohooow Very Happy Fouš sm ti!! Smile to je res awesome noo.. sam more bit res nekdo k mu lahko tok zaupaš pa nimaš nobenih skrivnosti pred njim pa to.. Very Happy noro! Very Happy
tjasabieber • Od: 2.10.2012 • Prispevkov: 10
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 2.10.2012 16:47
brikca pravi:
Embarassed Very Happy

ses trinjam z tabo hahaha kolko pa si stara ?? jas sem 15 in te tvoje sanje so super !! Very Happy
jajce3 • Od: 2.10.2012 • Prispevkov: 16
Kdo je že? ;D 2.10.2012 23:09
Samo na kratko.. Me zanima kok od vs jih samo sanjar, kok jih je pa že kej počel..
Govorim namreč o seksu.. Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 3.10.2012 9:56
brikca pravi:
Embarassed Very Happy

Hvala enako.. Kaka mamica teh let bi mi zelo pasala.. Sam zal se nisem uresnicil te zelje Sad
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: SANJSKI SEX!! cmooon guuuuysss :3 3.10.2012 11:49
za mene je z mojim vedno sanjsko :$ kjerkoli sma ko se mi zdi da je vedno lepše... včasih tko zlo romanično...pride pa tud to k se tko kr na hitr spravma Smile
res pa je da če si z osebo k jo res ljubiš...ni važno kje sexata, kakšne so okoliščine.... vedno je ful lepo :$

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.