dirty talking• Pa3k
• Od: 23.10.2011
dirty talking
15.10.2012 17:49
no hm kje nej zaačnem uglaunm jst si ful rad pišm kšne smse pa se pač pogovarjam o sexu pa teh stvareh ane moje frendice se pa o tem nočjo prou dost pogovarjat tko da če vam ni bed se pogovarjat kšne take bl dirty mind stvari loh mau poklepetamo. Pač k frendici omenš samozadovoljevanje že skor bruha tko da... no upam da me razumete pa da se bi še kdo mau pogovarju o teh intimnih stvareh... al pa da se pač greva ko mau uzburjat po smsih
cau • makaveli
• Od: 3.8.2012
Re: dirty talking
15.10.2012 18:34
men je dirty talk po sms, fb čist neki normalnga... pač nekaterim to neki čudnga pomen pa hitr dobijo predsodke... in tko tut mislm da večina ljudi k jim je to normaln pol rajš tiho pa se sploh ne pogovarja kokr pa da govorijo kaj misljo o tem in pol ni skor nobenga k bi pred frendi reku men je pa to neki čist normalnga
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
15.10.2012 23:55
jaz bi to raje prišparal za punco, ne za frendice. men bi se zdel trapast frendice s katerim nimam nič razen prijateljstva neki rajcat po smsih.. pa ne da mam kej proti temu sam pač brezveze se mi zdi..
• oblaceek
• Od: 27.3.2012
17.10.2012 18:25
na zasebca sem ti odpisala!
• makaveli
• Od: 3.8.2012
17.10.2012 18:34
komu to?
drgač pa sj itak da rabš nekoga k mu zaupaš pa ne kr usakmu govoriš to ampak počakaš/poiščeš nekoga k misli enako... • MalaMaja3769
• Od: 26.9.2012
17.10.2012 20:24
Sex je bil in bo vedno tema, o kateri se vsi pač ne morejo sproščeno pogovarjat. Jst se tud ne bi kr tko s frendi o tem menla prek smsov, tu in tam že kako rečemo, ko se mal šalimo da pa bi o sexu mel resne pogovore to pa ne. Najbolše se je o tem pogovarjat s fantom/punco, al pa če res rabiš kakšen nasvet vprašaš frenda, frendico (pa še to ponavadi ni kaj preveč pametno spraševat - ker pol vsi več vejo o tvojem sex lajfu kt pa ti, pa še okol se začne govorit, še kej drugega zraven, kar niti omeniš ne).
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
17.10.2012 20:42
jaz ne razumem čist bistva zakaj bi se z nekim frendom rajcal z smsi? če ne bi bil gej recimo. al pa s frendicami. če bi čutil neko potrebo bi se raje zmenil za sex no to je jasno govor o sexu, pač o problemih, izkušnjah, željah, fetiših, itd. in pač komur je pač nerodno ne govori tok o tem. ampak to ni noben dirty talk. to je navaden pogovor, ki ima temo pač spolnost. dirty talk je če tip napiše punci sms "jaz bi te zdajle rad lizal tam spodaj" al pa kej takega.. pač da se dva zrajcata s tem. • CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
17.10.2012 22:15
men je dirty talk fulfulful sexy, uzburjajoč in ful je dobr, kadr men moj pove kej 'pikantnega', pač zame je dirty talk, tko kt je slovenc79 napisu..uglaunm ful je neverjetn, kaj lahko nrdi par besed! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.