Najstniški filmi

Klaar • Od: 1.9.2011 • Prispevkov: 6
Najstniški filmi 5.1.2012 19:42
- 10 things I hate about you.
- 27 dresses -
- Bandslam
- Confessions of a teenage drama queen
- It's a boy girl thing
- Save the last dance 1,2
- The last song
- Van Vilder 1,2
- Van Vilder: Freshman year
- 500 days of Summer
- Another CInderella Story
- Big Mommas like father like son
- Bring it on: all or nothing
- Crazy, stupid, love
- Easy A
- Fired up
- Grandmas boy
- Hall pass
- Hole in one
- How do you know
- Just go with it
- Knocked up
- Life as we know
- Love and other drugs
- Milf
- Miss March
- Monte Carlo
- Morning glory
- Pledge this
- No string attached
- Princess protection program
- Something borrowed
- Stay cool
- The hot chick
- White chicks
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Najstniški filmi 5.1.2012 22:37
Klaar pravi:
- 10 things I hate about you.
- 27 dresses -
- Bandslam
- Confessions of a teenage drama queen
- It's a boy girl thing
- Save the last dance 1,2
- The last song
- Van Vilder 1,2
- Van Vilder: Freshman year
- 500 days of Summer
- Another CInderella Story
- Big Mommas like father like son
- Bring it on: all or nothing
- Crazy, stupid, love
- Easy A
- Fired up
- Grandmas boy
- Hall pass
- Hole in one
- How do you know
- Just go with it
- Knocked up
- Life as we know
- Love and other drugs
- Milf
- Miss March
- Monte Carlo
- Morning glory
- Pledge this
- No string attached
- Princess protection program
- Something borrowed
- Stay cool
- The hot chick
- White chicks

Heii ! Men so najstniški filmi najbl všeč od vseh..me pa zanima če bi lahka dala še kakšne navijaške filme.. sama sem že pogledala filme : 10 things i hate about you, 27 dresses, it's a boy girl thing, the last song, van wilder (1,2 in freshman year), bring it on (vseh 5 delov), easy a, fired up, hall pass, hole in one, just go with it, knocked up, miss march, monte carlo, no strings attached, princess protecting program.

morem pa povedat, da je bil ful dobr film tud : freshman father, Greta, Juno, Picture this, She's the man, blondes, american pie (še posebi všeč mi je biu 8. del), princess diaries, john tucker must die, hotel for dogs, cinderella story, just luck, agent cody banks, brodolomka ljubezni oz. love wrecked, georgia rule, prince and me, i love you beth cooper, high school musical, nancy drew, wild child, first daughter, new guy, beethoven, fat albert, eurotrip, road trip bear pong (al neki takega), mean girls, not another teen movie, sleepover, what a girl wants, čivava z beverly hillsa. Vse te sem že pogledala in so mi bili ful všeč.. lahko bi jih napisala še več, ker vem, da to ni vse kar sem pogledala, ampak enostavno se zdej ne spomnim več naslovov...

Klaar a ti mogoče veš kako je slovenski naslov filma confessions of a teenage drama queen in kakšna je vsebina, aja pa zanima me tudi film bandslam.. Very Happy
Re: Najstniški filmi 9.1.2012 23:49
SaRxjdk2 pravi:

Heii ! Men so najstniški filmi najbl všeč od vseh..me pa zanima če bi lahka dala še kakšne navijaške filme.. sama sem že pogledala filme : 10 things i hate about you, 27 dresses, it's a boy girl thing, the last song, van wilder (1,2 in freshman year), bring it on (vseh 5 delov), easy a, fired up, hall pass, hole in one, just go with it, knocked up, miss march, monte carlo, no strings attached, princess protecting program.

morem pa povedat, da je bil ful dobr film tud : freshman father, Greta, Juno, Picture this, She's the man, blondes, american pie (še posebi všeč mi je biu 8. del), princess diaries, john tucker must die, hotel for dogs, cinderella story, just luck, agent cody banks, brodolomka ljubezni oz. love wrecked, georgia rule, prince and me, i love you beth cooper, high school musical, nancy drew, wild child, first daughter, new guy, beethoven, fat albert, eurotrip, road trip bear pong (al neki takega), mean girls, not another teen movie, sleepover, what a girl wants, čivava z beverly hillsa. Vse te sem že pogledala in so mi bili ful všeč.. lahko bi jih napisala še več, ker vem, da to ni vse kar sem pogledala, ampak enostavno se zdej ne spomnim več naslovov...

Klaar a ti mogoče veš kako je slovenski naslov filma confessions of a teenage drama queen in kakšna je vsebina, aja pa zanima me tudi film bandslam.. Very Happy

Živijo!
Da se neboš ustrašla, samo spremenila sem si uporabniško ime! Smile
Super me veseli, da je usaj nekdo prebrav to temo, si mi kr polepšala dan! Smile
Ja najstniški filmi, so tako ali tako večini najstniki všeč, ampak so enim bol nagnjeni v športno, drugi v unrated verzijo v kateri je večino spolnosti, nagih prizorov in piva, tretjim pa romantične ali pa plesnega dogajanja. Vsak ima drugačen okus:)
Bom dodala filme, obljubim. Trenutno imam na računalniku okoli 412 komedij, saj sem usmerjena predvsem v najstniške, in spološne aktualne komedije:) Glede na to,da imam prenosnika, si jih morem sproti brisat in že to da jih imam 412 imam samo une, ki so mi bile bolj všeč, tiste brez vredu vsebine kr takoj zbrišem, tako da te garantiram da so bile še kr zanimive:)
Ooo, super si! Te filme sem že seveda vse pogledala, ampak pač, sem napisala samo par ki so trenutno najbol aktualnih, ali pa ki sem jih nazadnje gledala in imam pozitivno mnenje o njih, pa sem jih želela pisat z vami. Nisem se hotla nekaj preveč trudit zato, ker da bi prvo vidla če bo kdo sploh brav mojo temo:)
Če nimaš kaj proti, bi te filme dodala k mojemu seznamu ki sem ga napisala na vrhu, takoj ko bom pa utegnala priti do podreštja, kjer imam zagotovo okoli 200-300 dvdjev od filmov ki mi jih je še vlekel moj oče, par let nazaj, ker trenutno nisem več usmerjena gledanju na dvd, če je že res tako da se želim ogledat film na TVju pač preprosto USB pa v Plazmo vključim:P Tk da če dovoliš, bom jih dodala tukaj zraven, takoj ko pa bom mela čas pa še dobim, pa bom napisala jih v novem postu da boš videla, če sprejmaš nove teme prek e-pošte:)

Confessions of a teenage drama queen je sicer stara komedija, pogledala sem si jo že takoj ko je prišla ven, ampak sem si jo zadnič znova, ker mi je bila takrat zelo všečSmile Slovenski prevod je ubistvo se mi zdi da nekako : PRIZNANJA NAJSTNIŠKE DRAMA KRALJICE:) Govori o glavni igralki Mary, ki se v novem mestu poimenuje kar Lola (Lindsay Lohan) ki se iz velikega velemesta, preseli v malo podeželno mesto. Tam je veljala za kraljico vsega, tukaj pa je to nalogo prevzela Carla, in ker hoče Lola prevzeti to vlogo tudi tukaj se oblači kar se da vpadno in tako naprej:).. Podrobnosti ti nebom razkrila vseh, da ti nebo pol nezanimivo:) No bistvo je da je Loli všeč ena rock skupina, in ima možnost da gre na njenihov koncert in pride nekaj vmes, in gre z svojo "piflarsko prijateljico" Ello;ko prideta tja zamudita koncert, ampak Lolin najljubši član se ga napije in ga spravita v gostilno, seveda je tam tudi Carla, ampak ko pridejo spet v šolo se obnaša tako kot da se nebi nič zgodlo.. Kako se pa zgodba razplete boš pa sama vidla če ti bo f ilm všečSmile

Bandslam me pa že od začetka ful ni nekot pritegno, ampak ker potegnem vse filme, vsaj začetek da vidim če je vrste film ki ga gledam jaz al ne, in od začetka ful ni zgledav tako, že naslovnica mi ni bila všeč na partisu, ampak sem ga vseeno pogledla Smile Glavnega igralca ne poznam, vem da je soigralka Aly Michalka ki igra v tem filmu punco Charlotte in seveda Vanessa Hudgens ki igra Sa5m. Z približno 10 ljudmi ustvarijo band, da bi dokazali šoli, da so lahko tudi piflarji dobri, njihov mendežer pa je ta fant ki se je na novo preseliv, njegov oče je pa en slaven mož, dogaja se veliko drame, ljubezni, zapletanj. Kako pa jim uspe na koncertu pa to boš vidla če bi si film pogledla, priporočam!Smile

Kot sem vidla, še nisi pogledla filma The last song Smile Res ta je pa TOP! Smile Nevem če sem ga naštela mogoče mi je ušel:) Miley Cyrus je v glavni vlogi. Ne prinese mi vlko kir najstniški film sovz v oči, sam pri tem pa sem jih! Čez počitnice gre k očetu, kar ji zelo ni všeč, ampak spozna enega fanta ki ji sprmeeni življenje, ko pa gre vse dobro in super, pa zve da je imev oče raka in da jih je zato poklicav, da bi preživeli zadnje življenje, res EXTRA LEP FILM, več takšnih bi moglo bit:) !!
Nekaj sem še misla napisat.. Glede navijaških filmov, Ready? OK! je en izmed filmov, ampak govori v malem dečku, meni je biv še kar všeč, če pa bo tebi pa nevem :/ Lahko pogledaš še Sugar&Spice ki je biv meni všečSmile pol pa sem že ful časa nazaj pogledla Man of the house cheerleading, sam se ne spomnem več kakšen je biv.. Upam da sem ti kaj pomagala, pa upam da te bo še zanimalo kaj.. Pa oprosti za toliko branja:/
SaRxjdk2 • Od: 6.12.2011 • Prispevkov: 78
Re: Najstniški filmi 10.1.2012 20:23
Heii !*

412 komedij ? Kam pa jih spraviš..jst jih mam proti tebi 0, ker je prenosnik takoj poln.. Uff komi čakam Smile.. sm gledala confession of a teenage drama queen, pa mi je bil ful všeč.. Am kaj pa kakšne filme posnete po resničnih dogodkih (ko najstniki nastopajo al pa so romantične drame) tut maš, kr ti me tud ful zanimajo Smile... Smile
Re: Najstniški filmi 10.1.2012 21:53
SaRxjdk2 pravi:
Heii !*

412 komedij ? Kam pa jih spraviš..jst jih mam proti tebi 0, ker je prenosnik takoj poln.. Uff komi čakam Smile.. sm gledala confession of a teenage drama queen, pa mi je bil ful všeč.. Am kaj pa kakšne filme posnete po resničnih dogodkih (ko najstniki nastopajo al pa so romantične drame) tut maš, kr ti me tud ful zanimajo Smile... Smile

Hello to you too:))

Večino jih mam spravlenih na trdem disku, pa par klučkov po 8 gigabajtov bi se kje najdlo, računalnik mam pa tk povn, tako da sm hvaležna za trdi disk:))

Oooo superca, neveš kako me veseli da ti je biv všeč!Smile
V to smer se še zaenkrat nisem spuščala, so me pa vedno zanimali taki, ko sem videla da bo kakšen (ponavadi so bili po POP tvju) sem si ga z veseljem ogledala:) Nevem, The Last song sicer ni po resničnem, ampak je posnet tako življenjsko da imaš občutek da je tak resnični film:) Čaki da malo pobrskam če sem si še kakšnega kdaj pogledla Razz

Uuu, zdej sm se spomnala enga ko ti bo definitivno všeč! Kolikor vem je bil narejen po resničnih dogokih, gledla sem ga že ful let nazaj tako da sm malo pozabla na njega Smile Trinajsletnici oz. Thirteen da boš lažje našla:)) Super extra zakon film res Smile Tak resničen:) Ta je zdaj edini ki bi se ga spomnala da mi je biv resnično všeč pa da so nastopali najstniki.. Če te pa zanima v smeri tako da ne nastopajo najstniki bolj drame, pa je pol na voljo film Changeling, v glavni vlogi z Angelino Jolie ki mi je biv še kr všečSmile

Če boš pa potrebovala kak film, pa mi samo povej na kakšno temo naj se ne nanaša, al pa o čem naj govori, Smile Mogoč o kakmo izletu al pa kaj , pa z veseljem vsem pomagam:)
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Najstniški filmi 11.1.2012 20:22
A bi mogoče napisala še kake take filme k jih bi gledala s fantam pa not kej **** pa tko... npr. Young people fucking; Killing me softly
Re: Najstniški filmi 12.1.2012 23:51
sarkizeME pravi:
A bi mogoče napisala še kake take filme k jih bi gledala s fantam pa not kej **** pa tko... npr. Young people fucking; Killing me softly

Hello there:)

Čaki malo, zdaj si me pa malo zmešala:P Nočeš met kaj o spolnosti, pol mi pa napišeš film Young people fucking? Se opravičujem vsem oboževalcem tega filma, ki jim je biv všeč, ki so videli poanto v njem.. Ampak celoten film, ko sem si ga js ogledala. Ni mev teme, ni mev zgodbe, ni blo dobenega motiva, ideje.. Ništa.. Samo neke predigre... Tk da ja:)

Kaj bi si z fantom ogledala?Smile
Če sta taka čustvena tipa, ko mata rada take romantične komedije priporočam The last song.
Če sta bolj tako za smešne komedije, zabavne si lahko ogledalata 10 things I hate about you ali pa What happens in Vegas (smeh zagotovljen)
Če sta tipa, ko mata rada te UNRATED komedije, ko so ene res super!Smile si lahko ogledata Van Vilderja.
Hm.. Če bosta gledala neko parodijo, pa se bo fant tebi malo prilagodi, si lahko ogledaš tudi Legally blondes.. Čeprav ni nekaj posebnega:)
Moj najljubši film je pa 100% Sex and the city 1,2, samo verjetno fantu niso všeč take vrste filma se pa tudi najdejo takšne tk da:) Bi mogoče prišlo v poštev?Smile

Ponavadi so najbolj fajni taki filmi, za smeh, da se nasmejita, mata lep čas, pa da prebijeta en led, ne pa da cev film sam sedita pa gledata v tv:)
It's a boy girl think morda?Smile Big mommas like father like son, Fired up, Grandmas boy, Jennifers body, It's kinda of funny story, Knocked up:)

Če pa vama doben ni biv od ttih naštetih, že tk všeč da bi si ga ogledla pa povej:) Pa ti bom dala še kakšne komedije, upam pa da sem zadela pravo vrst vsaj:)

Lp:)
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Najstniški filmi 13.1.2012 0:22
okej Smile full ful hvala upam da mi bo ratal use pogledat, večino sm jih že, pa nism glih usga zdj brala, ampak me zanima če slučajno kera ve naslov za ta film (ga bom opisala):
govori o tem kako se odličnakinja zaplete z neki tipom in gresta na zmenk in pač ja noče se glih dol dt z njim ampak mu ga pofafa in tko dobi sifilis, in pol pač njena mami je mensezdi učitlca na tej šoli in tm poteka testiranje in tud ona se testira, pol pa kokr se spomnm so še druge punce k pač ena vem da se da dol z usakim, ena pa se pač tko čudn oblač in se mt z njo ful okvarja in pol se njena mlajša sestrca tud tko začne ... uglavnm tema je SIFILIS,
neki let nazaj mi je biu res gud film sam sm iskala in iskala in res nenajdm :/ PROSIM ČE KDO VE !! Very Happy
Re: Najstniški filmi 13.1.2012 11:42
Klaar pravi:
sarkizeME pravi:

Hello there:)

Čaki malo, zdaj si me pa malo zmešala:P Nočeš met kaj o spolnosti, pol mi pa napišeš film Young people fucking? Se opravičujem vsem oboževalcem tega filma, ki jim je biv všeč, ki so videli poanto v njem.. Ampak celoten film, ko sem si ga js ogledala. Ni mev teme, ni mev zgodbe, ni blo dobenega motiva, ideje.. Ništa.. Samo neke predigre... Tk da ja:)

Kaj bi si z fantom ogledala?Smile
Če sta taka čustvena tipa, ko mata rada take romantične komedije priporočam The last song.
Če sta bolj tako za smešne komedije, zabavne si lahko ogledalata 10 things I hate about you ali pa What happens in Vegas (smeh zagotovljen)
Če sta tipa, ko mata rada te UNRATED komedije, ko so ene res super!Smile si lahko ogledata Van Vilderja.
Hm.. Če bosta gledala neko parodijo, pa se bo fant tebi malo prilagodi, si lahko ogledaš tudi Legally blondes.. Čeprav ni nekaj posebnega:)
Moj najljubši film je pa 100% Sex and the city 1,2, samo verjetno fantu niso všeč take vrste filma se pa tudi najdejo takšne tk da:) Bi mogoče prišlo v poštev?Smile

Ponavadi so najbolj fajni taki filmi, za smeh, da se nasmejita, mata lep čas, pa da prebijeta en led, ne pa da cev film sam sedita pa gledata v tv:)
It's a boy girl think morda?Smile Big mommas like father like son, Fired up, Grandmas boy, Jennifers body, It's kinda of funny story, Knocked up:)

Če pa vama doben ni biv od ttih naštetih, že tk všeč da bi si ga ogledla pa povej:) Pa ti bom dala še kakšne komedije, upam pa da sem zadela pravo vrst vsaj:)

Lp:)

No bomo pogledal te filme sam sm hotla d so take stvari noter ne d jih ni (not=noter)
Re: Najstniški filmi 14.1.2012 11:02
sarkizeME pravi:

No bomo pogledal te filme sam sm hotla d so take stvari noter ne d jih ni (not=noter)

Aja hahahahah:) Se ti opravičujem, moja napaka... Js sem narobe prebrala:) Tej pa ti hmm...
- Fired up
- American pie (1-7 al Cool
- The girl next door
- Road trip
- Boat trip
- Eurotrip
- Van Vilder 1,2,3
- The Comebacks
- Not another teen movie
- Sex drive

upam da ti bo to bolj kaj pomagalo:) Drgač pa mal išči po partisu napiši noter UNRATED pa boš zihr našla kaj:)
Re: Najstniški filmi 16.1.2012 16:37
Klaar pravi:
sarkizeME pravi:

Aja hahahahah:) Se ti opravičujem, moja napaka... Js sem narobe prebrala:) Tej pa ti hmm...
- Fired up
- American pie (1-7 al Cool
- The girl next door
- Road trip
- Boat trip
- Eurotrip
- Van Vilder 1,2,3
- The Comebacks
- Not another teen movie
- Sex drive

upam da ti bo to bolj kaj pomagalo:) Drgač pa mal išči po partisu napiši noter UNRATED pa boš zihr našla kaj:)

Oh hvala ti Smile)
Re: Najstniški filmi 16.1.2012 16:44
sarkizeME pravi:

Oh hvala ti Smile)

Sploh ni problemaaa:)) Upam da sem ti lahko kaj pomagala, Smile
Uživaj v gledanju:)!
sercer10 • Od: 4.10.2012 • Prispevkov: 12
Re: Najstniški filmi 5.10.2012 15:42
hello!

oi,ka mi lahk poveste kej ful kulskih najstniških filmov. nora sem na take ,,,,na svojem prenosniku jih mam par k so ful dobri....na vaši strani pa sem najdla tok ful kul filmov pa sem mislna če mi bi jih ve povedale k so ble vam ful dobre.

P.S. Hvala vam npr.cow belles,camp rock,wiches too
Very Happy Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.