Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana 21.1.2009 13:27
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
nixiii • Od: 21.1.2009 • Prispevkov: 1
Bic gimnazija in veterinarska šola 21.1.2009 17:31
<no file>

Nazadnje urejal/a nixiii 13.6.2009 13:28; skupaj popravljeno 1 krat
spelika • Od: 21.1.2009 • Prispevkov: 1
hei 21.1.2009 18:56
hei..
js sm tut na tej šoli..in sploh upam da bom nrdila
drgač je ful zakon..razn učiTli so glupi..mislm če ti nim muriš oni tebe **** u glavo..
am..tko pumojm najtežji predmet je anatomija..obožujm pa športno prakso pa infa tut ni slaba..
glede na to če je pa lahka to pa težko lah udguvurim..pač kokr za koga ane..js nprimr k mam slabo pudlago iz usnouke mam dost nms.jou uni k so pa mel dobre ucene majo pa tut zdj..tko da use udvisn ud posameznika..kam bi šla nprej..to še nevem..k če bom sploh nrdila ane xD
foLk gor je ful zakon.res skos smehi.ni mi nč žou d sm pršla gor čeprou mi je težko..k res tok kul folk kokr je tle gor ni pumojm nikjer...
jedilnca bo kmau dukunčana in tut upam da bo dobra hrana xD
am.. pa tko kšni prfoksi so tut zakon..najbl kulska je pa socijalna delauka..k ti res skos za use pumaga..daje ti nasvete itd..
no sploh nvm kaj bi lah še npisala..ubistvu če te še kj zanima sam praš
fsm pa upam d pridš na našo šolo..papa Mr. Green
najcika222 • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 10
Re: Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana 3.2.2009 21:58
heyy mene ta šola tut full zanima... pa me sam zanima kaj je razlika z gimnazijo (tehniška gimnazija) al pa veterinarski tehnik.

kakšne maš pol možnosti za naprej pr eni pa pr drugi? kaj si loh pol po poklicu pa to?

plis odg.
Smile

za unaprej hvalaaa

papa uživitee Wink Very Happy
krenaa • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 2
Re: Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana 4.2.2009 14:10
Hellou..
No bom še js neki povedala o tej šoli, k sm jo že končala Very Happy
men osebno je blo fain na tej šoli, če bi se mogla še enkt u sredno šolo upisat, bi šla verjetno spet na to.najtežji mi je biu 2. letnik..k je blo dost strokovnih..pa mislm d je biu tut ostalim drugi letnik nekak najtežji no.pač selekcija; največ jih je padl u drugm letnku,če odštejemo izjeme, ki jim je to ratal že u prvem Smile
*najcika222:
razlika med veterinarsko šolo in tehniško gimnazijo-čist enostavno, tehniška gimnazija se ne razlikuje bistveno od splošne...na maturi maš isto splošno maturo, in se pol lah ušišeš kamorkol (na univerzitetni) če maš le dost točk seveda.medtem ko po končani veterinarski se ne moreš vpisat na univerzitetni program, če ne nrdiš še zravn 5. predmeta..(biologija, kemija...odvisno kam se hočeš upisat).če pa hočeš naprej na veterinarsko fakulteto, moraš nardit kemijo, ki pa ni mačji kašelj :S no, govorim po tem sodeč, kr sta dve moji sošolki bli skos odlični, pravdobri skos do 4. letnka, pol pa kemije nista nrdile u prvem roku, tko d se pol to leto nista mogle upisat na željeni faks..ampak če ti gre, pa če se učiš, tut to ne bi smel bit problem Wink

tko, upam da sm kokr tok pomagala, če pa koga še kej zanima..pa uprašte Very Happy
papaa
najcika222 • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 10
Re: Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana 1.3.2009 15:21
tnx Very Happy
pol pač ta tehniška gimnazija pač k jo pol nardiš an 4 letnike..a pol po končanih 4 letnikih greš lahko naprej kamor kol? tut v kksn drug poklic k ni povezan s tem ker ena frendica mi je lih neki razlagala da gres lahko sam pač da mors najprej narest kero kol gimnazijo...naprimr nwm policijska p to Smile ??
anccc • Od: 22.8.2009 • Prispevkov: 1
:D 22.8.2009 16:26
a laahko prosm en ka je na veterinarski mi da
proosm msn al pa številko:DVery Happy pliis
vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Gimnazija in veterinarska šola - BIC Ljubljana 22.8.2009 16:59
a ti greš letos u prvi na to šolo anccc?
STARgirl • Od: 19.2.2011 • Prispevkov: 3
veterinarska šola 1.6.2011 18:40
mene pa zanima s približno kakšnimi ocenami prideš gor. a so to bolj odlični a tko praudobri..? Razz hwala
tinag • Od: 9.1.2013 • Prispevkov: 1
Re: veterinarska šola 9.1.2013 22:47
mene pa zanima kakšne ocene moraš imeti da te sprejmejo na šolo' Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.