Zakaj me pol gleda, če pravi, da mu nisem všeč?• miss12
• Od: 27.5.2009
Zakaj me pol gleda, če pravi, da mu nisem všeč?
27.5.2009 16:30
čaw folk!js mam pa en problem!sm v enga tipa k sm res full vanga!in on mi je že reku ene parkrt d sm mu uredi pa tko!sva z iste vasi ampak se menva sam po msnju kr sva oba bol tiha!ampak zdei se nisva menla že pou leta!in drugač se sam gledava ko se vidva!in pol mi je ena frendica rekla da ji je on reku da mu js sploh nism ušeč pa take!ampak tej frendici full vrjamm in vem da ne laže!sam zakaj me pol tip gleda če govori da mu nism ušeč?preprostu nevem kaj naj si mislm in kaj naj nrdim kr sm res full vanga pa nevem kaj čuti do mene!sm mu že poslala sms pa si je zamenju cifro....pa nevem kku bi jo dobila in skratka je full zapleteno!pomagte plis!! • dari
• Od: 8.3.2009
Re: Zakaj me pol gleda, če pravi, da mu nisem všeč?
27.5.2009 17:12
zakaj ne greš preprosto do njega in ga ogovoriš???
zberi pogum.. če pa ga ne moreš praši dobre frendice de ti pomagajo na nek način... dobre frendice vedno skujejo kšn dobr načrt • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 17:45
Js sm mela podobno izkušnjo...da je mene skoz bulu dobesedno,okol pa goworu da sm grda pa take...tazga tipa rajš na mir pust,če widš d še sam pr seb nima razčiščen,k boš sam še bl trpela,vrjem.k če nima jajc d bi ti to prek msn powedu,ti tut tko najbrž nebo.lahk probaš,sam d ti nbo žou.
• Duda
• Od: 12.3.2009
1.6.2009 15:58
To mi gre tok na živce.. Usi samo pomagite nevem kaj nardit, sm zalublena pa nevem kako do njega bla bla bla. Halo punce, bodte mal bol pogumne! Sej fantje ne grizejo, mogoč samo lajajo • miss12
• Od: 27.5.2009
1.6.2009 19:26
če bi bli res vsi molci tko praktični ko ti pravš ej...bi blo zakon!ma v tm mojm tipi je fora to da še on neve kej če met!mi2 sva mela dosti debat o nama2!ampk on se še zmiram ni razjasnu!najprej da bova sam frednda p pol d bo mort kej...in d morš tku kake dve leti čakt...se mi zdi mal ne logičnu....
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.