problemi..• kukuc
• Od: 27.9.2010
problemi..
18.9.2012 18:21
hej!v osnovni šoli sm bla po ocenah in dosežkih vedn med boljšimi v razredu al pač generaciji.. nikol se mi ni blo treba doma nevemkolk učit, kr sm uso snov nevem, enostavn razumela, nikol tut nism bla živčna pred sprašvanji al pa testi.. zej v srednji je pa že čist drgač (na gimnazijo hodim).. lani (v 1. letniku) je bilo več kot polovica razreda odličnih, js pa sm letnik zdelala komaj z dobrim uspehom, čeprav vem da sm sposobna več. ni pa problem to, da snovi nebi razumela al pa znala, enostavn me je strah profesorjev. pred sprašvanji se dobesedno tresem, tak sm živčna da avtomatsko pozabim na celotno snov, čeprav sm še uro pred tem znala vse.. pri testih je pa podobno.. kaj bi lahk naredla, da me nebi blo pred vsakim spraševanjem tko strah? res pa je, da sm totalno brez samozavesti, ne sam v šoli, tut nasplošno, kar je moj drug problem. moja samozavest je nekje globoko pod zemljo.. o sebi sploh nimam dobrega mnenja, vedno najdem neki kar me moti. ko pridem v družbo, sm ponavadi skos tih, ker sploh nevem kaj naj rečem, kak se naj obnašam.. preveč razmišlam o tem kaj si bojo drugi misnal o men.. pač zanima me kak naj postanem bol zgovorna pa samozavestna, ker se resno hočem spremenit. hvaaaaala:* • nelci
• Od: 5.2.2012
Re: problemi..
18.9.2012 19:15
pomojem mnenju je najbolje da to poveš kakšni socialni delavki ali pa doma staršem in da obšičeš kakšno psihologinjo da ti pomaga. Ne me narobe razumet, samo pač mislim da bo ona najbolj vedela prave odgovore. glede samozavesti pa, obnašaj se takšna kot si v resnici! najprej moraš sprejeti samo sebe, potem te bodo šele drugi. 100% pa sem, da bodo imeli tvoji prijatelji/prijateljice lepo mnenje o tebi, če boš takšna kot si in brez laži! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.