razlika v letih :S

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
razlika v letih :S 26.6.2011 14:29
heii ;D
js se že zlo doug z enim tipom menm pač po facebook-u in tud tko sicer ga ne poznam osebno ampak res vem d je čist uredu.. in sva se zj zadne čase mal bl resno začela pač o tem d bi bla skup.. sam je pa problem d bo on letos str 18 js bom pa 14.. :S sicer tko me je tud uprašu če se mi zdi to preveč razlike u letih al pa kj.. in sm mu rekla da pač se mi ne zdi nč preveč, in tud njemu se ne zdi tok.. + še tko mal problem.. js sm sošolka od njegouga mlajšega brata in nwm kko bi on sprejeu če bi bla js z njemu..pa tud vrjetno bi bla večkrat pol pr njemu doma in nwm kko bi njemu to blo..glede tega d bo str 18 vem d pač ma tiste svoje.. in ja vem d je ful tko horny k mi res take piše.. ampak vem d pač on ne bi me res u nč silu če js ne bi hotla.. tko d to me ne skrbi.. mi je pa reku d dons se bova pač vidla d mi more neki o nama povedat..pa d mi tkole po netu ne more zto ker hoče tist posebn trenutek k mi bo on to povedu.. :$
in ja pač kko mislete d bi njegou brat odreagiru če bi bla midva skup in pa če se vam zdi d je to preveč razlike u letih..?
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: razlika v letih :S 26.6.2011 18:58
Itak to ni prevelka razlika, čist kul je.. Njegov brat pa mogoč bo v šoku mogoč pa mu bo tut čist fajn in bo vesel, če ne se bo pa že privado. Pač naj ti ne bo njegov brat v oviro. Razz
CookieChoice • Od: 7.1.2011 • Prispevkov: 27
Re: razlika v letih :S 26.6.2011 20:12
Leii js ti povem, da leta niso pomembna važno je d se masta rada!
Js sm se tko z mamo pogovarjala o takih stvareh in mi je rekla, da je najbolj važno če se tip in tipica ujameta, da to je najbolj važno... ampak useeno bo morda brat tko mal zmeden ne bo vedel zakaii se to gre.. in potem bo morda lažje sprejeu..
kokr moj brat je meu punco najprej mi je blo mal čudn k je hodila njegova tipica non- stop k nam in potem sm lažje sprejela pa sve se fain ujele tko d velk sreče Very Happy
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: razlika v letih :S 28.6.2011 14:40
sploh ni nevem kašna razlikaaa Smile mogočee saam da soo tok stari tipi ful putrebni Smile tko daa...premislkua ti hočš pa kua ne... Smile k pr dostih puncah je tko da jo tip hm hm...pool pa adijo Smile)) č ti je ušeč pa č te ma rd ...te bo že pučakuu... Wink na začetku se pa sploh dobr spuznejta XDDD ehehe USE BO ŠE UREDUUU Smile)) nč skrbet Smile
maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: razlika v letih :S 28.6.2011 14:54
leta res niso pomembna Wink če maš nekoga rd pa bi za njega use naredu to sploh ne more bit problem belive me Smile tko da je tvoja odločiteu kaj mislš da ti je najbl kul Razz glede brata pa..mislm da bi se že navadu mogoče bi se na začetku mal čudn počutu itd...sam važn da sta vi2 happy Very Happy

Beauty+ Danger= ME*
Denis10 • Od: 24.7.2011 • Prispevkov: 25 • Kraj: Ljubljana
Re: razlika v letih :S 25.7.2011 12:30
Leta niso važna. Razlika med mojo mamo in očetom 10 let.VAŽNA JE LJUBEZN Very Happy
vampirediaries • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 28
Re: razlika v letih :S 13.8.2011 18:11
jst sm stara 17 let pa mam 11 let starejšiga fanta:)
kot je že ena pred mano rekla leta so samo številke;))
tinaaaaah • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 26
Re: razlika v letih :S 5.9.2012 16:51
4 leta sploh ni tolk velik Wink js mam tudi 4 leta starejšga tipa ja ;DD pa je čist kul tko da
Rolling Eyes
mashy • Od: 31.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: razlika v letih :S 5.9.2012 19:24
vampirediaries pravi:
jst sm stara 17 let pa mam 11 let starejšiga fanta:)
kot je že ena pred mano rekla leta so samo številke;))

jst sm tut stara 17 in mi je ušeč en k je 11 let starejši. Usi k naju poznajo pa naju vidjo skupi govorijo da sm tut jst njemu vedno bl ušeč in da se mu to vid sploh tkt k me pogleda...ampak je on bolj sramežljiv in ne upa nč rečt...mogoče tut zato ker se zaveda da je mal velika razlika v letih?? ampak ker so men vedno ušeč starejši se tut men zdi da so leta samo številke..važn je da se mata dva rada.. Smile

drugač pa 4 leta res ni velika razlika..men se zdi ravno prav. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.