Zabava : P

Dcgirl • Od: 29.4.2011 • Prispevkov: 7
Zabava : P 1.9.2012 12:15
Mam eno prošnjo,če bi mi lahko kdo daj kakšno idejo kaj naj počnemo s prijateljicami na moji rojstno dnevni zabavi Very Happy Łepo prosimmm nujnoo rabimm Very Happy hvaŁa
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zabava : P 1.9.2012 21:13
Če lahko - naredi pižamo-party in pijte brezalkoholno pivo ali radler - če ste dovolj stare...organizirajte si karaoke, se pojdite resnica & izziv in se ob treh ponoči pojdite z zavezanimi očmi sprehajati po hiši ali ulici (če je v vaši ulici varno - će veš kaj imam v mislih), ...
če ne moreš imeti zabave ponoči doma, pojdite ob neki nemogoči uri na bazen, da boste same (verjemi mi, če svoje kolege spraviš ob 9 zjutraj na bazen imate vse kopališče samo zase in je totalno zakon - sem že poskusila Very Happy), ali pa jih pelji v kino in na deset voženj z avtočki.
ali pa si ob dveh ponoči naredite piknik z baterijami, sladkarijami in vsem tem skupi....bodite same pod zvezdami in klepetajte....Very Happy
verjemi. čim bolj je odštekano tem boljše je Very Happy Wink
Dcgirl • Od: 29.4.2011 • Prispevkov: 7
Re: Zabava : P 4.9.2012 14:13
hvala ti res bom upoštevala tvoje ideja hvala Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zabava : P 4.9.2012 15:39
Dcgirl pravi:
hvala ti res bom upoštevala tvoje ideja hvala Very Happy

itak, ni problema Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.