Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem 1.9.2012 12:09
Hej!

Poletje se poslavlja in z njim brezskrbni počitniški dnevi. Si za to, da skupaj z nami narediš povzetek preteklih dni in nam zaupaš svoje načrte za naprej?

Si se imel/a lepo? Imaš občutek, da si počitnice izkoristil/a na najboljši možen način? Kaj si počel/a, doživel/a?

Kako se počutiš na pragu novega šolskega leta? Čutiš tisto vznemirljivo napetost, ki jo s seboj prinaša začetek nečesa novega ali pa te taka nova poglavja ne ganejo preveč.

Kam greš in kakšni so tvoji načrti?

Te kaj skrbi? Se česa veseliš?

Zaupaj nam svoje občutke.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem 1.9.2012 13:29
Dobro, bom pa jaz prva Very Happy

Poletje 2012...če še zdaj pomislim na vse te vroče dneve, se mi kar nasmiha samo od sebe. Laughing
Še preden se je poletje začelo, sem vedela, da bojo ti meseci imeli nek velik vpliv name in, da bom o tem poletju lahko razlagala, čez leta, ko bom imela 70 let, 5 vnukov in ji bom govorila: ''v daljnem letu 2012, ko sem bila jaz stara toliko kot vi....''
in čeprav se je moj začetek počitnic začel kar dolgočasno in sem mislila, da bo moj najboljši prijatelj moj računalnik, se je izjemno hitro vse spremenilo. Že naslednji dan pokoncu šole me je oče zvlekel iz postelje in me čisto spontano odpeljal na morje za nekaj dni. Resno....tega sploh nisem pričakovala. Rolling Eyes ampak, se je vse izleklo še boljše kot sem pričakovala. In čeprav sta moja starša oba umetnika, je to poletje tudi bilo poletje, ko sem ugotovila, da je umetnost zame neka čisto druga pesem. Oče me je odpeljal na dolgo potovanje po Nemčiji, Belgiji in Nizozemski -če tako prebereš se sliši fantastično- ampak, namesto, da bi opazovala vse lepote teh držav, smo hodili po razstavah! (zdaj se sliši bedno, ane? Confused ) Ampak, čeprav sem že čisto na začetku videla, da razstave niso zame, sem dojela neko dejstvo: koliko je teg čudovitih stvari, ki jih človek lahko vzljubi. In naučila sem se, da je lepote na svetu, več, kot je celic v možganih! In, če tudi si nisem ogledala vse DOKUMENTA razstave v Casselu, sem vedela, da nisem zadnjič tam. To so bili tudi dnevi, ko sem prvič v življenju pogrešala soparno Ljubljansko kotlino, ker nas je na severu presenetila fronta. deževalo je vsak dan in ponoči me je zeblo - julija! Yeah, that SUCH! Ampak, je zato bilo toliko bolje, ko sem se vrnila v Ljubljano! Že, ko sem mislila, da mi bo julij potekal čisto počasno in brez večjih ovir, sem 25. julija 2012 izdala svojo prvo knjigo. Bilo je prijetno in veselo jutro, ko me je na mizi pričakaval velik paket, ki ga je na mojo željo odprla moja najboljša prijateljica. notri me je čakalo 5 čudovitih knjig, za katere se prvih 5 minut sploh nisem mogla zavedati, da so moje! Ko sem odprla knjigo, sem prebrala znane besede. ja, res je, da sem se veliko mesecov trudila na tekmovanju in na koncu mi je uspelo. Cool in ravno tisti trenutek...sem vedela, da je to eno veliko posebno poletje! IN vedno iz velikih posebnih stvari prihajajo spremembe, ki z vso močjo vplivajo na tvoje nadaljno življenje. Mislila sem že, da je presenečenj konec, ko sem spoznala enega zelo fajn tipa, ki ga v mojem mestu težko najdeš. Ko sem kliknila na njegov forum in ga izbrala med vso to množico, se mi ni niti malo sanjalo, da bo to preraslo v vsakdanji klepet in dolge, ure smejanja, tipkanja in odkrivanja po gmailu. In čez 25 dni, mi je kapnilo: našla sem kolega! Še zdaj mi gre nasmeh, ko pomislim na to. Resnica je, da me že dolgo časa ni noben fant, kot on tako nasmejal Very Happy v mojem mestu so nekateri mišljenja, da prijateljstvo med punco in fantom ne more ostati in vedno bolj med vsemi temi negativnimi reakcijami v mojem mestu sem že skoraj jaz postala takega mišljenja. Čez čas pa sem videla, da to ne more biti čisto nič več, čisto nič manj, kot le preprosto: prijateljstvo. V mojem okolju ni takih fantov...so taki, ki varajo in so taki, ki so prevarani. in resno...čisto noben ne bi mogel biti niti moj dober kolega, ker je na svetu videl samo seks. Preden sem spoznala kolega X sem bila že skoraj prepričana, da na svetu ni več pametnih moških, so samo še neki luzerji in kao frajerji ampak sem to poletje dobro ugotovila, da je izven mojega mesta še cel svet, ki ga je potrebno raziskati tako ali drugače Wink
in čeprav sem nekaj dni furala safr in bila vsa nekontrolirana in na dnu, sem se pobrala. In, moram reči, da sem iz tega poletja začela pisati novo knjigo in je o živjenju v mojem okolju skozi moje oči Very Happy
in to poletje ni posebno, ker naj bi bilo samo dobro in super in čudovito, to poletje je posebno, ker sem spoznala nekaj lekcij na svetu, ki si jih je vredno zapomniti Cool Wink

IN še neki, folk: kar nekako se bojim, kaj vse bo prineslo naslednje poletje Wink
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem 1.9.2012 17:08
uf, super. tebi se je pa res dogajalo. ja, pogosto je tako, da takrat ko nimaš velikih pričakovanj, se ti zgodijo najboljše stvari. hvala, da si tole povedala. še kdo?
rapGirL • Od: 2.9.2012 • Prispevkov: 6
Re: Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem 2.9.2012 11:54

Ja jst bi če lahko Very Happy

Si se imel/a lepo? Imaš občutek, da si počitnice izkoristil/a na najboljši možen način? Kaj si počel/a, doživel/a?
Ja fain je blo ....mislm d sm izkoristla počitnce še najbol kokr se da..
..dožvela sm pa marsikej ....od spoznavanja novih frendov,do poslušanja muske,pa druženja....usega je blo pomalem xD

Kako se počutiš na pragu novega šolskega leta? Čutiš tisto vznemirljivo napetost, ki jo s seboj prinaša začetek nečesa novega ali pa te taka nova poglavja ne ganejo preveč.
Hm nej pomislim.....ubistvu sm kr napeta ja,zto ker bom ju3 vidla prjatle in sošolce po dougem cajtu Very Happy no pa tut mau mi je žou da se počitnice končujejo -.-

Ioi tega pa res še nevem xD

Ja skrbi me,da bojo učitelji tok zahrbtni kokr prejšnje šolsko leto,veselim pa se novega razreda Very Happy

Zaupaj nam svoje občutke.
Uf jih je pa kr velik,teh mojih občutkou xD ....ja,pogrešala sm prjatle,zdej jih bom po dougem cajtu spet vidla,česar sm vesela,žou mi je ker zdej po tanovem nebom več tok spala pa tko...na nek način sm pa šole vesela,ker mi ostane pol 1 razrd na koncu šolskega leta mn xD
polarbear • Od: 10.4.2012 • Prispevkov: 18
Re: Začetek novega šolskega leta in občutki ob tem 2.9.2012 21:39

Te počitnice sem se mela res super (: Nisem jih izkoristla čist stoodstotno, ampak sem pa uživala v vsem kar sem počela. Ostalo mi je nekej neuresničenih načrtov, katere pa bom prihodnje poletje definitivno uresničla. Začela sem pisat blog, hodila po zabavah in si dala duška, bla sem na morju, na bazenu s prijatli, nekaj sem zaslužila in si bom s tem denarjem privoščila nekaj lepega, brala sem knjige, tekla, gledala filme...

Okrog novega šolskega leta ne zganjam posebne galame. Se pa veselim žurov, ki nas čakajo, dobre družbe. Seveda se sprašujem ali bom tudi letos uspela zaključiti razred tako kot si želim, če bom pri volji do učenja ( vsako leto mam občutek, da bom kje skrenila xd).
Jutri grem v 2. letnik gimnazije. Moji načrti so odnest čim več od šole, poleg tega pa ne pozabit na zabavo (:

Skrbi me predvsem to, da bom morala spet biti v razredu s fantom, ki mi je noro všeč, veselim pa se dejstva, da si bom jutri zjutraj dala duška in fazančkom s čist novim alkoholcem narisala kako lepo stvar na čelo Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.