'''''''''''prjatlca'''''''''

alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
'''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 11:20
HVALA ŽE VNAPREJ TISTIM K SE BO LUBL PREBRAT DO KONCA! Smile

no js sm mela najbolšo prjatlco(sošolko) 3 leta, do 6. razreda (naj ji bo ime X)
služla sm ji ubistvu sam zato kr sm bla pametna, pa še u zvezi s fanti sm ji ful pomagala.
pol u 6. razredu sm pa opazla da ubistvu še ena sošolka u men vid svojo najbolšo prjatlco (naj ji bo ime W)
in pol sm js to prjatlstvo z W razlagala uni X prjatlci k me je izkoriščala, pa še rekla sm ji da bi ji za RD kupla un srček bff ko ma ena en konc, druga pa drug konc. pa je rekla da mi loh svojga da kr ga itak nč ne nos(mela je ta srček z mano)
in pol sm se res fuuuuul spoprijatelila z W, ble smo k rit pa srajca. X je pa to vidla in je napelala W na svojo stran! mislm hunauc en!-.- in W ji je use nasedla, ko en kužek je povsod hodla za njo, pa še zdej je tko.
zdej mam pa js 1 fanta za best frenda in še njega hoče spraut na svojo stran!
+ tale X je popularna sam zarad tega kr se lepo oblač, pa ma vlke joške, iskreno Smile

kak predlog kaj nej nardim? kr sm res že nakonc z živci -.-
Petraa :3 • Od: 23.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 11:36
Kaj se boš obremenjevala in sekirala zarad takšnih ljudi -.- Poiši si nove prjatle. Glede tega fanta, povej mu za kaj se gre, kako je blo z W IN X. Če ne bo zastopu in te bo pustu na cedilu,potem to ni pravi prijatel .

Goodluck Very Happy
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 11:44
ItsOK pravi:
Kaj se boš obremenjevala in sekirala zarad takšnih ljudi -.- Poiši si nove prjatle. Glede tega fanta, povej mu za kaj se gre, kako je blo z W IN X. Če ne bo zastopu in te bo pustu na cedilu,potem to ni pravi prijatel .

Goodluck Very Happy

če use po vrsti zavede s tem svojim ''big boobs'' izgledom, pa so pol kr vsi njeni prjatli -.-
tem fantu sm že povedala ja, pa mislm da kr velik tvega s prjatlstvom z mano, kr ma lubosumno punco k hudič..sam mu pa vrjamem da me nebo pustu na cedili Wink
Petraa :3 • Od: 23.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 13:13
alvininvevericki pravi:
ItsOK pravi:

Goodluck Very Happy

če use po vrsti zavede s tem svojim ''big boobs'' izgledom, pa so pol kr vsi njeni prjatli -.-
tem fantu sm že povedala ja, pa mislm da kr velik tvega s prjatlstvom z mano, kr ma lubosumno punco k hudič..sam mu pa vrjamem da me nebo pustu na cedili Wink

Pol te ni treba skrbet. Če je prijateljstvo pravo, bo ostalo Wink Glede une, kaj se sploh obremenjuješ? Takšni ljudje so pousod, bv kej razmišlat o njih Razz
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 14:54
ma deeeej sovražm take aldi. tut jst sm mela take težave z eno punco, pa sm jo nakonc tok zbila na tla, da me še zdej komi v faco pogleda. prjatla pa tut nobenga prauga več nima... lej nakonc se ji bo use vrnl, da ma pa velik prjatlou samo zarad jošk je pa tut žalostn Wink
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 21:55
lej sam to ti povem.. folk hitr pogrunta kdo je ****, pa kdo je vredu pa to.. če ne bo čez 1 tedn, bo pa čez 1 mesc.. lej dej času čas, pa se bo tut njej vrnil
forever-awesome • Od: 31.5.2012 • Prispevkov: 5 • Kraj: Koper
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 22:11
wow ta tipica pa res zgleda komplicirana ej xD
nič, veš kaj ti predlagam? približaj se W. Če je lahko X preuzela njo, jo lahko ti dobiš nazaj. saj sta bli kot rit in srajca, verjetno sta si res ful podobni. pač ti predlagam da jo poskusiš dobit nazaj, samo če bo tej W samo do popularnosti in ne do pravega prijateljstva, pol pa ne moreš nič nardit. pa tudi s tem fantom se zbližaj, pa se pogovarjaj z njim in take. lahko ga tud prašaš za mnenje o tej X, pol boš pa vedla kje si.
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 22:51
mrsdirectionerxx pravi:
nič, veš kaj ti predlagam? približaj se W. Če je lahko X preuzela njo, jo lahko ti dobiš nazaj. saj sta bli kot rit in srajca, verjetno sta si res ful podobni. pač ti predlagam da jo poskusiš dobit nazaj, samo če bo tej W samo do popularnosti in ne do pravega prijateljstva, pol pa ne moreš nič nardit. pa tudi s tem fantom se zbližaj, pa se pogovarjaj z njim in take. lahko ga tud prašaš za mnenje o tej X, pol boš pa vedla kje si.

z W sm se že večkrat probala pogovort kr me ignorira, sam je zmer mela izgovor 'nemorm zdle, bomo kasnej' tko da nevem no :c
s tem fantom sva sošolca, njegova punca je v paralelki. mava tako ''skrivno prjatlstvo'' - skušava čimbol skrit pred njegovo punco, kr je res čistttttt preveč lubosumna, res čez use meje, kake pou leta nazaj je celo misnla da hodva wtf -.- (skup sta 10 mescou, men sploh ne zgleda neka prava zveza ampak ok to ni moja stvar)
ga bom probala uprašat za mnenje, hvala Smile)
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: '''''''''''prjatlca''''''''' 31.8.2012 23:23
alvininvevericki pravi:
mrsdirectionerxx pravi:

z W sm se že večkrat probala pogovort kr me ignorira, sam je zmer mela izgovor 'nemorm zdle, bomo kasnej' tko da nevem no :c
s tem fantom sva sošolca, njegova punca je v paralelki. mava tako ''skrivno prjatlstvo'' - skušava čimbol skrit pred njegovo punco, kr je res čistttttt preveč lubosumna, res čez use meje, kake pou leta nazaj je celo misnla da hodva wtf -.- (skup sta 10 mescou, men sploh ne zgleda neka prava zveza ampak ok to ni moja stvar)
ga bom probala uprašat za mnenje, hvala Smile)

če ta W skus išče izgovore, bi vsaj js, jo bol na grobo prjela za roko pa odvlekla stran xD ma ne more ti skus govort da kasnej no. dej dej. lepo jo odvleč stran pa ji povej čist use, kar si mislš.. glede une punce od fanta.. mal lubusumja je ok, sam preveč je pa že mal bolano. na njegovm mestu bi jo pustila, kr lubusumne tipice so nekaj najbolj bednega xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.