Vaše mnenje o facebooku ..

Maš facebook ?
Mam ja..
90%
 90%  [ 40 ]
Nimam..
9%
 9%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 44

Drew • Od: 4.5.2012 • Prispevkov: 14
Vaše mnenje o facebooku .. 17.6.2012 15:11
Heej! Mene pa zanima kako mnenje mate vi o fb-ju?? A vam je fajn, a vam je brezveze, kaj si začnete gor,... itd.

Pa zanima me če GA MATE al če GA NIMATE ?

oK. Hvala.. Čauuuuu
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 17.6.2012 15:37
Hola. Jop, mam facebook. Fajn je, da komuniciraš s frendi in ostaneš v kontaktu ;D ampak je pa res, da je sedaj folk na facebooku, igrišča pa prazna, kar je žalostno... pa moti me tudi to, da nekateri pišejo vsaki svoj gib na fb, da se smilijo sami sebi, delijo povezave od slik itd. drugače pa ja, saj je kul ;D vbistvu so negativne in pozitivne stvari! nekje polovica negativnih, polovica pozitivnih. Zdaj tudi odvisno kaki človek si ali gledaš samo na pozitivne ali negativne ali pa na oboje Laughing
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 17.6.2012 18:12
Men je fb uredu, ker se lahko pogovarjaš, na živce mi gre folk k je konstantno gor in se krega prek komentarjev, objavla kr ene stvari(večinoma so to neke aplikacije komu si podobn, kdo je tvoja ljubezen, horoskopi itd), na živce mi gre tut folk k ssam seb lajka objave alpa fotke..preprost iščejo pozornost, no v glavnem, fb je dost beden če se tko obnašaš. Fb mam večinoma iz namena da ostanem v stiku s prijatelji, znanci (ponavad je to kšn folk k ga spoznam na počitnicah alpa kej, folk k ga nemorm vidt vsak dan), dobr je tut za razrede, da maš skupn pogovor, oz lahko svojo stran, da se med sošolci pove kašne novosti, da se lažji organiziramo, če se lih ne mormo fizično dogovorit. Smile
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 17.6.2012 23:59
Mam ja, sam mi je ful brezveze zato sm tut skor use frende zbrisala:D
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 19.6.2012 19:57
ja mam facebook. ampak ga sovražim iz dna svoje riti, kr še zdaleč ne služi svojemu namenu, da bi zbliževal prijatle na razadljo, ampak služi kur*bicam pa lajkom in NEsocialnim namenom.
anibani • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 17
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 20.6.2012 9:08
nimam fb-ja pa mi cist nic ne manka! Very Happy
manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 20.6.2012 21:31
men je fejs dober za pogovarjenje, isto je na gmailu.čist brez zveze mi je.
a kdo ve ko se čist odjavš? Confused
jully47 • Od: 31.3.2011 • Prispevkov: 27
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 21.6.2012 18:02
js ga mam pa ponavadi sam mal gor pogledam če je kej pametnega al pa če morem kerga kej za šolo al pa kej takega uprašat pol pa grem gor kr mi je dougcajt in ni nič pametnega za delat. sj na nek način res ohranjaš stike sam men je bolš pogovor v živo.

najbol bedno se mi pa zdi da te fant prek facebooka upraša če bi hodla z njim!!
ena moja sošolka je hodla z tipom ki jo je prek fejsa uprašau ubistvu ga pa še nikol ni vidla in je bla vseen cela zalublena. pol sta se pa zmenla da se vidita in je ugotovila da je čist drugačn kot na slikah in da ni tak vredi in v kratkem sta se razšla.
prek fb-ja si marsikdo upa kej več rečt in se izdaja za nekega frajerja v resnici je pa sramežliv in dougočasen

facebook je ubistvu čist nerealen kr je večina slik tak sfotošopanih. pa ubistvu se gre za to gdo ma več lajkov, frendov itd. - bedno

js si ga drgač vseen ne mislim zbrisat sam gor sm pa tut vedno majn...
Bobblehead • Od: 7.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 23.6.2012 8:50
Po pravici povedano je FB eno navadno sranje sej ga imam ampak večinoma iz enema razloga, da ohranim stike s frendi s katereimi sm še družla predn smo še preselil v nov krej. Ampak s sošolkami se pa večinoma kr zmenmo u šol kje pa kdaj še bomo dubile. Drgač še mi pa zdi d zdej je ful teh zvez sam še prek fb-ja tko u šol še vidta pa sta si mal ušeč in pol data na fb "u zvezi" pol se pa u šol nč ne pogovarjata doma si mal sms-e pošiljata pol pa kr na enkrat na fb-ju da nista več u zvezi take fore no tko je pr ns, OŠ, ne vem pa kako je drugod pa na SŠ.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 23.6.2012 9:51
Na začetku je biu men facebook TOP ane! Velik se je dogajal, vsak dan se zgodil neki novga, a s časom rata kr neki, enolično in brezveze, saj pri men je tko. Smile Zdej sm na fejsu samo zarad tega, da se zmenm s kom kej, ohranm stike, tud moj razred ima skupino gor in da si tam kaj sporočimo.
No morm pa rečt, da sm s pomočjo fejsbuka in skupine MATURA 2012 nardila bolš maturo 100%! Very Happy
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 9.7.2012 2:37
Ja no ful je odvisn od posameznika - lahko objavlja gluposti al pa potegne kej dobrega, če najdeš kakšne uporabne info, ane.
A uporabljate filtre pr objavah, da ne vidijo vsi vsega? Npr sorodniki pa tastari pa teganje, da moraš potrdit, če te kdo označi na fotki? Men se zdi to ful boljš, da se ne sekiraš pol kej.
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 22.8.2012 14:57
men je fejs u redu ga mam že en let mi ni nč dougcajt, sam na žiuce mi grejo eni fejmiči k se MORJO slikat 5x na dan da majo po 500 lajkou, se tkko slikajo da se fajn rt vid da fantje pišejo O STARA KERA GUZAA in to mi gre res na jetra. pa te žiulenske spise k ubjaulajo. usak ma svoj lajf in ga ne briga ka so oni u živlenu pučel nooo.
ampak mi je fajn se zguvarjam s prjatlcam z morja se zmeno gdaj se gremo kopat pa tko.

upam da sm ti dost puvedla Wink
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 23.8.2012 12:42
OFURAN. fajn je ,da še vedno ostajaš v stiku z prijatli , itd. Samo pa da neke frkljice objavlajo sliko ,delijo 100x na dan ,pošiljajo linke za sliko ,itd... to je bolano ,keri ma pač več lajkov je boljši pa lepši ,JA PA HALLOOOO?! Pol neke punce objavljajo sliko v gatah pa one lisice ,kao neka ''poredna'' slika ,LOL to NE sodi na facebook ,čeprav je to njihovo življenje ,samo pač povem nooo....pa z totimi spisi so že tak DOSADNI ,da bolj ne morejo bit ,,koga kurac briga to ( npr. pravite da sem debela ,da nimam lepe postave ,,first of all boli me kuraac....) in tako naprej ,ko pa ma normalno postavo ,bwz da neke piše in to piše že vsak drugi ...pm! :@ pol ko se slikajo v kratkih hhlačah ,pa so suhe ko prekle pa pravijo ,kkak so debele ,daj **** ! pol skoraj vsak piše svoj gib ,kam gre & s kom je ,,JAO EJJ!
FACEBOOK NI VEČ TO KAR JE BIL!!!
Sterimar • Od: 7.9.2012 • Prispevkov: 14
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 9.9.2012 16:54
men gre najbol na zivce da ene zenske objavlajo kak jim je hudo ko jih je ksn fant pustil ipd.
Al pa ka pisejo kok so nesrecne da bi se kr rezale al pa kok jim je en usec. Nej te stvari povejo komu v zivo proklete picke ene.
Mene ne mot ce je punca slikana u kopalkah al pa modrcu to mi je usec sam pa da zravn napise da je grda me pa razjezi ker ce ona ve da je grda se nebi slikala, to napise sam zato da bi ji pol drugi pisal da ni grda ker nikol neslis od koga da je lepa
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Vaše mnenje o facebooku .. 9.9.2012 17:14
nevem a mi je huj to k je zgori napisan al tist k dajo gor eno sliko in pod opis: sam zarad xx gor**
srsly? -_-

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.