helpp kaj oblečt????

candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
helpp kaj oblečt???? 31.8.2012 20:44
hejj :)ful nevem kaj oblečt za prvi šolski dan pv če mate kšn predlog pa kaj bote vi oblekl ??? Very Happy
hvala za pomočč Very Happy
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: helpp kaj oblečt???? 31.8.2012 21:50
kak ne morš vedt kua oblečt? xD
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: helpp kaj oblečt???? 31.8.2012 22:06
Brez zamere, ampak: a je pomembno?? Na 1. šolski dan bi se jst najrajš oblekla v črno, ker me šola sploh nič ne veseli.... Confused
itak bo pa verjetno tako bedno vreme, da si boš mogla škornje pa bundo nase navlečt...
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 0:43
SmileOnMyFace pravi:
Brez zamere, ampak: a je pomembno?? Na 1. šolski dan bi se jst najrajš oblekla v črno, ker me šola sploh nič ne veseli.... Confused

evo to hahahhaha. js bi se tut najrajs za pogreb oblekla pa jokala ceu dan haha.
Gaby07 • Od: 3.4.2012 • Prispevkov: 33
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 9:53
tko ko so že drugi rekli: res ni pomembno... ampak če že res neki rabiš,maš drgač na youtubu velik teh back to school videov
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 12:21
superskuna pravi:
SmileOnMyFace pravi:

evo to hahahhaha. js bi se tut najrajs za pogreb oblekla pa jokala ceu dan haha.

sam to bi blo pa res zabavn, a ni res? prideš v črno oblečen s črno maskaro in ličilom in potem ves dan se tam cmeriš, kot, da ti je nekdo umrl Very Happy če bi to bla cela šola, bi to že bla vsa komedija vredna ogleda Wink
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 12:26
superskuna pravi:
SmileOnMyFace pravi:

sam to bi blo pa res zabavn, a ni res? prideš v črno oblečen s črno maskaro in ličilom in potem ves dan se tam cmeriš, kot, da ti je nekdo umrl Very Happy če bi to bla cela šola, bi to že bla vsa komedija vredna ogleda Wink
Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 13:24
Js sm hotla oblečt tako Oblekico z gumbi. je črno bela.... Ampak sem ugotovila da bo dež Evil or Very Mad Najbrš bom oblekla kavbojke in eno tako roza majčko ki mi ful pristaja....

Predlagam ti da oblečeš kake douge hlače: kavbojke al keej takiga. zraun pa lahkaa majco s kratkimi rokavi in jopo alpa tut ne kkr hočeeš
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: helpp kaj oblečt???? 1.9.2012 14:23
SmileOnMyFace pravi:
superskuna pravi:
SmileOnMyFace pravi:

ce zdele pakiram za u dom, res kr obrne mi. ampak se ne salim da bom u pondelk u crnem haha

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.