resnica/izziv(flaša resnice)

DevilEvil • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 29
resnica/izziv(flaša resnice) 6.6.2012 14:15
hejći!

stari smo 13 in zdej newemo kake izzive naj si devamo... a ma gdo kak predlog????
Kokaa • Od: 22.3.2012 • Prispevkov: 9
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 6.6.2012 14:33
Poljub(na lice,...), objem, kakšen čuden ples, da dva drugdrugega hranita z zavezanimi ocmi,... Very Happy
DevilEvil • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 29
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 6.6.2012 14:58
tnxx... sliši se zanimivo.muahahhahahah:*
Kokaa • Od: 22.3.2012 • Prispevkov: 9
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 6.6.2012 15:54
Np,np tut mi to igramo...al pa če mate ličila pa drugega mežeš z zavezanimi očmi Very Happy
sara1216 • Od: 19.1.2012 • Prispevkov: 3
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 29.8.2012 15:14
no js mam eno od flaše resnice. šli smo na RD in pač sem bila edina punca na njemu. in smo se šli igrat flašo resnice Sad fanti so me povabli vrjetno zelo ker mam vlke prsi. šla pa sem ker sem hudo zaljubljena v enga. prvo smo se šli, da moreš pojest neki ogabnega, pol še neko lizanje tal pa čevljev. za na konec pa si je en preverznež izmislil, da se moram obleči samo v WC paprir. samo v to???? ok, pač sem šla v wc in sem si naredila obleko. mela sem čist mal selotejpa. groza. šli smo spat. med tem so me fantje odnesli v kopalnico in me zaklenili vanjo... ko sem se zbudila sem naga ležala na tleh spalnice od petih čisto zmešanih fantih. vstala sem in se prestrašila ko so mi rekli naj se skuliram. hotela sem zbežati, vendar so mi na roke privezali lisice. začela sem jokati, ko me je tisti <3 fant pobožal tam spodaj in me začel lizati Sad tisti dan in še dva sem bila tako. nismo seksali ne skrbet ampak... no sej smo uredili. sam tisti cute fant mi ni več ušečSad
alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 29.8.2012 19:59
jaaa mi smo tut 13 stari, u 8. razred gremo, pa nevemo več kire izzivw bi si dal Very Happy sam usi so tko sramežljivi no -.-
kaki predlogi? Razz
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 29.8.2012 21:42
sara1216 pravi:
no js mam eno od flaše resnice. šli smo na RD in pač sem bila edina punca na njemu. in smo se šli igrat flašo resnice Sad fanti so me povabli vrjetno zelo ker mam vlke prsi. šla pa sem ker sem hudo zaljubljena v enga. prvo smo se šli, da moreš pojest neki ogabnega, pol še neko lizanje tal pa čevljev. za na konec pa si je en preverznež izmislil, da se moram obleči samo v WC paprir. samo v to???? ok, pač sem šla v wc in sem si naredila obleko. mela sem čist mal selotejpa. groza. šli smo spat. med tem so me fantje odnesli v kopalnico in me zaklenili vanjo... ko sem se zbudila sem naga ležala na tleh spalnice od petih čisto zmešanih fantih. vstala sem in se prestrašila ko so mi rekli naj se skuliram. hotela sem zbežati, vendar so mi na roke privezali lisice. začela sem jokati, ko me je tisti <3 fant pobožal tam spodaj in me začel lizati Sad tisti dan in še dva sem bila tako. nismo seksali ne skrbet ampak... no sej smo uredili. sam tisti cute fant mi ni več ušečSad

Jst bi že pr WC papirju šla naravnost domov.
Mislm kaj pa so mislil? a si šla na policijo, k men se to bl šliš kt zloraba
če so te golo priklenil v lisice in začel lizat. Nism vedla da so tud taki tipi..
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 29.8.2012 23:44
sara1216 pravi:

kaj to pomen: 'nismo seksali ne skrbet ampak... no sej smo uredili' wtf?? kaj ste pa uredili?? upam, da si se to zmisnla. ne me napadat, ampak jst ti enostavno nevrjamem Rolling Eyes
sara1216 • Od: 19.1.2012 • Prispevkov: 3
Re: resnica/izziv(flaša resnice) 8.9.2012 11:01
prosim vrjemte mi da tega nisem js napisala. nekdo mi je udru v profil. 100 % zgodba ni resnična. tko da ja Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.