plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO

Anamaria22 • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 9
plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 22.3.2012 17:48
zgodil se je na fbju ko sm ga dregnila in on me je potem dodal in ful sva se coolsko razumela pa tko se pogowarjala pozno v noč.povedu mi je da je samski pa tko in mi je to blo ful cool.pol sva se pa še po fonu pogovarjala 1 uro in povedu mi je da so mu všeč horni punce pa to kr sm tud jst bla.potem pa včeri zvečer mi napiše po smsi da je bil z eno zuni pa da sta že dolg mutila in da sta zdej skp.men je on u enmu tednu ful pri srcu ratu pa vse.napisu mi je da sva lohka **** frenda pa tko.dons pa da on nje noče prevarat.zelo sm razločarana z njim ampak vem da ga mam ful rada pa to.POMAGITE MI IN MI SVETUJTE KWA NEJ NAREDIM Embarassed
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 22.3.2012 18:07
mislim da ni pametno se vmešavati med njiju pa če ti je še tako všeč in vse :S pomisli: kako bi bilo tebi, če bi bla z njim pa bi se ena druga uštulila med vaju? :S
rajši počakaj da vidiš kok dovgo bosta skupi.. Smile
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 22.3.2012 18:21
kr FF ....a ma 15 let Wink svasta Very Happy
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 22.3.2012 19:31
lej če se boš zram mešala neboš mela nč od tega.. lah čakaš lah si pa pač druzga poiščeš..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 23.3.2012 14:35
Jst ti ne priporočam, da si FF z njim, ker se boš sam še bl navezala nanga, on pa te bo samo izkorišču. A to hočš? ..če se že greš FF je najbolš, da ne umešavaš čustev ampak samo užitk, kar pa dvomim da ti bo ratal, ker si že zdaj v sedmin nebesih. Smile
Pusti ju, ni vredno. Na koncu boš ti prizadeta.
Linn • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 16
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 23.3.2012 22:00
Najd si boljšega! Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 3.4.2012 11:51
Pusti tega otroka na miru pa si najdi enega, ki bo imel kaj v glavi, ker tole ne more biti več kot na nivoju 14,15 letnika.. To smo mi delali pri 13,14 letih..
njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 3.4.2012 12:00
pust ju namir! pač je zbrav tisto, če jo noče prevarat je saj uredu tip, kar pa očitno ti nisi taka žoka če bi rada eno drugo **** s tem da bi spala z njemnu tipom. A sploh veš kok bi jo to przadeel?? kko bi se ti počutila če bi bla ta žoka, pa bi ena druga to hotla z nemu anrest?! če ma on rajš tebe, oki bo pršu k teb. drgač pa pust na mir! pa nemorš že neki ful ljubit tipa pa nwm kua po 1tednu...
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 22.8.2012 16:57
Tako ti bom povedala: ne poznam niti en par, ki bi se spoznal 14 ali 15 (ali koliko je že star) in za vedno ostal skupaj. Mislim, ne bodi paranoična Laughing saj se ne bosta jutri poročila Wink
ostani kul, ne izgubi stike z njim, mogoče tudi njo spoznaj, skratka delaj se, da te nič ne moti, če sta skupaj. Stavit grem vse svoje nohte, da ne bosta skušaj zdržala več kot nekaj mesecov. Prej ali slej se bo on zatrapal vate, ker bo videl kako kul si in pok...bosta skupaj.
Simpl kot pasulj Very Happy
Sterimar • Od: 7.9.2012 • Prispevkov: 14
Re: plis NUJNO POMAGI KER JE ZLO NUJNO 9.9.2012 18:47
Anamaria22 pravi:
zgodil se je na fbju ko sm ga dregnila in on me je potem dodal in ful sva se coolsko razumela pa tko se pogowarjala pozno v noč.povedu mi je da je samski pa tko in mi je to blo ful cool.pol sva se pa še po fonu pogovarjala 1 uro in povedu mi je da so mu všeč horni punce pa to kr sm tud jst bla.potem pa včeri zvečer mi napiše po smsi da je bil z eno zuni pa da sta že dolg mutila in da sta zdej skp.men je on u enmu tednu ful pri srcu ratu pa vse.napisu mi je da sva lohka **** frenda pa tko.dons pa da on nje noče prevarat.zelo sm razločarana z njim ampak vem da ga mam ful rada pa to.POMAGITE MI IN MI SVETUJTE KWA NEJ NAREDIM Embarassed

Ce zena pa otroc niso ovira tud ena punca ni ovira ce se mata rada bosta ze skupi

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.