Punce pomagajte mi :S:S

Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Punce pomagajte mi :S:S 27.8.2012 10:19
Uglavnem d vam omenm pr kateri stvari smo pa kaj se dogaja. Prejšni problem sem prišel do zaključka oz.ste mi v predrage punce pomagale priti do dna in vam povem d res je tako Smile
d pač morš bit lepo oblečen,da malo dišiš k te dela svežega in da se v njem počutiš lepo
itd..... Jaz sem use naredil kot ste mi rekle oz,opisale preden sem v soboto šel na eno veselico. In tam sem mi je že opazil lepo punco,ki je pa nažalost delala za šankom :S:S
Opazoval sem,če je kakšna osamljena punca,da jo povabim na ples .Potem pa se me dotakne po hrbtu,jaz pač pogledam nazaj kdo je pa vidim njo,ki se mi nasmeji in pomežikne,ki je za njo njem prijatelj,ko jo je povabil na ples. Zdaj pa me zanima kako naj jo povabim ven na pijačo? Res pa da jaz nisem v bližini nje oz.domačem kraju,kjer smo šli na veselico.
Ali se naj pogovarjam z njo prek fb-ja ali kaj??

Punce hvala vam full ste zlate RazzRazz
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Punce pomagajte mi :S:S 27.8.2012 10:42
na fb-ji se najprej mal tko pogovarjej z njoj pa ji reč da ti je ful dougcajt pa ne veš kaj bi delau pa te zanima če bi šla kam z tabo.Če bo rekla ja potem se fajn mejta, če pa ne se pa ne sekiri Smile
Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Punce pomagajte mi :S:S 28.8.2012 9:53
Candycane pravi:
na fb-ji se najprej mal tko pogovarjej z njoj pa ji reč da ti je ful dougcajt pa ne veš kaj bi delau pa te zanima če bi šla kam z tabo.Če bo rekla ja potem se fajn mejta, če pa ne se pa ne sekiri Smile

Hvala ti za nasvet Smile
anon • Od: 28.8.2012 • Prispevkov: 1
Re: Punce pomagajte mi :S:S 28.8.2012 17:45
a si biu na veselici v straži? haha:D
drgač pa ja, pogovarjej se z njo:)
Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Punce pomagajte mi :S:S 30.8.2012 0:42
Jaa. najbolš da jo klikneš Na fb-ju alpa pokličeš po telefonu če maš cifro*

Pol ji pa lepo povej da ti je ušeč in da bi se rad dobiu z njo* pol pa tk veš kk napreej upam da sm ti kaj pomagala

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.