LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!!

MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 16:28
Prek fejsa sm spoznala enga tipa k je najbol možn hud.. klikala sva se pogovarjala po skypu in se tut osebno srečala... poznava se par mescov in ful mi je ušeč. no in on ubistvu sploh nima neki velik frendov ampak večinoma frendice. z eno m_ _ _ _ _ sta kao že nevem kok doug cajta best frenda in ona se je vanga zalubila... on je tut reku da sm js njemu ušeč pa to sam useen mislm da on use ljubezenske pesmi k mu jih pošlem, use linke od slik, use verze razume narobe! pomoje še ni ugotovu da brez njega nemorem živet! ubistvu je dokaj normalna težauca ker so fantje pač ko eni nezemljani. no in m_ _ _ _ _ mi predstavlja ogromno oviro do njega. :c nikoli u življenju nism bla neki ful ljubosumna sam trenutno sm pa tok ljubosumna da če bi to žensko vidla bi jo bla zmožna ubit z golimi rokami samo da se je znebim -.-' xD drgač pa je ona bližje njemu pa skupi hodta na neke tečaje pa to in ljubosumje me ubija! nemorem živet s temu, nemorem se sprjaznt s temu. komi sm prebolela mojga biušga, nism se hotla več zaljubt in zej sm se.. sovražm dejstvfo da se mi mogoče on use bolj oddaljuje ... ta njegova prjatlca je tut ful tko dost **** mislm tko nastaula se, kaže joške pa te fore... fuul mi je na bed ker si ga ona ne zasluž js pa brez njega [url]nemorem živet[/url]. dost žalostna sm, mam ogromne težave s psihičnim stanjem, probala sm se tut rezat, pomagite mi prosm ker nočem da mi ljubezen mojga lajfa uide pred nosom. :c Sad
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 16:42
o božeeee, sam ne se mi rezat, ker ti bo kasnej žou.

nevem kaj ti nej svetujm, ker nisi povedala, če se on zanima oz. je pokazal kakršnokol zanimanje za to 'm'? konc koncou pa če bi res končala z njim, se on ne bo kr nehu z njo družit, ali pač? tko da te bo ta tvoja lubusumnost nekak vedno ovirala..
MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 16:50
nikol nism vidla da bi kazu kšno zanimanje za njo samo non stop sta skupi pa to. sej problem je u tem da nikol nism bla ljubosumna in zej je to pršlo kr naenkrat zato ker sm spregledala kakšna je ona in me dost skrbi. če bi bla kera druga bi blo use kul sam je lih ona!! -.-' drgač pa glede rezanja ko sm mela une težave u družini sm se že pa se mi po dveh letih še vedno pozna in mi je dost žou tko da pomoje nebi še enkrat dala to skoz... sam lah se zgodi :s
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 18:11
hmm.. ni sicer ista zgodba kot pri meni, je pa podobna.

se mi zdi da bi blo fajn da se lepo pogovoriš z njim, mu direktno poveš da ti je dost bolj všeč kot si sam misli, pa reču mu da te skrbi da se bo začel zanimat za to kolegico

samo pač... ne čakaj predolgo in povej direktno kaj te skrbi in kaj čutiš
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 19:50
Auč.....to mora boleti! Tudi jaz sem imela podobno situacijo, le, da sem ga jaz hitro prebolela.
karkoli že.....jaz ti predlagam: da spokaš svojo rit in se premakneš. Wink misliš, da, če boš sedela v kopalnici na tleh in se rezala, da bo ta fant, kar sam od sebe prišel k tebi?? začni razmišljat s trezno glavo, punca! Življenje ni pravljica: tudi, če ti bo košček jaboljka ostal v grlu, se ta fant ne bo prikazal in te poljubil, ter bosta živela srečo do konca.....bla bla bla...... Rolling Eyes
Očitno tista njegova kolegica vidi, da se ti zanimaš zanj, zato se je ona nastavila pred njegovim nosom in začela opletati z vsem, kar ima....moram te razočarati, da so včasih fantje slepi in vidijo samo tisti, kar opleta Confused
Ampak to še ni konec sveta Exclamation
najprej ti bom povedala, česa ne smeš narediti: ne smeš nikoli in nikdar in pod nobenim pogojem začeti pred njim razpravljati o njej (sploh). Ne smeš je kritizirati in obenem se izogibaj temi o 'njej'. Ko bosta vidva skupaj klepetala se nima ona nič za vmešavati v vajin pogovor Exclamation
In očitno so na tebi stvari, ki jih ima ta tip rad, zakaj bi se potem tako zelo ukvarjal s tabo in se dopisoval, če ga ne bi zanimala. Torej se pred njim pokaži v vseh teh najboljših lastnostih Cool bodi kul, bodi smešna, bodi zabavna, bodi lepa, pač...karkoli že ima on rad na tebi, potem ga boš še bolj privlačila.
*Pojdita na sladoled....klepetajta, se zabavajta, pusti, da čas naredi svoje. Če ima tip oči, ušesa in nos, bo kmalu spregledal....
in ne dajej tisti punci kakšnih grdih pogledov: ne pozabi, ona je še vedno njegova najboljša kolegica.... Wink
Gaby07 • Od: 3.4.2012 • Prispevkov: 33
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 21:27
razumem te da te to fejst muči, ampak ženska skuliri se! če je pač zagledan v drugo ga pusti pri miru. Rolling Eyes kaj bi raje videla da je s tabo čeprav bi ljubil drugo? pomisli kako bi šele to bolelo!
moj nasvet v glavnem je da si najdeš kakšnega drugega
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 23.8.2012 22:54
Gaby07: moram reči, da se ne strinjam s tabo Confused
Ni nič osebnega, le, da imam drugačno mnenje. Ok, to ti dam prav glede ljubezni: res je prav, da je nekdo z nekom drugim, le, če ga ta privlači. Ampak nikjer ne piše, da tega tipa njegova kolegica privlači....mislim, tale 'kolegica' sigurno želi zbuditi njegovo pozornost, ampak ji očitno ne uspeva, ker, če bi jo, bi ta tip že 98% bil z njo. Torej? Wink
fallenangel • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 51
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 24.8.2012 0:21
Prepust se. Kar bo bo. Če ti ga spelje, potem vama že ni bilo namenjeno.
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: LJUBOSUMNA NA FANTOVO BEST FRENDICO nujno preber!!!!! 1.9.2012 11:24
aja kr rezala bi se? okej, u tem si pa dokazala da si naivna najstnica. kua ti bo rezanje pomagal pr tem, da boš dobila svojo ljubezen?.. če si hočš zadejat bolečino, potem bejš rajš za uro tečt, pa boš mela bolečino v nogah. NIKAKOR pa ne rezat, ker boš samu **** use skupi. samo dobronamern nasvet, lej zarat mene se pa lah greš useen čis razrezat, če že taku hočeš. sj ni moj lajf, je tvoj, ti ga vodš, upravlaš, in boš tut TI nosila posledice potem. dej rajš bejš prebrat kakšno zgodbo k jo je napisu človk k se je rezu, pa potem razmišli naprej!!! neumnost na višku... noben ni vredn da škodujš svojmu telesu!

kot drugič pa, lej preprosto upraš fanta, če maš kej možnosti pr njemu. tako boš še najboljš vedla ane?.. če pač neboš mela, pust fanta pr mer, ker tut teb neb blo dobr, če bi se een fant skus utiku vate pa neb dau mira.. lah sta pa itaq frenda.. samo usen, mogoče pa kakšen drug fant čaka nate tam uzun, pa se morš sam mal ubrnt ! (;
mal lubusumja je vredu, ker s tem pokažeš, da ti ni mar za človeka, preveč pa je že mal bolano.. lej ta fant je tut človk, ma tut čustva, in če pač ni vate, ni.. (: se morš pa prjaznt s tem.. ni vedno use postlano z rožicam...
lej predlagam da prvo uprašaš za šanse, če jih maš, kul, pejt u napad, če pa nimaš, pa pust človečka namer, in bot sam dobra prjatlca.. mogoče se bo pa skos prjatlstvo tut pr njemu kej prebudilo do tebe... (: pa prosm, ne mi govort da je ljubezn tvojga lajfa, ker sploh neveš kaj to pomen. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.