fantje pa starši

lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
fantje pa starši 30.8.2012 13:29
kako nj staršem dopovem da bi mela 3 leta starejšiga fanta?
sj med ta starima je tut tok razlike sam še usen nevem če bi mi pustila..
a mate kšno idejo?
pliiis Rolling Eyes
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: fantje pa starši 30.8.2012 13:44
kok si pa stara?
In, če bosta starša razumela, da ga imaš rada in tako in če ju prepričaš,da bi ju predstavila in bosta dojela, da je fejst fant ti bosta verjetno pustila.

aja, pa jaz to zdej kr nekaj govorim na blef, ker morš res imeti posebne starše, da bojo na prvo besedo verjeli!
Re: fantje pa starši 30.8.2012 13:52
14 Confused
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: fantje pa starši 30.8.2012 13:57
Torej je on 17..ta še ni tako huda Very Happy kar se mene tiče je vse odvisno od tvojih staršev.
vso srečo s tem Wink
Re: fantje pa starši 30.8.2012 14:01
hvala sam...
res mam zatežene starše tko da..
grozzza!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.