Dolgodlaka čivava

Allie • Od: 16.5.2009 • Prispevkov: 6
Dolgodlaka čivava 19.5.2009 21:25
živjo,

odločila sem se za nakup dolgodlake čivave, imam kar nekaj številk in linkov psarn in ljudi, ki jih prodajajo. Tukaj pa potrebujem pomoč, če kdorkoli pozna ali ima že izkušnje s tem naj mi prosim napiše.
maia333 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 35
.. 20.5.2009 14:47
js tut ravno kopujm dolgodlako čivavo Very Happy
glih pomagat ti ne morem ker sama zaenkrat nimam izkušenj tut iz tem..
me pa zanima če lahko daš naslove kjer jih majo?
ker v teh pasjarnah je ne mislm kupit..pa mi je vseeno če nima
rodovnika...če kdo ve kj..
Re: Dolgodlaka čivava 20.5.2009 20:16
ja js sm našla damjan's diamond psarno in je biu res uredu gospod in se splača pri njemu naročit.sam ma leglo šele jeseni
isto white rose ki ma jeseni leglo ampak ma že vse samičke (to kar bi js mela) v naprej razrverane.
drgač je pa še neka gospa v kopru, ko ji moreš pisno pisat al pa obiskat, kr ko sm jo js klicala 1. ne govori slovensko 2. me je ful nadrla zakaj jo kličem da naj ji raj pišem
no ampak js bom pa psičko verjetno vzela pri zoo ara kr se poznamo pa še dobiš use zraven in čip pa potni list, pa cepleni kužki so pa še na obroke lahko uzameš.
Very Happy Wink Very Happy
maia333 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 35
Re: Dolgodlaka čivava 21.5.2009 16:28
aha..js pa bi verjetno fantka..čeprou mi je ubistvu popolnoma vseen za spol..
za rodovnik pa je menda dobr da ga ma ane..sam js ga nočem..
me pa zanima še neki..al mislte da bi se razumele čivava pa bernarska planšarka xD
ker js jo mam doma..staro že 12let..in iz psi nikol nima problemov da bi lajala al pa kaj..
al bi jo mogoče pč sprejela tko..? ker kdaj pa bosta skupi ane..čeprou bo notr čivava...
če ma ker izkušne naj mi plizz piše..hF*
Re: Dolgodlaka čivava 21.5.2009 16:41
lej pomoje s tem ne bo problema, kr mam js tut doma psa pudla pa mačko, pa ko smo mačko posvojil ni blo nobenga problema pa mislim da glede na starost tvojga psa ne bo problema..
glede rodovnika je pa tak, ja ga ne bom mela, važn je da je čistokrvna, drgač pa nekteri pravjo da je fajn kr kao pol maš neko zagotovilo in to..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.