eetaq bi lahko bil boljši!1 | 2 | >>• maruuska
• Od: 20.8.2010
eetaq bi lahko bil boljši!
20.8.2010 16:05
kar dougo je trajalo, da sm našla kak se pride do nove teme XD
pač mene ful moti, ker je na eetaq-u že vse staro...pač nič ni novega mogoče kaj za poletje sam naprimer hudo branje tam ni nič novega... frenda je poslala zgodbo že nevem kdaj nazaj pa je še niso objavli kar nekaj:) edino kar je novo so teme na forumu to je pa tut vse! kvizov ni nič novih pri rdečici pa tudi ne bi tut jaz kaj pisala sam itak nebodo objavli! še vi napišite kaj mislite... • bojana
• Od: 25.9.2008
Re: eetaq bi lahko bil boljši!
20.8.2010 17:19
maruuska res je... eetaqu ze nekaj casa primanjkuje vetra pod krili, vzrok pa je čisto banalen – finance. Kriza je udarila tudi eetaq.
Morda si opazila, da je na spletnem mestu precej manj oglasov, kot jih je bilo nekoč? Posledica je, da nam v urednistvu primanjkuje sredstev s katerimi bi lahko financirali ljudi za ustvarjanje in objavljanje novih vsebin. In kjer ni denarja zmanjka tudi zanesljivih sodelavcev, ki bi bili pripravljeni ustvarjati in delati za eetaq. Zelo smo hvaležni za vaše zgodbice in prispevke, vendar tistih nekaj, ki tukaj še kaj migamo, smo entuziasti, ki za preživetje delamo še druge stvari in pogosto nam zmanjka časa, energije in volje, da bi redno pometli po forumu, prebrali in objavili vse zanimive zgodbe, ustvarili kaj novega in navdušili naše bralce. Tudi meni je žal, da je tako, a moram potožiti, da je eetaq že nekaj časa v zadnjih vzdihljajih. Trudimo se vztrajati, iščemo nove načine financiranja in si dopovedujemo, da se ne bomo kar tako vdali. Poskusili smo že kar nekaj načinov, iskali sponzorje, vendar razen oglaševanja, ki pa je precej pičlo in zelo nepredvidljivo, nismo našli nekega trajnega partnerja, ki bi pognal eetaq-ovo kolesje. Po eni strani se bojimo vprašati, ampak ker je morda to edini način, da eetaq ostane in postane boljši, bom pogumna: povejte, bi bili pripravljeni plačati za določene vsebine in koliko (recimo za mesečni dostop)? Bi bili pripravljeni donirati za eetaq? Tudi kakšni drugi predlogi so dobrodošli. Tako, zdaj smo razjasnili problematiko. Nadejamo se razumevanja z vaše strani. Lep pozdrav, Bojana • Boris
• Od: 17.4.2010
20.8.2010 18:22
sicr ne vem kok cajta eetaq že obstaja, ampak edin kar lahko rečem: Svaka čast za tak podvig in motivacijo za uzdrževanje tacga velicga projekta.
mesečni dostop? da bi plačali za dostopanje do eetaqa? amm, oprostite, ampak men se ne zdi kej ''mamljivo'', z finančnega stališča se zdi prvlačno, ampak po moje večina nebi plačevala za dostopanje do vsebin. se opravičujem če sm narobe razumu. donacije se mi zdijo zanimivo, kr kdor hoče bi prspevou kašn € za uzdrževanje projekta, uključno z mano, kr zaprtje tega projekta je izredno škoda k je že tok truda vloženga in use. za nakazovanje bi pa lahko uporabl PayPal al pa TRR, kokr hočte =P. mam pa tud predlog al p dva - lahko bi u trgovino dodal kakšn drug artikel za najstnike, ne vem zdj primerov, ampak bi blo zanimivo. pa za finančno podporo sm se spomnu da bi lahko kašne oglase postavl z googlovo AdSense storitvijo, če se ne motim se tud s tem da denar dobit od sponzorjev. Lp P.S.: se opravičujem k tok nakladam, itk ste vi starejši in večji pro-ji za take stvarce, jst sam predlagam =P • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
20.8.2010 19:00
Glede plačevanja se strinjam z Borisom. Večina ne bi plačevala. Tudi jaz ne. Če pa rabite kakšne da bi pomagali sortirat zgodbe in jih objavljat zastonj pa mislim da nas je kar nekaj tukaj ki še hodimo v osnovne in srednje šole in večino časa nimamo kaj drugega početi kot pa viseti na internetu, bi si lahko z nami kaj pomagali? Zelo, zelo bi bilo škoda da bi eetaq prenehal z delovanjem._________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • maruuska
• Od: 20.8.2010
20.8.2010 19:23
oprostite nisem vedla, da je taka kriza in eetaq nesme propasti al kako naj se izrazim! večino časa preživim na tej strani čeprav sem se ravno registrerala poznam stran že kar nekaj časa in mi je zelo pri srcu! se pa strinjam s Fake0riginaL pomagali bi lahko tudi mi mladi večina nas nima nič za početi kot viset na internetu lahko bi vam pomagali(:
• Boris
• Od: 17.4.2010
20.8.2010 19:25
Fake0riginaL pravi:Glede plačevanja se strinjam z Borisom. Večina ne bi plačevala. Tudi jaz ne. Če pa rabite kakšne da bi pomagali sortirat zgodbe in jih objavljat zastonj pa mislim da nas je kar nekaj tukaj ki še hodimo v osnovne in srednje šole in večino časa nimamo kaj drugega početi kot pa viseti na internetu, bi si lahko z nami kaj pomagali? Zelo, zelo bi bilo škoda da bi eetaq prenehal z delovanjem.
tuki se pa strinjam, nekateri smo u srednjih šolah + osnovnih, čez tedn nebi blo kei preveč cajta zarad učenja in usega, ampak ob koncu tedna bi si lahko uzel kašno urco oziroma noč pa bi posortiral zgodbe in objavil, tisti k majo pa kej več izkušenj al pa ''uredniškega okusa oz. žilice'' bi lahko bili pa moderatorji na forumih in nadziral stanje če bi kdo kej tečnaru kokr smo mel manjše tečnosti na forumu pred kratkim, ampak bi se seveda mogu držat pravil k bi jih dobu z ''vrha'' uredništva kako ukrepat ob le-teh dogodkih. sam dodam še pripombo in se hkrat opravičujem če je ''grajasta'', ampak mislm da samo 2 administratorja na forumu ni dovolj glede na to kaj se dogaja usak dan in tko k kašna tečnoba se znajde tuki, in menim da bi pršla prou kašna pomoč. če boste kei nucal pomoči - se priporočam =). Lp • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.8.2010 21:24
ewo kle se strinjam .. sj lahk p mi pomagamo kr neki ns ma wrjetn že weč izkušn z spletnimi stranmi.. jz sm naprimer kr enepar let urejou našo šolsko spletno stran.. enkrat smo clo dbil neko nagrado .. sam zj ni naslednikow p bo propadl use hah.. no naprej: sej je zihr kej folka če ne druzga lahk poberete študente iz kšnih nwm jao.. wem da so pr ns n sql študenti psihologije opravlal neke ankete za neke nwm niti kaj.. no uglavnm ankete.. lahk bi tko kej probal zrihtat.. folk da nm ankete mi ih rešmo uau nben blem eetaq dbi nek prispewk usi smo happy.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • bojana
21.8.2010 12:05
Nikomur od nas seveda ni do tega, da bi eetaq šel v večna lovišča... Se trudimo in še se bomo trudili in našli način, da ga obdržimo.
Seveda pa je za vsak nov podvig potrebno spet nekoga vpreči, pa naj bo to spletna trgovina ali pa vpeljevanje in organizacija novih sodelavcev, ki bi magari bili brezplačno pripravljeni objavljati vsebine. In potem je treba stvari še preizkusiti in se učiti na lastnih napakah. Glede tekstovnih oglasov je tako... Kljub velikemu obisku, ki ga eetaq ima, je zaslužek zanemarljiv. Adsensa še nismo preizkusili, ker Google ne oglašuje na straneh, ki so v slovenskem jeziku. Vedno bolj kaže, da bo edini način za resno delo pogojitev prebiranja nekaterih vsebin s plačilom. Vendar vam zagotavljamo, da to ne bodo zneski, ki bi ogrozili vašo eksistenco, tako kot je ne ogrozi nakup revije, mobilnih vsebin in podobnih zadevščin. Da povzamem... hvala vam za podporo in predloge. Veseli nas, da vam je toliko do tega, da eetaq obstane. Še naprej se bomo trudili prisluhniti in vam ponuditi kaj novega. Našli bomo tudi načine, da vključimo tiste, ki ste pripravljeni kaj napisati ali narediti in boste za to nagrajeni. Btw, ta moj zaključek seveda ne pomeni, da je tema zaključena. Tema je še vedno široko odprta za vsa vaša mnenja in predloge. Lp, Bojana • Insane
• Od: 12.7.2009
21.8.2010 12:36
o bed upam da ne bo propadlo vse skupaj. ker tukaj sem že več kot leto in je zakon... sicer pa se strinjam da bi lahko mi pomagali. sama sem bila moderatorka neke skupine 2 leti. in sem se veliko naučila. tako da če je način kako lahko pomagamo samo povejte..• Eay
• Od: 25.4.2010
21.8.2010 13:04
bi z veseljem pomagala..sam z denarjem ne:)
• Insane
• Od: 12.7.2009
21.8.2010 14:25
Eay pravi:bi z veseljem pomagala..sam z denarjem ne:)
se strinjam s tem.;D • Abby
• Od: 21.5.2010
21.8.2010 15:13
Ja. Pomoje, če boste nardil tko d bo za plačat, bo lih tko propadu. Kr nevem kdo bi sploh plačevau. Sej je res,da je portal, še posebej forum res zakon in posebn, sam tolk pa spet ne d bi bli prpravleni neki plačvat za to. Če bi se že tko zgodil, bi pa predlagala da se folk od tle gor zmen pa nardimo svoj forum. Ampak upam d ne bo treba • bojana
21.8.2010 17:58
Zagotovo bodo te vsebine, na katere ste navajeni, ostale brezplačne. Častna ...
Najbrž pa bomo naredili nekaj novih zadev, ki bodo plačljive, pa še to v smislu zelo simboličnega zneska. Če bi čisto vsak obiskovalec eetaq.si plačal 5 centov na mesec, bi bilo za večino stroškov dovolj. Torej brez skrbi. eetaq bo v vsakem primeru ostal tak, kot je, plačljive vsebine pa bodo zelo poceni (če vas bo kdaj zamikalo). Lahko pa seveda poveste, za kaj pa bi bili pripravljeni plačati! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
21.8.2010 18:04
jz bi tko naredu:
plačat bi mogu, če kdo ne bi hotu se lohk dol spele, če NOBEN ne bi plaču, bi prodal domeno in se še sam speljal hahah xD • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.8.2010 18:58
hah dobr no sam 5 centou s5 ni tok.. kdo si tega nmore prvoščt?.. jz bi še kej dau zravn na mesc.. dokler nbo mt začela sprašvt je use ok.. na jetra mi gre kakršnokol komuniciranje s starci o čemrkol tkoda.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • gossip_girl
• Od: 21.8.2010
22.8.2010 11:01
jst bi te resnične zgodbe al kaj k jih lahk vidjo sm člani,ukinla..mislm, še zmer bi ble, sm kr bi jih lahku vidl tud nečlani sm bi mogl za tu še dodatnu plačat(kakšnih deset centov al pa več...)drgač bi pa lahk probal nardit revijo eetaq(k bi šla po moje ful v prodajo)sm za začetk bi bla mau dražja pol pa če bi šla v promet pa mau cenejš nardite(če je možnu...)bi blu pa ful zakon, če bi lahku administratorji hodil po šolah pa mau razlagal kaj vse je na eetaqu, ker če se ne motm maju u 9. classu spolno vzgojo pa bi vi tm mau predlagal naj mau obiščejo to stran, ker mate vi tle res fuuuul o tem napisanu.
Upam, da sm kej pomagala _________________ you know you love me xoxo gossip girl • TMCFE
• Od: 18.9.2009
22.8.2010 12:36
hej lahko bi bila letna tarifa za eetaq 1€(sicr načeloma nism navajen plačvt... sam če na mest rabte 5c... to res ni problem ampak bi blo zlo dobr narest da bi lahko plaču prek telefona... ker po mojem ns večina ne more samih poslt dnar po internetu (zato bi mogl prost starše) in js tega po mojem nebi naredu... P.S. drgač morm pa pohvalt stran • KristiBisti
• Od: 13.4.2012
• Kraj: Žalec
29.7.2012 15:38
no, vidm, da ste si že kr mal opomogl.mal bol redno objavljate pa mal grafične prenove je tud blo vmes, tk da čestitam.če bo pa še kaka huda kriza, si pa z nami pomagite, s takimi mislim, ki se že mal spoznamo na spletne strani, pa to.kr tk naprej • irish
• Od: 12.2.2012
29.7.2012 17:34
mogoč bi lahk tut svoje prispevke pošiljal v stilu spletne strani WikiHow; [link]
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
29.7.2012 18:17
meni bi bilo zelo všeč,če bi imeli še možnost klepeta,tako skupni chat kot privatni,nekakšno klepetalnico • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
29.7.2012 21:41
Jok3r pravi:jz bi tko naredu:
plačat bi mogu, če kdo ne bi hotu se lohk dol spele, če NOBEN ne bi plaču, bi prodal domeno in se še sam speljal hahah xD A kdo pozna spletno stran vijavaja.com? No , ko sm bla stara kakih 10 let, sem se prjavla, ker je blo ful kul, pounu folka, klepetalnice so ble, pa forumi pa zgodbice pa sami smo lahko delal kvize, objavljal datoteke za šolo (testi pa to, podobn kot dijaski.net), mel so vsake tolk časa celo srečanja, kjer so se dobil in imel kakšen party al pa so bli na bowling al pa na paintball, use... Ampak če si hotu met mal boljš (da si lahk kej objavu al pa kakšen kviz naredu...) si mogu mal plačat (se mi zdi da 15 centov)... Na začetku je blo še, zdej je pa ena revščina, sploh nevem če še obstaja. Mislim, da se z eetaq bi dalo velik narest, tud mi bi lahk kej prispevali (zgodbe, karkoli, kar bi pritegnilo druge ljudi) ... Valda so finance vedn problem, ampak s tem da bi zaračunaval uporabnikom, se mi zdi da ni najboljša rešitev. • bojana
30.7.2012 12:02
Pozdravljeni.
Tokrat bom v odgovor vsem, ki ste se potrudili razmišljati, malo več napisala. Všeč mi je, da ste se angažirali in podali svoje predloge, mnenja... Med vašimi idejami je bilo kar nekaj takih, ki so nam dale misliti in so nas vzpodbudile, da kljub težkim časom zavihamo rokave in eetaq dobi še eno šanso. Zaenkrat vsebine ostajajo neplačljive, kako bo v prihodnosti, žal ne moremo natančno reči. Veliko nam pomeni, da se čutite povezani s stranjo in jo želite pomagati graditi. Mnogi to že počnete z objavljanjem svojih zgodbic v rubriki Hudo branje, ki je zelo obiskana. Pred kratkim smo se odločili za še en korak naprej in ustvarili kanal za objavljanje zanimivih prispevkov iz vseh koncev svetovnega spleta. Poimenovali smo ga kar ee-kanal. Na ee-kanalu ste vsi dobrodošli, da sodelujete z objavljanjem, pregledovanjem, komentiranjem in ocenjevanjem vsebin, ki se vam zdijo zanimive, smešne, žalostne, neverjetne, genialne... Lahko so to videi, članki, vici, verzi, lepe misli, zgodbe, fotke,... karkoli. Vse kar je treba storiti je klikniti na ikono svinčnika nad menijsko vrstico, ki ima pripis O čem razmišljaš? in odpre se okno, ki te vodi do cilja. V razvoj ee-kanala je bilo vloženega kar nekaj časa in sredstev, ob tem pa smo imeli v mislih, da mora njegova uporaba biti čim bolj preprosta in pregledna. A ker je zadeva še v poskusni fazi, se gotovo kje skriva še kakšna napaka ali nerodnost, zato prosimo za razumevanje in vsakogar, ki bi naletel na kakšno nedelovanje ali težavo pri uporabi vabimo, da nam to sporoči na urednistvo@eetaq.si. Seveda so dobrodošla tudi vsa mnenja in vprašanja povezana z delovanjem ee-kanala. Kar pa je najboljše: ee-kanal bo vedno dostopen brezplačno, morda se bo le še širil, množil in rastel, kar je pa eetaq najboljše, kar se mu lahko zgodi. Zato vabljeni k ee-kanaliziranju svojih spletnih najdb!!! • Timo3113
• Od: 22.2.2011
30.7.2012 12:54
zdajle sem se spomnil še nečesa,kar me rahlo moti: ko odprem temo,me vrže na prvo stran,na prvi "post",komentar. Meni bi bilo boljše,če bi te avtomatsko vrnilo na konec teme,na zadnje poste oz. komentarje. Bojana,bi se dalo v zvezi s tem kaj ukrenit?
• bojana
31.7.2012 10:18
Timo zelo verjetno bi se dalo kaj preprogramirati, ampak sem šla pogledat kako so zadeve urejene pri drugih forumih in je isto - ko klikneš na temo prideš na prvo stran. Hvala za predlog, ampak trenutno so mnoge druge prioritete na seznamu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.