Sem mu zares všeč?

metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Sem mu zares všeč? 28.8.2012 23:10
Zdravo!
Pred meseci sem spoznala fanta, ki mi je pri srcu Smile. Živiva zelo blizu namreč. Že ko sem ga prvič vidla mi je bil. Vedno me pozdravi, se nasmehne, me lepo pogleda, kaj vpraša, par besed in je to to. 2x sem ga poprosla nekaj pa je bil takoj pripravlen pomagat Smile. Predvsem se čas ustavi za par sekund ko greva eden mimo drugega, tak občutek ponavadi dobim. Nazadnje sem ga srečala, ko sem šla s kolegico na pijačo. Bil je z 2 kolegoma. Pozdravla sva se, malo mu je blo nerodno. Minutko ali 2 je bil bolj tih, potem je bil kr glasen in je nekaj razlagal kolegom. Nato je en kolega šov on pa se je presedo, da je bil nasproti meni in kaka 2 metra stran v desno Smile. Takrat me je tudi ogovoril in spet vprašal kako sem kaj Smile. Potem sva medve šle in nisem še prišla do vrat sem ga že srečala, kar se mi je zdelo čudno da je tako hitro prišel domov, ker sem pričakovala da bo še tam Smile. In spet se je čas ustavil Smile. Naslednji dan se je zlo rad meno, me vprašal če mi je kaj vroče pa če grem na morje, pa se je razgovoril da on gre s kolegi, pa kam gre pa kdaj...
In tu jaz ne vem, če sem mu všeč ali ne? So to mogoče kaki znaki, ki jih kaže? Ker na pijoče me še ni povabo Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Sem mu zares všeč? 28.8.2012 23:38
Če imaš ušesa, oči in nos in, če je on moški - ja potem si mu 100% všeč! O tem sploh ni dvoma...halo??? kaj pa blebletaš ženska?? Laughing Tip je čisto nor nate, ampak vsaka stvar potrebuje svoj čas...torej, mu ga daj: daj času čas.... Wink mogoče bo potrebovalo nekaj več časa, ker je sramežljiv, ampak se ti nikamor ne mudi! Very Happy
In sem 98, 7% prepričana, da ti je takrat sledil Wink
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Sem mu zares všeč? 28.8.2012 23:42
ti ga povab. Very Happy pač reč če gresta vn, da ti je dougčs, al pa kej. not a big deal really ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.