Ted

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Ted 25.8.2012 19:50
No mene pa zanima,če je šeu že kdo gledat film Ted? Kva se dogaja v tem filmi? Baje je ful neprimeren za otroke in zarad tege bi ga gledala hahaha Very Happy
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: Ted 26.8.2012 19:29
js sem šla gledat ta film v kino in mi je biu zlo ušeč Very Happy

pač na začetku ima en otrok tega plišastega medvedka (on nima prijateljev) in si enkrat zaželi da bi bil ta njegov medvedek(ted) res živ in se mu to uresniči....pol ko je že starejši se pa zaljubi ta fant in dobi punco in pol so ful problemi, ker njegova punca noče imeti zraven medvedka... ko sta bila pa majhna sta si pa obljubila da bosta skos skupi. :p

nevem, mogoče ni primern za otroke takrat ko se poljubljajo..ni pa glih narobe (vsaj meni se tako zdi) da bi to otroc gledali (jaz mislim na tiste ki so stari 10 let..)
Re: Ted 26.8.2012 21:05
aja sam to je Question
men pa je ena frendica rekla da sploh ni za froce ker je ta Ted fuuuuul "poreden" medvedek in da se enkrat da dol z eno blondinko v trgovin,pa govori grde besede...
samosgs • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 83
Re: Ted 26.8.2012 21:28
ej sm ze gledov ted v kino Smile povem da je best film Very Happy

ja hahaha ted je dal dol z eno blondinko in je rs govoru grdee besede.., ampk sej to ni nic posebnega mislim da za to otroki ne bo nic lih hudga Wink useen priporočam d si pejt gledat Smile čau
Re: Ted 27.8.2012 9:41
aja...če je pa tko bom pa še mojo čist tamalo sestrco pelala sabo Smile
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Ted 27.8.2012 9:47
jst sem tut ta film gledala, pa je biu svetovn Very Happy je pa res da se ceu film zadevata, klejeta, sexata in podobno, tak da jst osebno svoje mlajše sestrce nebi pelala to gledat Wink
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Ted 27.8.2012 13:32
ja,jaz sem ga tudi že gledala. takoj ko je prišo v mb,sem šla gledat in meni je jači. in ja,res ni primeren za otroke,ker je dosti spolna vsebine,drog,kletvic in meni se zdi čisto prav,da ga ne grejo gledat mlajši od 18let. Wink
Re: Ted 27.8.2012 14:35
ok. gledat ga bom šla, tamalo bom pa duma pustila Very Happy
krenatam • Od: 27.5.2010 • Prispevkov: 8
Re: Ted 28.8.2012 0:15
js sm ga tudi gledaala in je nooor:)
najcica • Od: 8.1.2012 • Prispevkov: 23
Ted 29.8.2012 11:06
Okej... Toti film ga zrulaa! Včere sem ga gledla s prijatlco v kinu in res... Vreden ogleda! Samo to lahko rečem. Res je da ni primeren za otroke, kaj te vem pomojem pod 10 let, ker je res kr nekaj kletvic not pa kakih takih vsebin. Drugač pa ga res priporočam vsem ki si ga še niste ogledli!! Am... Kaj ve samo kdo kako stran npr. tak ko partis al pa mojblink za filme dol vlečt in bi že TED biu gor? Pa bi mel slov. podnapise po možnosti. Kr na partisu ga še ni.Oz. ma samo hrvaške podnapise Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.