KAJ naj naredim? :$

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
KAJ naj naredim? :$ 25.8.2012 14:07
mam problem gede enga tipa in mene, pa nevem ka naj naredim, mu povem kok mi je al ne, kr me je strah da bom pol na mene začeu drgač gledat in se bo use spremenil...

kok je to možno da ti je tip en cajt ušeč ampak nč neki sam tist luštn pač pol ga 7 mescou skor da nč nevidiš in ga pol spet vidiš pa ti najprej ni nč tak pol gre pa sam globje in globje in že prau rabiš usak dan da ga vidiš pa uživaš usako minuto ko je nekje zravn tebe al pa usaj u isti družbi, pa čeprau veš ( nisi ziher pač al ja al ne) da nimaš šans pa čeprau si misliš da je papak pa debil pa tak pač otročji pa tak na nek način čudno posebn, pa čeprav ti negov brat o njem razlaga eno uro kak je pa kak ni pa slabe stvari pa tut dobre pa čeprav bol slabe pa ti reče da to res ni za tebe tip kr se preveč navežeš pa da si zaslužiš bolšega ko te bo res meu rad...ti pa še vedn u glavi na njega študiraš skos, kok se ma , ka dela, je zdej veseu, se ma fajn bla bla bla....zaka je use too?

HVALA že u naprej Smile
barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
Re: KAJ naj naredim? :$ 25.8.2012 14:58
Njegov brt ti je razlagu o njegovih slabih lastnostih? pa da ni dost dobr zate? am ja mugoče da je šou on pač teg mudela k ti je pa ušeč uprašat in je reku da nebi meu nč s tabo in zto guvuri da ga nisivredna, se prau da bi ga pozabla...sei nwm možno je udvisn tud kkšn udnost mata med sabo predusm pa kakšn udnos maš ti s tem tipom, predvidewam da se wlik družta a ti daje kšne znake al pa kei te km gleda u rt recmo al pa skooos v uči nwm karkol da bi ti to loh upazla. a pred tabo peca druge al guvuri o drugih al te kei šlate, se rd mal poheca s tabo itd. na use to glej,seveda pa sploh nwm kok sta stara.
možno pa da je njegov bratc lubusumn,ampak je mal možnosti Razz da bi brt bratu to naredu. drgač pa HF ! :*
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: KAJ naj naredim? :$ 25.8.2012 16:54
buba6 pravi:
....zaka je use too?

ker si zaljubljena.

(mogoče si pa njegovmu bratu ušeč, pa ga hoče u slabo luč spraut pred tabo)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.