samozavest

alvininvevericki • Od: 26.5.2011 • Prispevkov: 38
samozavest 30.8.2012 17:43
js mam ful probleme s samozavestjo. ubistvu je glede izgleda, predvsem frizure. k mam skos lase spete (zdej ko smo doma nimam) in mi je zej bedno it v šolo s spuščnenimi, k čist drgačna zgledam. pa še doma mi rečejo ''jooo kaka pa si'' če kej na videzu spremenim..
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: samozavest 30.8.2012 19:37
fak. js sm bla učasih ista.. dokler nism dobila fanta, k mi (god bless him) še prevečkrat pove kok sm lepa, sm bla čist nesamozavestna. sam js pač vem zakaj. js mam pač tri sestre pa enga brata, pa še najmlajša sm. in če ns je 7 u familiji, si loh predstaulaš, da je usakmu usaj neki vedno grdo, čudn itd.. in sčasoma nism nč več upala spremenit. sam hotla sm se usm prlagodit.. pol sm pa kr naenkrat, k sm mela dost usga, usakmu vedno rekla, da če majo kej prot men, to loh zadržijo zase, in sm pač delala kar sm js hotla.
tko da moj predlog je, da sam enkrat neki spremen na seb, tut če so to sam lasje, k bojo zdej spuščeni. k boš eno stvar nardila, boš že takoj bol samozavestna. vedno k si boš kej želela spremenit, to nared. če je teb ušeč, je teb ušeč. samo tko si ti lahko ti.. (: good luck!
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: samozavest 30.8.2012 23:33
ufff še preveč mi je znano. js se stalno obremenjujem sama s sabo pa videzom. vem,da ni prou, sam učasih se prou uprašam, a me bo družba sprejela, tako kot sm (pa ni zdej nevem kej tazga na men, da bi blo za ''opazt''). čist preveč se obremenjujm pa dramatiziram okrog tega, sam se ne morm znebit tega občutka. poznam pa neko čudno foro, ka sm jo enkrat prebrala v cosmopolitanu (pa mogoč se bo mal čudn slišal hh): samozavest nej bi zvišval, če se kdaj tko lepo oblečš v kkšno mal bl sexi perilo, oblekco..in se samo gledaš in afnaš pred špeglom. kt da bi se nekak probala vzljubt osebo, ka jo maš v ogledalu..vem,da se čudn sliš, sam dejansko pomaga Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: samozavest 31.8.2012 0:40
se opravičujem za OT sam obstaja že ziher 5 tem z identičnim naslovom al pa malo drugačnim
Re: samozavest 31.8.2012 10:24
men osebno je še vedno bolš to, kukr pa tiste teme k majo naslou: help, pomoč, ... kle usaj že takoj veš za kaj se gre če hočš pomagat. ne pa da odpreš 100 tem s tistimi naslovi.
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: samozavest 31.8.2012 11:23
Pri men je ravn obratn. V šoli imam skos spuščene lase. Ko pa sem doma pa si jih spnem v čop ker se tako boljš počutim. Mislim da bi mogu vsak v šoli nost tako frizuro kot jo nosi doma, vsi bi blči bl sproščeni in samozavestni.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: samozavest 31.8.2012 11:58
[link]

[link]

[link]

tu maš recimo 3 pa se jih še ziher vsaj enkrat tolko najde +vse tiste z naslovi help me. nevem meni je debilno 10tem z istim vprašanjem... pa dobro samo povedla sem, uživajte Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.