help• hanaHANA
• Od: 12.6.2011
help
26.8.2012 1:24
js mam en ogromen problem.zadnič sm bla s prijatli u parku in smo ga pili • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
Re: help
26.8.2012 2:03
k veš da si noseča, al pač sm tko misleš? drač pa to se morš sama odločt. splav jepr tvojih letnih najbol primern, samo res pa je, da ubiješ živo bitje. razen če rodiš, pa ga daš kakšni družini, ko ne more met otroka (u tem primeru se pripravi na zgrožene poglede, tako kt u filmu Juno)
drugič pa pamet u roke, pa mau prej razmišlat u posledicah. sej vem da si bla pijana, sam ne verjamm da si bla tok, da nebi zmogla rečt ne. samo prijazen predlog. : ) • hanaHANA
• Od: 12.6.2011
26.8.2012 2:11
pač ginekologinji sm šla da je 100% potrdila da sm noseča pa odsvetovala mi je splau sam če bom pa mela otroka mi gre pa celo leto u šoli še ogromno posledic • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
26.8.2012 9:09
jst ti svetujem da nardiš splau.. pa čim hitrej. pa sej men se zdi da starši ne rabjo vedt, če si že 16 stara
• barbi3131
• Od: 3.10.2011
27.8.2012 11:43
Ammmm zakumpliceran in zaje* ampak to je tooook pumembna udlučitu k upliwa nate in na otroka...nemorš se odločat na podlagi mnenj na forumu ...
drgač pa lei nikol nism bla za splav, ubijš nemočno bitje! nespoznam se lih in praujo da dojenčk še ni ni čist to in da je samo zarodk alneki (znanstveniki), loh bi sicer mal prej odreagirala čeprou si bla u šoku šla u lekarno in kupla uno tabletko za en dan po tem. Drgač pa premisl, se udloč kukr ti mislš da bo naibolš zate pa tud za otroka! poišč pomoč kšnga anonimnga društva in jih poklič pa se pogovor pretehti use možnost!!! glede mtke ti pa tko rečm, tvoja mami je zaupi ji nwm kašn odnost mata že od prej. če ji puweš bo zlo šokirana po mojem mnenju in si bo spremenila mau mnenje o teb...ampak mami je mami more te razumet in pomagat... Kai pa tip, te ma sploh rd, al že we mu namerawaš puvedat,si mu že? glede na to da je oče loh tud on kei udloča,čeprou ga nbo on rudiu in bo teb vlik bl bed k njemu ma pravico usai vedt in povedat svoje mnenje! Upam da se boš odločla kt je prou in naibolš! Lp • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
27.8.2012 12:57
js še useen mislm da je bolš narest splau. iz mojga vidika. isto sm stara 16 in vem, da če bi zdele mogla met otroka, bi se mi mau uniču lajf, čeprou si u prihodnosti ne predstaulam sebe brez otroka sploh in si to zlo želim. mislm a to ni primerna starost za to. mislm pa tut da to ni nek umor.. vem da se to enim ne zdi človeško, sam useen. ne rečm da nardiš splau k si že u nevem kerem mescu. če je pa situacija taka, je pa to res še komi kej.
je pa res da ni smiselno delat po komentarjih iz foruma. če si ti tega otroka želiš met, ga valda mej. (: • barbi3131
27.8.2012 13:57
evica5 no če si ga želi jo podpiram definitivno, o drugih možnostih pa nai razmisle resno,ker bo odlučitu fuuuuul uplivala nanjo, tud u prihodnosti.
hm splav je neka možnost k bi NJEJ vrjetn (nvm) naibl pasala al kuko nai se izazm. če je tko enostavno nerazumm zakaj je čakala lpo nasledn dan greš u lekarno in za usak primer uzamš uno tabletko! sploh pa bi že prei mogla mau več mislt ane zdej k je pa frka pa splau nvm me to ni kul. da ne bo kdo reku da jo tle u kei prepričujm mi je čist usen kaj bo nardila in kko se bo udlučila ampak men se utrok že zdej smil! mislm dabi mogla it, se z nekom udraslim RESNO pogovort in sam tko bo vedla če se je res prou udločla glede na okoliščine. Tud skrivanje tega pred mami se mi zdi mejčkn otročje... no sej je nepuzna in nepuznam odnosa in vse ampak večina folka bi dala vse na svetu za otroka če ga nemore met, zakaj ga nebi dala družini k bi lpo skrbela zanga, usak utrok je dar! nesmemo se delat norca iz življenja! mogoče bo pa nekoč hotla met utroka pa ga nebo mogla met al pa njen partner... wrjamem da je 16 letnci težko z otrokom ampak lei prei bi misla! žrtvujš eno leto da otroka, lahko se šolaš doma lahko celo da te bo družina podprla in ti nudla oporo in use kar rabš, mislm sei konc koncev zato pa je družina! ane? Premisl resno premisl ker bo ta udlučitu nate uplivala ceu lajf, tud na otroka konc koncev. pogovor se z nekom resno. nekom z izkušnjami podobnimi prečekeri mau na netu nared neki, neki kar ti bo olajšal udlučitu! premisl sam to ti rečm pol se pa udloč, ker če bo prepozn bo prepozn in neboš mogla nč spremeni/popraut! • pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
27.8.2012 14:02
Po mojem mnenju je najboljše naredt splav , stara si 16 ,zihr nočeš še tko hitro postat mama al pač?
lajf si boš uničla ,adijo partiji pa tko dalje ,otrok je obveznost! da bi ga pa dala kakšni drugi družini to pa je spet hudo a ne ,k boš pol mela čez ene 10 let še enega otroka ne bo pol pravično da si onega dala k drugi familji totega pa obdržaala... ni umor ,splav! pr 2 mescih je še to taka maala pikica ,da še ni povsem razvita ,tko da še to ni neko ''živo'' bitje , čeprau neki čist čist čist mejhnga je ... rajši naredi splav in si NE uniči življenja !!! • barbi3131
27.8.2012 14:17
Splav ni tok lahka udločitu! Ampak ja lei na nek način maš prou...morm priznt najlaži zanjo kai čš. ampak ja je živo bitje Nazadnje urejal/a barbi3131 27.8.2012 14:20; skupaj popravljeno 1 krat • pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
27.8.2012 14:19
[link]
glej tale zgodbica upam ,da ti bo vlk pomagala ,kot opisuje ,njene vrstnice na partijih oz. veni ona pa doma z otrokom ,ampak šolo je mogla za neki časa tud pustit ,ker jo je otrok potreboval 24 ur na dan ,ni tako na izi.... ampak čz čas ji je uspelo narediti šolo ,amapk baje ni blo laahko ,kar seveda NI ... upam ,da sm ti kej pomagala ,PA SAMA SE ODLOČI ! • keep out
• Od: 7.8.2011
27.8.2012 21:22
ioo,,, moja biuša sošolka je zanosila pr17ih letih, in vem da se je fuul sekirala, ampk se je odločila da bo pač rodila. tisto leto je morala pustit šolo, a njo to ni vrglo iz tira.. in fuul je vesela da se je tko odločla, sam pr njej je edin to problem da nima resnga moža, k se je takoj po rojstvu poročila... in res ni ji žou ampk u tipu je problem :/ tko da po svoji pameti se odloč... pa sporoč odločitev!!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.