MENSTRUACIJA NA MORJU. HELP????1 | 2 | >>• KaTTiexD
• Od: 4.7.2010
MENSTRUACIJA NA MORJU. HELP????
6.7.2010 13:54
heeeej jz mam 1 težavo. zj grem na morje. in me je strah da bom lih na morju menstro mela :S in zj me zanima če je res, da če ful velik vode piješ pa da če se velik gibleš, da bo menstra hitrej minila??? če no to, kuko pa bi čimprej? hwaLa za odgovore • enapač
• Od: 5.7.2010
Re: MENSTRUACIJA NA MORJU. HELP????
6.7.2010 13:57
haaaj kaatie <3 : )
zelo pomaga če piješ rdeče vino, menstruacija hitrej mine ; • KaTTiexD
6.7.2010 14:01
maaanci pravi:haaaj kaatie <3 : )
zelo pomaga če piješ rdeče vino, menstruacija hitrej mine ; to sm tut viidla, pa nemaram(sejveš) tisrečkicaena hh. hwala drgač • enapač
• Od: 5.7.2010
6.7.2010 14:03
hahaha. mja sjj : ) to bi blo dobr za tvojga brata če bi jo meu.. sj veš kwa.. haha. in pr nemuu bi to kooj zginla • KaTTiexD
6.7.2010 14:06
maaanci pravi:hahaha. mja sjj : ) to bi blo dobr za tvojga brata če bi jo meu.. sj veš kwa.. haha. in pr nemuu bi to kooj zginla
hahahhaa xD tis tut nooo! xD • mjaw
• Od: 17.1.2010
6.7.2010 16:54
wttf..ka za faking zakaj kompircate..če dobš menstro pol pa tampon p to je to .
• katja67
• Od: 7.5.2010
7.7.2010 9:05
ja js bom tut mela na morju menstruacijo sam pa nočm uporabit tampona!!! • Eay
• Od: 25.4.2010
7.7.2010 13:24
maaanci pravi:haaaj kaatie <3 : )
zelo pomaga če piješ rdeče vino, menstruacija hitrej mine ; a to je res?al je blo za hec mišljeno?? • katja67
• Od: 7.5.2010
10.7.2010 19:51
ja to mene tut zanima a pol če piješ maš prej konc npr, če dobiš pa piješ velik pol maš lahk sam tri dni naprimer ?
Kok pa lahk tega vina spiješ na dan ? • jeeny
• Od: 13.12.2009
18.7.2010 16:17
katja67 pravi:ja to mene tut zanima a pol če piješ maš prej konc npr, če dobiš pa piješ velik pol maš lahk sam tri dni naprimer ?
Kok pa lahk tega vina spiješ na dan ? haloo? to vseskup še bol pospeši pa bol močna je! raje ne z rdečim vinom! ;S[/i] • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
18.7.2010 16:31
KaTTiexD pravi:heeeej
jz mam 1 težavo. zj grem na morje. in me je strah da bom lih na morju menstro mela :S in zj me zanima če je res, da če ful velik vode piješ pa da če se velik gibleš, da bo menstra hitrej minila??? če no to, kuko pa bi čimprej? hwaLa za odgovore za naprej pa če nimste nevem kowk močne menstre vam pomaga to da si date ene kopalke pol tist vloek k se ga kupi u dm in je pač večnamenski in je nek porisan in se ga pere... in si ga date na navadne kopalke pol si pa kupte pač enkse kopalne hlače in jih oblečete čez te kopaalke ... men je tu ena 2 dni pomagal pol je pa nism več mela sory k sm tak čudn npisla ... • MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
18.7.2010 17:53
Jz bom tut to mela.. Pa mtka klicala njeno ses3čno k je ginekologinja. Pa jo prašala kko bi se to prestaulu! Pa je ona rekla d zame [13 let] kontracepcijske še ne bi ble kul; sam da se u lekarni dobijo ene tablete prou za to prestavt. Pa začneš 3 dni prej jemat, pa po maš kasnej.^^
• Ursxx
• Od: 6.12.2009
18.7.2010 18:34
MaŁaa* pravi:Jz bom tut to mela.. Pa mtka klicala njeno ses3čno k je ginekologinja. Pa jo prašala kko bi se to prestaulu! Pa je ona rekla d zame [13 let] kontracepcijske še ne bi ble kul; sam da se u lekarni dobijo ene tablete prou za to prestavt. Pa začneš 3 dni prej jemat, pa po maš kasnej.^^
Ja jst sm tut hotla to napisat ;D Jst bom mogoče mela tut ravno za na morje in mami in smo si tablete kupile sam fora je da mam menstro ful neredno. In ponavadi se pojavi na 21dni (pač pogledaš začetek prejšne do začetka zdejšne in pač vidš kolk je dni) in zdej enkrat je blo komi 19 dni in nevem kako bom jemala tablete če mam to tok neredno :/ pa baje je treba mal potrpet zarad teg tablet sam rajš potrpim k se pa ne kopam ;D • koxica22
• Od: 30.7.2010
5.8.2010 21:26
js jo mam zdei pa jutr gremo na morje sam jo bom itak mela sam še ene 2 dni pol je pa konc (:
am js mam tut dost neredno, jesen se mi je nardil d je 2 mesca nism mela sam si nism nubenmu upala povedat k me je blo sram xD. No, ubistvu niti nevem točn na kok cajta jo dubim k ne pišem koledarčka (pozabljivka ena pa raj ne pišem xd) hf • princessme
• Od: 27.1.2010
5.8.2010 21:46
hm. js sm mela 1x menstro na morju..pa sm si tampon daala..sam me je ful peklo..kr morje je slano xS sei malo potrpiš.če se full rada kopaš..ni tak velik probem..in ne se bat dat tampona notr..sam potisneš in gre..sei se bote navadle..k jst tampone tud drgač nosim..tko daa..• annieluxurious
• Od: 5.8.2010
6.8.2010 11:54
do morja , si v bani , če jo maš , nared kopel in se notr namaki • zasanjana
• Od: 14.8.2012
Menstruacija
14.8.2012 17:16
do morja , si v bani , če jo maš , nared kopel in se notr namaki pomaga , menstra ti bo zamudila in lahko se boš kopala ... uživi na morju
A pa to res pomaga? Ker grem v petek na morje in nevem, kako nj se znebim menstruacije, ker po izračuno jo ravno tisti dan dobim! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
14.8.2012 19:16
sam res zakaj ne uporablate tamponou (: sej ne čutš da ga maš.
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
15.8.2012 11:29
evica5 pravi:sam res zakaj ne uporablate tamponou (: sej ne čutš da ga maš.
Sama osebno res redko uporabljam tampone in na morju si tud ne želim met menstre, ker mi pač ni prijetn, niti s tamponom. Stalno mislt na to in vedno k pridš z vode, ga zamenjat, kar na nekaterih plažah sploh nimaš možnosti. + Zakaj še ne na morju? Nekatere punce so tud ful tečne med menstro, tud sama sm ful muhasta in to mi na morju nebi lih ugajal. Zame je tud edn od razlogov, da med menstro ne sexam, in da na morju nebi,sploh če sem namorju s fantom, ja ne to pa pač ne. • evica5
15.8.2012 19:58
če se ti gre zarad razpoloženja, pol pač prestau ane. sam zarad menjanja pa nevem. js si ga niti slučajno ne zamenam usakič k iz vode pridm. sej ne gre nč not. daš si največjiga not, pa drži par ur. od vode se ne napije.
drgač pa na te hormonske šoke se usak drgač odziva. js uporablam kontracepciske in sm si jo prestaula. in če si predstaulaš... prestaula sm jo zato, da jo tist en tedn ne bi mela, pol sm jo pa nasledn tedn, oziroma še mau na morju dobila, in mi je trajala do nasledne menstre. zdej k vidm kako loh je, ti kr rečm, da ni nujno da tut tist enkrat ni šok... ampak as you wish.. (: • Neimenovano
15.8.2012 22:19
Ja glede šokov maš prav, obstajajo tud take težave, ne rečm, sam govorim bolj na splošno. Ampak nevem jst sm tak tip punce, da hočm bit totalno sproščena in z menstro to sigurno nism, kot sm tud rekla sm ful muhasta. Vsaka punca drugače sprejema. Po mojem mnenju veliki tamponi tud niso za punce, ki nimajo močne menstre, tud to lahko preveč izuši nožnico.. Ma uglavnm preveč je teh stvari. • evica5
16.8.2012 11:37
ne sej pravm. če ti je zarad razpoloženja, pol okej. js se nč ne spremenim.. in če uporablam tampone mi je tko, kukr da nimam menstre tko da mi je useen pol če jo na morju mam al ne.. (:
• Neimenovano
16.8.2012 15:47
evica5 pravi:ne sej pravm. če ti je zarad razpoloženja, pol okej. js se nč ne spremenim.. in če uporablam tampone mi je tko, kukr da nimam menstre tko da mi je useen pol če jo na morju mam al ne.. (:
Lucky you, I guess. • oblaceek
• Od: 27.3.2012
18.8.2012 11:21
jaz imam še pa eno vprašanje. kako si vi lajšate krče ki jih imate med menstro? ker mene prva 2 do 3 dni res zelo boli trebuh in ne vem kaj nej še nardim razen termofoja in počitka..
in a vas tudi trebuh zlo boli ko jo imate? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.