A še koga zaradi rasti kosti bolijo?

BlondiePrinces • Od: 3.7.2009 • Prispevkov: 45
A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 16.7.2009 22:03
mene pa neki zanima pa upam da je oki če uprašam!a tut vs kej bolijo kosati ker rastete?mene kolena bolijo(FUL) pa medenica me ful boli!!! zanima me če ma še kdo podobne težave XD Razz
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 17.7.2009 1:05
Mene nea. Mela sem pa eno sošolko, ko je v enem obdobju ful rastla, pa so jo tudi kosti bolele. Pa je mogla hodit k zdravniki da je neke tablete dobla.
Nevem no, pomoje če te fejst boli idi k zdravniku, da ti da vsaj neke tablete proti bolečinam. =S
SummerBreeze • Od: 18.4.2009 • Prispevkov: 3
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 17.7.2009 15:43
BlondiePrinces pravi:
mene pa neki zanima pa upam da je oki če uprašam!a tut vs kej bolijo kosati ker rastete?mene kolena bolijo(FUL) pa medenica me ful boli!!! zanima me če ma še kdo podobne težave XD Razz

ja mene na momente ful bolijo kolena pa hrbtenica, sploh zato kr sm zlo velika pa, če dle časa stojim me sploh začne ful bolet. dobr je, če se čimveč gibamo, priporočajo nam tud velik plavanja, zaard hrbtenice. če te bo pa res zlo bolel pa bi blo mnde najbolš da greš k zdravniku. kolk si pa visoka?
BlondiePrinces • Od: 3.7.2009 • Prispevkov: 45
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 17.7.2009 15:54
SummerBreeze pravi:
BlondiePrinces pravi:

ja mene na momente ful bolijo kolena pa hrbtenica, sploh zato kr sm zlo velika pa, če dle časa stojim me sploh začne ful bolet. dobr je, če se čimveč gibamo, priporočajo nam tud velik plavanja, zaard hrbtenice. če te bo pa res zlo bolel pa bi blo mnde najbolš da greš k zdravniku. kolk si pa visoka?

160 cm
ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 18.7.2009 11:20
ja mene boly hrbtenica..k mam neki tut uno bolezn k maš skrivljeno hrbtenico in zj sam še čakajo kdaj me bojo na operacijo poslal Sad Crying or Very sad in usakič k kj rastem me hrbtenica najweeeč buly.. Sad
xxellaxx • Od: 26.12.2008 • Prispevkov: 36
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 18.7.2009 19:24
Kolena me na cajte FUL -.-''
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 18.7.2009 20:17
Mene so pri enih 13 ali tam nekje.. 12 mejbi..
dugi • Od: 15.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 19.7.2009 12:34
men tud ja.. star sm 15 komai pa me sam kolena matrajo.. sm pa velik tud 192 Very Happy
in sem si najdo hobij odbojko pa še prednost mam ko se lahk dauč odženem Razz

a igra kdo v kkšnem klubu ? Razz
frida • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 19.7.2009 13:14
BlondiePrinces pravi:

ko sem jaz bila stara 16 sem tak rasla, da so me še vse ušesa bolela...
in je nehalo...
frida • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 19.7.2009 13:15
ubožica,res Shocked
mar4 • Od: 16.7.2009 • Prispevkov: 9
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 19.7.2009 20:06
ja mene ful bolijo gležnji Confused
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 19.7.2009 20:18
ancx4you pravi:
ja mene boly hrbtenica..k mam neki tut uno bolezn k maš skrivljeno hrbtenico in zj sam še čakajo kdaj me bojo na operacijo poslal Sad Crying or Very sad in usakič k kj rastem me hrbtenica najweeeč buly.. Sad

hei...tudi jaz imam probleme s hrbtenico in zato hodim v valdoltro in nosim steznik ampak popravla pa se mi ne in zato mi je zdravnik rekal da bom mogoče mogla no operacijo it Crying or Very sad
a ti tud hodiš tja al nosiš steznik?
karmyca99 • Od: 10.5.2009 • Prispevkov: 37
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 20.7.2009 9:45
BlondiePrinces pravi:

ja mene tut kolena bolijo pa smo šli u bolnco zrt tega pa so zdravniiki rekl da je zard hitre rasti in to me boli skor usak 3 tedn prbližn
čaw Razz
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 20.7.2009 11:04
mar4 pravi:
ancx4you pravi:

hei...tudi jaz imam probleme s hrbtenico in zato hodim v valdoltro in nosim steznik ampak popravla pa se mi ne in zato mi je zdravnik rekal da bom mogoče mogla no operacijo it Crying or Very sad
a ti tud hodiš tja al nosiš steznik?

em ne js hodm u lublano..p je reku d mam že tok skrivleno da ni več za steznik tko da ga nimam...zj sam čakajo d pride do tok stopin da me lahko pošlejo na operacijo! Crying or Very sad
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 20.7.2009 13:17
em ne js hodm u lublano..p je reku d mam že tok skrivleno da ni več za steznik tko da ga nimam...zj sam čakajo d pride do tok stopin da me lahko pošlejo na operacijo! Crying or Very sad[/quote]

ja saj to z operacijo je res sranje...torej čakaš da ti pride preko 40 stopinj Confused
men je zdaj tam okol 40 zadnjič izmeril zdravnik v valdoltri ampak je rekeu da je pri tem merjenju 3 do 4 stopinj odstopanja...tako da bom novembra tudi jaz izvedela ali moram na operacijo it saj je rekel, da se mi rast zaključuje.
in koliko si ti stara?
lp
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 20.7.2009 13:19
mar4 pravi:
em ne js hodm u lublano..p je reku d mam že tok skrivleno da ni več za steznik tko da ga nimam...zj sam čakajo d pride do tok stopin da me lahko pošlejo na operacijo! Crying or Very sad

ja saj to z operacijo je res sranje...torej čakaš da ti pride preko 40 stopinj Confused
men je zdaj tam okol 40 zadnjič izmeril zdravnik v valdoltri ampak je rekeu da je pri tem merjenju 3 do 4 stopinj odstopanja...tako da bom novembra tudi jaz izvedela ali moram na operacijo it saj je rekel, da se mi rast zaključuje.
in koliko si ti stara?
lp[/quote]
em js sm mela nazadnje 36 stopinj... mam pa septembra spet pregled...mej kr mal strah it..
stara sm p 16.
ti?

Lp
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 21.7.2009 11:11
ancx4you pravi:
mar4 pravi:

in koliko si ti stara?
lp

em js sm mela nazadnje 36 stopinj... mam pa septembra spet pregled...mej kr mal strah it..
stara sm p 16.
ti?

Lp[/quote]

jas sem stara 15 let pa zdaj bo 4 leta odkar imam steznik...tudi mene je strah če bom mogla na operacijo ampak je zdravnik rekel da če ne bom imela preko 40 stopinj da ne bo operacije.....pa boli te hrbtenice? ali delaš kakšne vaje?
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 21.7.2009 12:07
mar4 pravi:
ancx4you pravi:
mar4 pravi:

in koliko si ti stara?
lp

stara sm p 16.
ti?

Lp

jas sem stara 15 let pa zdaj bo 4 leta odkar imam steznik...tudi mene je strah če bom mogla na operacijo ampak je zdravnik rekel da če ne bom imela preko 40 stopinj da ne bo operacije.....pa boli te hrbtenice? ali delaš kakšne vaje?[/quote]

ja me boly učash ful...ponoč me tut wečkrat al p če tko čudn bl sedim oz. ležim me začne bulet d učash skor jokat začnem ej. Sad em pa ne reku mi je d tut waje ne pomagagjo weč d nj se sam normaln giblem.. a tebe kj buly pa a delaš waje?
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 21.7.2009 17:40
no js sm pa mela pol leta obdobje k so me res dobesedno vse kosti bolele in se nism mogla normalno premikat.vlačli so me po vsh možnih bolncah in slikanjih pa niso nč odkrili....naj bi bla zarat rasti čeprou sm že nehala rastt sam uglaunm da je zdei uredi.mam pa tut js probleme s hrbtanico in bom mort tut steznik nosila Sad
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 21.7.2009 17:48
kolena -.-''
Re: A še koga zaradi rasti kosti bolijo? 23.7.2009 11:00
jas sem stara 15 let pa zdaj bo 4 leta odkar imam steznik...tudi mene je strah če bom mogla na operacijo ampak je zdravnik rekel da če ne bom imela preko 40 stopinj da ne bo operacije.....pa boli te hrbtenice? ali delaš kakšne vaje?[/quote]

ja me boly učash ful...ponoč me tut wečkrat al p če tko čudn bl sedim oz. ležim me začne bulet d učash skor jokat začnem ej. Sad em pa ne reku mi je d tut waje ne pomagagjo weč d nj se sam normaln giblem.. a tebe kj buly pa a delaš waje?[/quote]

ne mene zaenkrat še nič ne boli...ja vaje pa mam neke, ki sem jih dobila v valdoltri ampak jih ne delan redeno... Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.