Kje je moj smisel življenja?• aloneAThome
• Od: 29.5.2009
Kje je moj smisel življenja?
30.5.2009 0:07
torej.
zadnje čase iščem smisel. življenja večinoma. smisel zakaj bi sploh še zjutraj vstajala in smisel zakaj bi sploh še hodila v šolo. smisel zakaj bi dihala. :s stvar je taka da zaljubljena. ne zaljubljena ni prava beseda, jaz ga ljubim.že 2 leti. in ne govorite mi da sem še premlada da bi sploh vedela kaj to pomeni ker vem. in vem tudi da nikoli nebo moj. ker sem sramežljiva in ker ima punco in ker je starejši od mene in ker je popularen in ker je nasploh čudovit. in ne samo v mojih očeh. vsi ga imajo za nekakšnega idola.tudi jaz. in mogoče če bi si upala pristopiti do njega, ampak nemorem. nemorem dovoliti da me bodo spet poteptali ko sem se ravno za silo pobrala. in ne govorite mi da veste kako se počutim ker ne. ne veste keko se počuti punca s 100 kilogrami ki se že use življenje trudi da bi jo imel kdo rad. ne on ampak vsaj KDO. pa ga ni. in jaz si spet nadenem tisti prisiljen nasmešek in živim. živim ker imam še vedno malce upanja da se mi mogoče kdaj nasmihne sreča in najdem nekoga ki me bo imel rad. pa čeprav je to le kakšna prijateljica ki me razume. in ne ON... </3 • monja
• Od: 10.11.2008
Re: Kje je moj smisel življenja?
30.5.2009 8:31
joj! zelo žalostno! tudi sama se kdaj počutim grozno in mislim da želim samomor. a si ga v bistvu ne. odpri se poišči nove prijatelje morda take enake tebi da boste lažje shajali. glede ljubezni pa je najboljše da se ne ukvarjaš "z njim!" poskrbi zase! pusti ga ignor probaj ga ne pogledati - dobesedno! trudi se da boš boljša v šoli. stopi pred ogledalo in se vprašaj: "zakaj je vredno živeti? zakaj pa ni vredno živeti?" odgovori si ... jaz sem si! vredno je ker: imaš prijatelje, te uboge živali POTREBUJEJO, ker bi brez tebe nekateri umrli! ker VZTRAJAJ! ni pa vredno zaradi ljubezni (preboleti jo moraš!), ni vredno za bed (ker res ni!) ...
probaj pa mi sporoči rezultat. AJA! ne poslušaj žalostnih pesmi! to definitivno ne!! lp, <3, rtm, fsm, bye, monja če me potrebuješ sem tu ... <3 • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
30.5.2009 10:40
jooj kak žalosno pomagala bi ti ampak ne znam podobno je blo pr meni samo se je vse samo spremenilo... hmm za prijatle če jih nimaš prau jih mej vsaj prek neta... lahko maš mene tui če so prijatli na daljavo te majo lahko radi....... če že nemoreš biti z nim probaj biti vsaj prjatlca od njega..... no vsoo srečo pa ne bit žalosna i'm here... • js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
30.5.2009 13:33
omg...tu si pa tku napisala d sm se še zjokala zravn kr je res žalostnu....ja 2 leti tu je douga doba ... tud pr men je blu tku sam sm počas ga pozabla...kar se pa tiče prjatlu kaj res nimš nobenga?? lohk maš ns tuki prek neta bye fsm rtm <3 • lalav
• Od: 30.5.2009
30.5.2009 13:50
Če je vredno živeti? Ja je! Že samo zaradi tega, ker ni nič bolj dragoceno od tvojega življenja.. To si zapomni. In kar te ne ubije, te naredi močnejšega! Kar pa ni vredno, je to da tako razmišljaš o sebi samo zaradi nekoga, ki te ne opazi. Polek tega.. verjamem da se je že dosti deklet počutilo podobno zaradi določenega fanta. Včasih je pač v takih stvareh nekaj dobrega.
Vem da je težko pozabiti, a moraš zbrati moč in preboleti. Kar se tiče prijateljev.. Odpri se in se ozri okrog sebe, pa boš gotovo našla koga, ki te bo vzljubil podpiral, te preprosto imel rad in te vsaj poskušal razumeti.. Zato se ne smili sama sebi, ker bo samo še slabše.. Pa verjemi karkoli že razmišljaš da bi naredila s seboj, ali si na kakeršen koli način škodovala, ker misliš da ti bo potem bolje, se motiš. Vsak trenutek žiuljenja je dragocen, in če že imaš slabe so potem zato da znaš uživati v lepih. Poberi se in živi naprej! Moraš. <3* • Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
30.5.2009 18:32
ne skrbi veliko ljudi je ki imajo težave,
živi zase ne meni se kaj si ostali mislijo o tebi ti si ti edinstvena če bi bila kakorkoli drugačna to nebi bila ti prava ti tvoj pravi prijatelj te bo imeu rad takšno kot si, kdor ne vidi tvoje notranje lepote ne more bit tvoj pravi prijatelj lepe punce trpijo zato ker hočejo vsi biti njeni prijatelji zaradi zunanje lepote kar je pa v njih pa ne vidijo zato trpijo ker nikoli ne vejo kdo je njihov pravi prijatelj. na koga se lahko obrnejo v težavah ubistvu nimajo pravega prijatelj tvoj prijatelj bo prišel vem da bo ali bo daleč stran od tebe ali pa bo čisto blizu tebe nekdo bo ugotovil kaj skrivaš rtm tvoja prijateljica Mojca • anchycka
• Od: 25.5.2009
30.5.2009 19:22
Hellow.em...napiš tuki svoj msn,pa te dodam,pa še kakšna mogoče s tuki gor,pa se bomo mal pogovarjal,boš widla da bo bolš. Fsm
• pokerface
• Od: 29.3.2009
31.5.2009 7:34
rada bi ti pomagala sam nwm kak...sm sama v taki zakomplicirani situaciji...
predn sm se zalubla "v njega" sm bla glih najnmanj popularna punca na šoli... pol sm si pa rekla: "če ne za sebe naj bi vsaj za njega probala bit mal bol popularna" in ratal mi je ! s tem hočem sam povedat: POSTAVI SI CILJ IN GA PROBI DOSEČT!!! to je tak kot da bi skočla v mrzlo vodo...dvakrat globoko zadahni, zapri oči in naredi neki kaj sama od sebe ne bi nikder pričakovala na nek način mu pokaži da ga ljubiš...al pa nared tko: vi mate v šoli šolske omarce...ne?......v omarco mu dej listek pa gor napiš: LJUBIM TE, ČE TI PAŠE AL PA NE... mogoč bo vžgalo...lahk pa tut da ne... sam če ne za sebe vsaj za njega probi neki reskirat!!! če me pa še kej nucaš sm pa stalno tuki... FSM |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.