Kako si povečam volumen las?• Pix
• Od: 14.1.2009
Kako si povečam volumen las?
8.2.2009 20:48
am ja mene pa zanima, če ve kdo kako nardit volumen las.
Pač sjt probavam da si grme s peno skos lse, pa mal z lakom probavam pa nikakor mi ne rata. a kdo ve kako se nrdi volumen pa tka da ostane. tnx • cebelca14
• Od: 13.12.2008
Re: Kako si povečam volumen las?
8.2.2009 21:20
odvisn kak volumen. lahk si z glavnikom natopiraš lase pa pol posprejaš z lakom pa bo stoposto držal vsej ene dve ure fajn.
EDIT: ups, js očitn nism lih razumela, kaj hočeš... drgač e pa fajn pena tista bela... pač k je od shwarzkopf...mislim zelena embalaža, bela pena... okej zdj vem, da nobedn nč ne zastopi _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 Nazadnje urejal/a cebelca14 10.2.2009 20:53; skupaj popravljeno 1 krat • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
8.2.2009 23:11
lase si provaj posušit tako da maš glavo dol obrneno,lasi ne bojo pradali tesno od obrazu in tko se ti bo kaki koderček naredu, drugače lahko provaš tut tko da si rahlo vlažne lase zviješ pa u figo spneš če maš dalše
čene pa probi s kakimi šamponi • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
10.2.2009 15:31
pol si že provala razne izdelke za volumn?
hmm.. ja je že pred mano povedla : sušenje z glavo nauzdol. sam če maš valovite lase ni najboljša ideja ker boš mela čudno čupo. hm.. drgač poglej malo po internetu in kakih forumih o teh izdelkih za volumen kaj pravijo o ktirem.. pa boš vidla kšnga dobrega maybe _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
11.2.2009 14:25
Js mam srednje dolge pa nardim tko.
Posušim si lase, vendar tko da so še malce vlažni (ne smejo bit suhi, ker se nebo poznalo in ne mokri, ker bojo skodrani in uničeni zju3) Potem si jih zvežem v čop vrh glave (palmico xD) Al pa si jih razgrnem po blazini kot svetniški sij (zelo mirno spim zato gre tut tko) In zjutraj imam kar bujne in še par dni po tem. Glede na to da imam zelo goste in močne se pohvalim,da kar deluje. Srečno p.s. jaz se ne pacam rada s kakšnimi laki in penami ker prvič potem zgleda mastno in umumazano, ne drži mi dolg pa še štrenaste lase dobim. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.2.2009 20:03
uzem šraufnciger pa odšraufi utičnco, šalter al kar koli pa pol za fazo prim, če pa to ne bo delval pol pa pjt, sj mate ziher ki kak tak šteker ko ma 4 lukne pa bol vlek je, pol tistga narazn uzem pa prim za use tri faze. To bi mogl delvat • LaLaLand
• Od: 26.4.2009
26.4.2009 23:10
Oii.
Jss mam nekako enaK ProobLeem.. Pa paač mam kkšn tak šampon..zej bom probaLa z unMu nouumu..kai je žee.. syoss..ti poročam če uspe haah..ugLauunm kdr si jih umijm..tKoii grem sušiit s feenom in to tko d mam gLauo obrneno na dooL in naiipri si češm po vrhu s krtačo...poL pa še tko no kko povedaT..odspodi ne povrhu Las k mam vržene naprei..in poL k se počešm jih sam pač vržm nazaj in si mau z roko poprauum in to je to..poL da ti tko ustane se pa paač šee poLaakiraš in to iee to..=) Upaam d ti bo uspelL in d si me razumeeLaa xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.