VALETA IN OBLEKE ..( kaj oblečt)
• SsAaRrAaHh
• Od: 18.2.2009
VALETA IN OBLEKE ..( kaj oblečt)
2.5.2009 18:07
TKO JE TO .. TO JE TEMA ZA USE PUNCE K OBISKUJEMO 9 CLAS IN ZDEJ KONČUJEMO OSNOWNO ŠOLO ...
TUKI BI SE LAHK POGOVARJELE KAKE OBLEKCE BOMO / BOSTE IMELE PA LAHK BI DALI SLIKCE/ RISBICE VAŠIH "IN" OBLEKC.... PA HITRO KR JUNIJ BO ČEZ 1 MESEC ... • Crazyka
• Od: 26.10.2008
valeta =)
2.5.2009 22:38
Žiujoo Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 • EnErGeTiK
• Od: 1.5.2009
Re: valeta =)
2.5.2009 23:02
Crazyka pravi:Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE • Crazyka
2.5.2009 23:07
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne • EnErGeTiK
2.5.2009 23:09
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo • Crazyka
2.5.2009 23:13
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... • EnErGeTiK
2.5.2009 23:18
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet • Crazyka
2.5.2009 23:23
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? • EnErGeTiK
2.5.2009 23:25
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? HEHE!! • Crazyka
2.5.2009 23:29
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? HEHE!! hh... ja lej kavbojke pašejo lih kateri barvi hočeš..jst bi na tvojem mestu prašala punco kakšne barve bo nosila...pol pa srajco mal kombineri ... a veš, DAME MAMO PREDNOST tko da ja... za obut mej pa nevem...ene lepe čevle • EnErGeTiK
2.5.2009 23:31
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? HEHE!! hh... ja lej kavbojke pašejo lih kateri barvi hočeš..jst bi na tvojem mestu prašala punco kakšne barve bo nosila...pol pa srajco mal kombineri ... a veš, DAME MAMO PREDNOST tko da ja... za obut mej pa nevem...ene lepe čevle No dej me ti dodej na msn Gregor.bike@hotmail.com ( ČE HOČŠ ) • Crazyka
2.5.2009 23:36
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? HEHE!! hh... ja lej kavbojke pašejo lih kateri barvi hočeš..jst bi na tvojem mestu prašala punco kakšne barve bo nosila...pol pa srajco mal kombineri ... a veš, DAME MAMO PREDNOST tko da ja... za obut mej pa nevem...ene lepe čevle No dej me ti dodej na msn Gregor.bike@hotmail.com ( ČE HOČŠ ) pa hočem • DanceFreak
• Od: 12.3.2009
Re: VALETA IN OBLEKE ..( kaj oblečt)
3.5.2009 9:13
ja..jas mam pa eno obleko,ki sm jo mela lani,pa je ziher nebom nikol več mela.. sega pa do kolen in je svetlorjave in črne barve.. če kero maybe zanima • cebelca14
• Od: 13.12.2008
3.5.2009 10:53
Hei.
jaa, tut js sm se ful obremenjevala s tem, kaj obleč an. I nsm šla enkrat v cele in ceu dopoudn iskala eno oblekco za valeto... in sm oblekla mnde 87595349 oblekc, pa ni bla nobena al dost lepa al dost vlka al prevlka al prepižamsta... No, in pač pol sm mal nehala razmišlat o tem, k smo se zmenl, da gremo jo delat dat, al pa še u Lublano pa Maribor pogledat.. Zadnč grem pa na hip hop in tko čist bv prej mal u trgovine. In najdem tm kr skor popouno oblekco <333. Rozasta, neka barbi, sam js jo obožujem Komej čakam valeto... Drgač pa, kaj pa program.. a že mate kj? k mi še skor nč uživite _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 15:34
Sam res,za tipe ni nobenga blema.V New yorkerju majo tega ful,pa u lj u btc v hali A je ene wlka trgovina american pa še neki piše zravn in majo hude obleke tko za punce tk za fante.
• MyLifex3
• Od: 7.2.2009
27.5.2009 17:03
Oi ... js oz. naš class za valeto nebo glih zlo kompliceru ... mi bommo imel sam majčke od classa p bo • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
27.5.2009 18:26
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
EnErGeTiK pravi:
Crazyka pravi:
Žiujoo
Ja jst mam tut drug mesc valeto pa neki sm si že kupla...jeej mi Amm...jst sm si zamislna da bi bla pač tko oblečena: mela bi črne legice ( kapri pajkice) s čipko na koncu k so fuul hude...pol bom mela tako kratko kiklco čez to...pa all starke no zgori bom mela pa čist navadno majco brez rokavov... nč ne bo gor pisal in nč narisan... pa mela bom mal bl dalšo verižco pa zapestnc ene par pa ene uhane lepe... barve bojo pa tko: kikla je vijolčna zelena... lih tko all starke... majca je zelena ..nakit pa vijolčn... vem da mogoče ni lih za valeto...ampak men je ušeč ... fsm..peace <3 HEHE ČIST HUDOOO JE DA VEEŠ loh prideš pogledat a ne SEJ SE HUDO SLIŠ Sam za ns moške je problem kaj nej oblečemo no važn da se strinjava da bom hudo oblečena za vs moške je problem kaj bote mel oblečen?? kavbojke pa srajca evo maš... ej nč ne bo hujš k da bi bil oblečen k en lansklet k je pršu v eni nike trenirki pa z majco TUKAJ JE SLOVENIJA mislem ej da dol padeš... ma ej čist simpl morš bit oblečen in je ... HEHE Drgač sm pa v tej smeri razmišlu da bi tko bil ublečen Sam moja soplesalka bo sigurn ublečena k princeska, jz pa k kmet hh uglavnem lej... praš soplesalko kako bo oblečena... pol pa mal probi gledat kva boš dal nase...drgač pa briga te... nos kar tep paše... kako pa si razmišlu da bi bil oblečen?? u niike trenerki pa TUKAJ JE SLOVENIJA ??? HEHE!! hh... ja lej kavbojke pašejo lih kateri barvi hočeš..jst bi na tvojem mestu prašala punco kakšne barve bo nosila...pol pa srajco mal kombineri ... a veš, DAME MAMO PREDNOST tko da ja... za obut mej pa nevem...ene lepe čevle No dej me ti dodej na msn Gregor.bike@hotmail.com ( ČE HOČŠ ) pa hočem ja js se drugač čist strinjam za tipe...pač kavbojke pa srajca in to je to..čeule pa ni treba glih da maš ene lakaste..ampak pač neki normalnga...loh tut teniske..sam dobr..ne glih tiste dvoranske alpa za tek alpa kopačke xD pač normalne teniske...take k se bo dalo preživet xD drugač js bom pa mela eno rumeno oblekco tko dolgo mal nad koleni...pa dost je odprta pr dekolteju...pa čez eno dolgo srebrno verižco..pa pomoje rumene balerinke alpa srebrne in to je to. drugač glede tega kaj ma gdo pripravljeno za valeto..mi mamo že skori use |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.