Aktaa:))))
• pikimoj
• Od: 9.3.2012
Aktaa:))))
12.8.2012 14:33
heyhoy:)
upam da ni blo že 1234567'0987654323456789 tem o akti ampak jst bi useen rabla mal pomoči A mate akto? kakšno je vaše mnenje o njej?jo priporočate al ne? a je primerna za gimnazije? +loh se mal raazpišete • disketa
• Od: 26.7.2009
Re: Aktaa:))))
12.8.2012 15:52
Je ok za gimnazije, ma potem maš 868712732 listov snovi ki ti frčijo okoli, pa tiste luknjice se raztržejo in list pade ven, pa vedno moreš met veliiiko rezervnih listov s sabo, nekateri prof. (recimo za matematiko) itak zahtevajo zvezek..
Ne vem no, probaj, zgubit nimaš kaj. Jaz sem sicer imela en debelejši zvezek ki je bil za vse. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
12.8.2012 16:29
akta je kul, če si urejen člouk, če mene uprašaš. js osebno če bi jo mela, bi pač vedno nosila sam tist paket listou k je na urniku k drgač je pa res glupo. in ja. lukne se ti trgajo če maš pač slabo kvaliteto listou. drgač niti ne. je pa res bedno če ne daš usak dan notr sam tistih listou k jih rabš. k pol se ti nabere. moja sošolka je mela lani pač ful listou k nikol ni nč vn dala in se ji nakonc akta niti zapret ni več dala. uglaunm ja. js bi komot mela akto, sam mam rada da mi ostanejo zvezki, k sm že nasledn letnik. čist tko. dunno y. tisti ekstra listi pa tut nevem. maš jih pač neki skos sabo. ni tak problem (:
pa pr ns pr nobenem predmetu ne zahtevajo da maš zvezk. (: • annchx3
• Od: 29.5.2011
12.8.2012 18:43
jah odvisn.
js sm mela lani akto in sm pop*zdla pa sm si po dveh mescih rajš zvezke nabaula. kr nevem, js nism organiziran člouk. in pol sm mela ceu kup listou use pousod, pa nikol nč nism našla ko sm rabla al pa zmirom sm doma kej pozabla k je bla kaka naloga al pa kej [pa ne zanalašč, ampak kr si nism lista nazaj notr prpela.] ni akta zame. ampak po drugi strani je pa moja sošolka zadovoljna z njo. kr ona si pa nonstop rihta to akto pa si jo organizira pa tko. drgač jih pa nima neki velik akto. kr je velik bol enostaun met zvezke, sej tolk težki pa niso, tisti trije ko jih rabiš. • mapleleaf
• Od: 15.9.2010
13.8.2012 9:26
ja se strinjam z evico 5! jz mam zdej že drugo leto akto kr mi je ful ušeč, če karkol ****(kar se mi dostkrat zgodi) sam vn uzamm in zamenjam list oz. pism na druzga ne pa da pol use vn trgas iz zvezka in nazadne mas 15 listou u zvezku, usaj pr men je blo vedno tko. plus tega se men listi niso ciz nc trgal, edino ob robovih je bla mau akta zdrgnena to je pa to. sam sm pa tud pazla kako delam z njo. • oblaceek
• Od: 27.3.2012
13.8.2012 18:55
jas sem danes bila v papirnici in sem gledala te akte, in vse so bile narejene samo za 5 predmetov. v vsaki je bilo samo 5 tistih mapc, katerim sledijo potem listi. a vi slučajno veste za kakšne ki imajo več teh mapc ali kako potem naredite da imate lepo za vsak predmet posebej?
• MarsKid
• Od: 29.7.2012
13.8.2012 19:56
hejla v raznih trgovinah kot so merkator in spar (najbrž tud kakšna druga trgovina, ampak za te dve vem da majo zihr..) se dobijo pregradni listi za v akte.. tko da si lahko kupiš tisto, pa si jih vložiš noter kolikor hočeš (oz za vsak predmet svoj pregradni list) • Nastek
• Od: 5.2.2012
13.8.2012 22:48
Ola:D
Js grem letos u 1.letnik gimnazije in sm si u mladinski knjigi kupla akto. in jo mam za 12 predmetov lahk. sm totalno navdušena nad njo js bi ti jo priporočala, če si pridna in organizirana ker bo treba velik urejanja, preleganja in če nimaš potrpljenja s tem pol rajš nabav zvezke js sm si še kupla en fascikl, dala notr mapice za usak predmet in bom pol ko se ne bo več rablo tja notr vlagala. priporočala bi ti da si liste številčiš ker če no bo vse pomešan. sporoč kko se boš odločla velik sreče! • pikimoj
• Od: 9.3.2012
14.8.2012 11:00
pomoje si bom jst kr akto nabaula k sm dost organizirana pa tko bolj se mi zdi praktična ker zarad športa velik potujem (pač manjkam u šoli) in pol mi nau treba 12987654 zvezkov sabo vlačt pa loh bom sam liste noter vlagala ......morm sam še eno primerno akto najdt drgač pa hvala usem za odgovore • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
14.8.2012 12:04
če je tko, pol si jo kr nabau ja, sploh če res potuješ pa to, da uzamš tisto kar se mislš učit al karkol, ne pa celih zvezkou pa to.. (:
• oblaceek
• Od: 27.3.2012
14.8.2012 12:47
Nastek pravi:Ola:D
Js grem letos u 1.letnik gimnazije in sm si u mladinski knjigi kupla akto. in jo mam za 12 predmetov lahk. sm totalno navdušena nad njo js bi ti jo priporočala, če si pridna in organizirana ker bo treba velik urejanja, preleganja in če nimaš potrpljenja s tem pol rajš nabav zvezke js sm si še kupla en fascikl, dala notr mapice za usak predmet in bom pol ko se ne bo več rablo tja notr vlagala. priporočala bi ti da si liste številčiš ker če no bo vse pomešan. sporoč kko se boš odločla velik sreče! napisala si da jo imaš za 12 predmetov. in to je ful debela ta akta ane? če najdeš takšno naa netu bi te prosla da daš sem link • malavesnika
• Od: 20.7.2009
14.8.2012 21:15
To glede teh listov za predmete je tako najboljše da si kupiš pač akto, ki ti je všeč pa pol kupiš vmesne liste not. Ne rabite se trudit pa iskat akte z 12 al pa še več vmesnimi listi...
Drugač je pa res da so akte samo za organizirane ljudi. Jas jo bom imela letos že drugo leto in mi je super. Sploh če si tak kot jas ne da se mi nosit akte sabo zato vzamem samo zadnji list od predmetov, ki jih mamo na urniku plus prazne liste pa si daš v eno mapico pa je to to... Pa še boljše se mi je učit iz listov kot iz zvezka da se pa tut liste od akte shranit za naslednje leto pač daš v eno mapo pa pol nekam v škatlo al pa kam isto kot zvezke.. • anncx3
• Od: 22.1.2011
14.8.2012 23:05
Heeej vsem skupaj No, pa bom še jaz povedala svoje mnenje Osebno se mi akta zdi zelo nepraktična, pa niti ne zato, ker ne bi bila organizirana ampak predvsem zato, ker se sploh ne znam učiti drugače kot iz zvezka, še iz učbenikov si včasih prepišem kaj v zvezek, ker se dosti lažje učim iz zvezka LP • la-joie
• Od: 26.4.2009
17.8.2012 15:51
Jaz sem nekak živ dokaz, da akte niso samo za organizirane ljudi. Pač ne dajem stvari ven in noter, vedno imam sabo snov za vse predmete, pa je. Je pa res da se do junija precej nabere. Mislim, da bi imela veliko večje probleme z zvezki za vsak predmet, ker jih je dost lažje pozabit doma, kot pa eno veliko zadevo ki jo rabiš za vse. Pa še delovnih listov ne izgubljam.
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
17.8.2012 21:10
To glede delavnih listov in to je res da jih ne izgubiš tak hitro.. Glede listov ki se naberejo pa če že ne drugač ko se nabere daš stare snovi od predmetov ven pa maš spet prazno dalje če se ti ni vsak dan za menjavat listov za predmete...
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.